Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitar cris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

felicitari djlaura!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata

Multumesc mult dragele mele de raspunsuri. Am mai citit si eu si m-am mai linistit. Oricum e important ca stiu de circulara si nu mai e ca pe vremuri, acum monitorizeaza non-stop daca bebe se simte bine sau nu.

In rest la mine nu s-a schimbat nimic. Tot ma trezesc de 3-4 ori pe noapte la pipi, dar in rest nici un semn.
Ieri cand eram la eco cica a vazut doctorul contractie, dar eu nu simteam nimic :))

Devin tot mai nerabdatoare sa o vad afara pe gombotica! ;))

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici si mamici,

Observati ca azi noapte nu am bantuit pe aici,da???Nu a fost o noapte tocmai normala..dar macar a fost mai linistita...

Ce vad eu la BB-Yasmi..a nascut si Dj Laura??Poate am sarit eu mesajul,dar sigur nu am vazut nimic scris de ea pe aici...

Giuliaa..multumesc frumos!!!Asa credeam si eu ca tb sas iau si altceva pt nasuc!Cred ca o sa iau dupa nastere!!

Irinuca05..suntem mai multe care nastem la Municipal:eu,Ssabrya,Madutza...si alte fete care au si nascut acolo.

Azi la noi este innorat asa acum de dimineata,si eu care vroiam sa spal lucrurile de bebe..poate iese soarele mai incolo..vom vedea!!!

Va pup si o zi frumoasa sa avem!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Neatza

dau un regat pentru un pui de somn....acu inteleg de ce ma tot baraia soacra cand eram gravida "dormi, maica, ca dupa aia....cine stie"

Asa ca va incurajez si eu pe voi, cele inca burtici: dormiti, maica, ca dupa aia...

Am mai facut cateva poze dar dureaza o infinitate sa le urc pe contul comun nush de ce. Mi se reseteaza si parola si internet si tot.

Asa ca uitati link aici

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vai, Ina, m-am topit toata dupa puiul tau!!! E asa de dulce, si cum se uita el, si cum suge, o nebunie! Sa fii o mamica fericita de pui sanatos si vesel!

Ama, eu nu stiu nimic de circulara de cordon - eu credeam ca nasti prin cezariana de stii data exacta... adica la fel ca mine (de-asta pe mine nu ma preocupa cordonul )

Bravo Lalely pentru somnic mai bun!

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata!

M-am trezit pt pipi la 12, la 2, la 4, la 6...din 2 in 2h

claubut, unde nasti tu pe 30 prin cezariana?

Ioni, sa stii ca si eu il congelam, daca era o cantitate maricica. Daca nu, il punem la radacina unei plante.

Ama, bine ca te-ai linistit. O sa fie totul in regula, vei vedea

Ally, succes la analiza. Sigur o sa iasa bine!

Azi am program de ieseala. O duc pe Ana la gradi si apoi o ajut pe soacra sa faca niste cumparaturi pe la Metro. O sa ma intorc pe la pranz si probabil voi fi rupta, o sa dorm cu pitica.

Sa aveti o zi frumoasa!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Buna dimineata !Va invit la o cafea!
Eu am dormit relativ bine , cu trezirile de rigoare.
Fetelor , care ati avut cezariana programata , vi s-a facut clisma la spital, sau doar ati mancat usor cu o zi inainte ?
Prima cezariana am facut-o de nevoie , dupa un travaliu lung , atunci mi-au facut clisma.

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ina ce puiut dragalas! :) si ce mai pozitii de somn

Pisucmic - eu am inceput sarcina cu gandul ca nasc natural, apoi vreo luna stiam ca fac cezariana din cauza placentei previa, apoi s-a ridicat si iar am trecut la planul initial cu nasterea naturala. acum sper sa nu se modifice iar schimbarea :)))

Madutza

38+ Natalia

AMR 2 saptamani :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

ina.click foarte frumos bebe Alex. Sa-ti traiasca si sa fie un bebe cuminte si mancacios.

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

SorinaM, si eu am intrebat la vizita anestezica daca mi se face clisma si mi s-a zis ca nici gand; doar sa nu mananc 6 ore inainte si atat; mi-a si explicat de ce, si e logic.

PS: am uitat sa va spun ca AMR 10 zile!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput