Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzica spune:
Am sunat-o acum pe Miha, asa ca vin cu amanunte. A nascut aseara pe la 23,30 cu cezariana. Ilinca are 3 kg si 50 cm. Miha se simte bine, dar nu s- a ridicat din pat inca.
DianaR spune:
Felicitari Miha! Bine ai venit pe lume Ilinca! Pana la urma a fost cezariana programata sau de nevoie? Ti-ai rezolvat si problema cu trompitele? (asa ma distreaza chestia cu trompitele, asa m-a intrebat rezidenta lui Cioata inainte de cezariana cu Timi: legam si trompitele? )...
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
monica70 spune:
wow ce veste,felicitari MIHA !!! Bine ai venit ILINCA!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
gabitzica spune:
Diana, raspund eu la intrebari, ca pana scrie Miha mai dureaza... Trompitele sunt rezolvate , cezariana nu a fost programata. A fost ieri Miha la control si a zis dr. ca nu a mai crescut fetita, trebuia sa mearga si azi la control... si a avut Miha un feeling ca e mai bine sa-i faca cezariana acum. Oricum a zis ca nu mai avea mult pana nastea ca o apucaseara si ceva contractii.
Bine ca sunt amandoua sanatoase si a decurs totul bine
Cristale spune:
Felicitari Miha!Refacere rapida.
Bine ai venit Ilinca.Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii.
adablackcat spune:
Neata la amiaza!
Am sunat-o si eu acum pe Miha sa o felicit. Ma bucur ca a trecut de nastere si o sa aiba o sarbatoare si mai faina de Pasti in familia marita. A zis ca o sa-i instaleze Susu laptopul curand si va intra sa ne povesteasca. N-a fost chiar simpla nasterea, dar va fi bine.
Miha, sa te refaci repede. Si sa va traiasca Ilincutza sanatoasa si fericita!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
X-ray spune:
felicitari miha! ooo ce ma bucur ! sa fie sanatoasa ,are un nume superb!si tie refacere cat mai rapida!
Melania 14 spune:
Bine ai venit pe lume Ilinca!Miha sa va traiasca bblina si sa va bucurati de ea!
Gabi ziceai ca ma suni?!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Felicitari Miha!
Bine ai venit pe lume Ilinca! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i bun si frumos in viata!
A primit si Calin mesaj, azi dimineata l-a gasit si m-a trezit cu vestea.
Eu n-am reusit sa vorbesc cu Miha inca, am sunat-o, dar probabil se odihneste.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze