Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
iony dar de ce vrei sa-l congelezi? daca ai laptic mult ce rost are sa-l mai concelezi? 

eu ma mulg si il pun in frigider 24 de ore, poate am nevoie, desi nu am. chiar, ce-as putea face cu el sa nu-l arunc? sa-l pun la flori?![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
irinuca05 spune:
fetelor de la Municipal:
-cum va imbracati la nastere? eu as vrea cu un halat din material de tricou. sa poata sa-mi puna centura de monitorizare si sa ma pot acoperi. nu am gasit camasa de noapte cu nasturi pana jos
-va luati pt bebe sampon si lotiune/ulei? dar biberon si suzeta? trebuie sa le sterilizez de acasa. sterilizator nu am, deci sa le fierb? cat? pe bibe si suzeta scrie fierbere 5 min. Ana Culcer, in cartea ei spune 25 min.
-sacosa mea pt travaliu cuprinde: halat, sosete, papuci, h igienica, servetele intime, telefon, bani. mai trebuie ceva? nu as vrea prea multe ca trebuie sa imi incapa toate in buzunare
37+
AMR 3 saptamani
antguess spune:
roxy= asta a fost problema in spital...aveam contracti destul de dureroase, colul deschis dar in 1o ore nu m-am dilatat DELOC
daia am venit acasa.....stateam degeaba
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
SSABrya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Giuliaa draga, unde in Carrefour gasesti ser fiziologic, la ce raion? Eu n-am vazut dar nici nu m-am uitat tintit... ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalasAMR 2 saptamani!!! |
pisuc la raionul cu cosmetice pt bebelusi
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
37+ , adica Ayanna StefaniaAMR max 10 zile
am produse la Bazar
alina.n spune:
roxy la noi bb face 1data/zi culoare mustar inchis,consistenta mai mult apos![]()
nu te ingrijora nicicum la bb alaptati kk poate fi orice culoare si consistenta, probleme sa-ti faci doar daca vreodata apare sange 
antguess spune:
irinuca- eu am vazut cateva nasteri acu doua nopti la municipal...
toate fetele au nascut in camasile lor de noapte...ideal e sa fie o camasa pana pe la genunchi, cu nasturi pe care la controale si la monitorizari..ti-o ridici si te monitorizeaza. eu mi-as lua un halat din ala taranesc....de poarta mamaile vara ...pe strada, pana la piata...cu nasturi de sus pana jos , subtire si maneca scurta dar nu stiu de unde sa iau si nu cred ca mai am mare timp...in piete de obicei se gasesc...
nasturi la camasa iti trebuiesc pt ca dupa ce te aduc in pat nu apuci sa te schimbi de camasa de la travaliu....la scurt timp iti aduc bebe si ti-l pun la san ...te lasa un pic cu el in pat...sa te bucuri:)
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
eu nu imi iau nici suzeta, nici biberon....pt ca nu e nevoie....o sa ti-l dea la san tot timpul si nu cred ca ai nevoie de suzete..un bebe nou nascut este extrem de cumintel...nu plange aiurea....doarme cam tot timpul...nu cred ca tre sa-l linistesti cu suzeta ...
cu o
Evelinne luna a 9 a
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui roxy_s am pus poze cu Anastasia. ![]() si se vad si iritatiile putin, ce ziceti de ele? ma gandesc ca daca i-au iesit doar pe fatuca nu este nimic, nu? in rest nu are nimic, nici o bubita sau iritatie. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
iritatia in genul asta a avut si Bryanna la cateva zile dupa nastere.
Nu stiu daca este chiar la fel sau nu vad eu bine in poze.
Mi-e dr mi-a spus sa ii dau cu crema Triderm, o data pe zi in strat subtire si in cateva zile au disparut.
Acum nu stiu sa iti spun daca e la fel cu ce a avut a mea.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
37+ , adica Ayanna StefaniaAMR max 10 zile
am produse la Bazar
ama22 spune:
Roxy nu stiu, dar abia astept sa aflu 
38+
Natalia
AMR 2 saptamani :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
simonacip spune:
| citat din mesajul lui roxy_s am pus poze cu Anastasia. ![]() si se vad si iritatiile putin, ce ziceti de ele? ma gandesc ca daca i-au iesit doar pe fatuca nu este nimic, nu? in rest nu are nimic, nici o bubita sau iritatie. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy, asa le apar lor, mai ales pe fatza...la mine toti 3 au azut..dupa 2 luni de viata nu le vor mai aparea, se curatza. Eu il dau cu pudra baneocin, trec rapid.
Medeea, bine ai venit!!! Deci faceti si baiatul...Ma bucur ca ai avut o experientza mai buna d edata asta, la mine a fost mai rea decat la celelalte..Sotul imi spunea la tel ca in livret avem loc pana la 7
...l-am refuzat frumos...Deocamdata nu m-as mai gandi...doar daca se intampla si raman cine stie cum...asta e, dar special asa nu mai ...giulia, ma bucur ca fata se adapteaza usor usor...ai sa vezi ca o sa fie bine...si pentru ea si pentru tine...
Madutza, Sorinam si al meu are ceva...din maternitate, il tot dau cu ser, l-am dat si cu apa fiarta si racita...cred ca va trebui totusi sa merg la un oftalmolog daca nu ii trece...Mai astept o sapt-doua sa vad ce si cum...
Antguess, deci inca ne-nascuta...oricum mai e putiiin si vineee
Lalely, eu tot tub mare de ser am, asa am folosit la fiecare si a fost ok...Eu le mai fac si aerosoli si folosesc ser...as saraci sa cumpar doze

dragalas