Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Gabi, multumesc mult! Stiu ca si Tudor e acolo, esti multumita? In care cladire sunt acum? In cladirea mare sau pe L.Blaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anca, Tudor e pe Blaga. Eu sunt multumita de scoala, nu am de reprosat decat ca ar trebuii amenajata curtea, ca nu e nici ciment , nici iarba, doar pamant, adica praf sau noroi, depinde de starea vremii.

Mergi la inceput

Mai, mai, in atatia ani nu au fost in stare sa toarne macar niste beton? Na, in fine, asta conteaza mai putin. O sa merg si eu sa il inscriu, zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Azi am zi de munca in folosul comunitatii. Dimineata am fost doua ore la Tudor la scoala, am facut felicitari si ornamente pentru Paste, pentru ajutorarea unui copil bolnav. Dupa-masa am fost la gradi la Ioana ca se face o actiune de amenajare a curtii cu ajutorul parintilor, si azi a fost randul grupei noastre. Trei ore am vopsit, am amenajat o groapa de nisip,am sapat, am plantat flori si pomi. Tudor a vopsit cot la cot cu mine dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ai fost harnica azi, vad ca nici Tudor nu s-a lasat la tine.

Anca, eu am inscris-o pe Ade la Liceul Baptist, daca merge la 7 ani va fi invatatoarea lui Dragos.

Moni, am citit dincolo, vroiam sa aflu cum a fost la Cluj.
Sunt cu gandul la tine si ma rog sa fie totul bine. Am vazut ca rezultatul vine repede, in 7 zile.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Gabi, foarte harnici ati fost voi! Felicitari!
Alina, cred ca si Liceul Baptist e undeva in zona noastra, avem in vecini un baiat care e acolo la scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Anca, liceul baptist e in parneava. Intr-adevar nu-i tare departe de voi.

Moni , iti tin pumnii. Sper sa primesti raspunsuri bune la Cluj.

Eu mi-am terminat curatenia , a fost crunt, sunt de-a dreptul oloaga, dar important e ca totul e bec. Azi montam si patutul si masa de infasat . De-acu sa spal hainele minunii si astept.

Cam slabuta activitate pe aici.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele.
GABI super actiunea!
MIHA ce super ca ai terminat cu curatenia! Io mai am geamurile,perdelele si bucataria.Macar am terminat cu spalatul covoarelor.Deci poate sa apara bebelina Si noi asteptam din moment in moment un bebe baietel,al unei verisoare din Oradea.
ALINA am mai scris si alte amanunte azi,dincolo la sub. cu alunitele.Aseara eram prea zombie sa scriu cine stie cat.Si azi am avut musafiri pe Ingrid din Timisoara,cu Diana ei.Am fost cu fetele la locul de joaca din mall,ca pe vantul asta nu era de stat pe-afara.

Io nici acum n-am apucat sa sun sa o inscriu pe Diana la vreo scoala,ca am tot uitat,trebuie sa imi notez ca la prosti sa nu uit

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va invit la o cafea! Si la un Paracetamol daca aveti nevoie. Habar n-am cum am reusit sa racesc...
Ieri am fost la doua zile de nastere (la copii), de la ora 13 am plecat de-acasa. Azi dupa masa il sarbatorim pe Dragos.
No merg sa-mi pun cafea si chiar iau si-un paracetamol.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Citat:
Azi montam si patutul si masa de infasat . De-acu sa spal hainele minunii si astept.

Miha, ioi ce fain!

Mergi la inceput