Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!
Raspunsuri - Pagina 20
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Felicitari Scrish! FElicitari DjLaura! Sa va traiasca bebelusii , sa fie papaciosi si necolicosi! Refacere rapida si mult laptic Eu intru in reprize, mai citesc, mai raspund. SI bebe al meu face caca cu zgomot si nu mai face asa des ca pana acum. PE ziua de azi a facut de 2 ori si seara dupa baie cum il schimb cum face si iar il spal si il schimb si iar face. SI al meu e rosu la fatza, se screme mititelul, mi se rupe sufletul si dupa ce face rade. Simo incearca si tu sa ii pui lui bebe laptic in ochi. Sa nu te sperii ca va colecta mai mult la inceput, dar in cateva zile isi va reveni.Madutza vei vedea si tu ca va colecta mai mult, dar nu e de speriat, e semn bun. Strumphy, Ally ![]() ce faceti burticilor???????? Abia astept sa nasteti, va tin pumnii si ma gandesc la voi chiar daca intru mai rar, ca nu prea ma lasa bebe.![]() ![]() ![]() Dyadyazuza, la multi ani si multa sanatate! Pupici ![]() tuturor si abia astept sa mai stau si eu la taclale cu voi. Azi noapte in a doua repriza de somn am visat ca ati nascut toate si ca ne mutam la clubul scutecelor.![]() Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
mandreac, ma bucur ca merge colieful..

mi-am adus aminte acum cu tine cu laptele ca si la bubite e recomandat sa pui picaturi de lapte matern ca vindeca..roxy, bubitele daca au un punct alb in varf pot fi si puncte de grasime, le fac bebeii de la lapte, ca e gras si bun
miki1979 spune:
apropo de caca, si a mea face cu zgomot, exploziv..si la fiecare masa inca..chiar de 2 ori/masa..oricum e normal orice tip de caca la cei alaptati la san, de orice consistenta, cica sunt si cazuri normale care fac o data pe saptamana si nu-i bai..
doar daca isi schimba culoarea in verde cica ar fi ceva mai dubios..
catank spune:
Buna seara burtici si mamici! Ce faceti voi?? Ce imi place ce vb voi aici....![]()
Surpriza!!!! a nascut djlaura!!! 

Felicitari din suflet!!!
Cine urmeaza??? strumphy?!
Hai Strumphy! 

Pina nu nasti tu, eu nu am de gind...ma tin de cuvint!
Sa stii ca nici bubulina mea nu a miscat mai deloc de ieri seara, pina acum de curind... dar oricum, miscari f fine. De robotit, am robotit, ..nu am stat locului...si nimic... Sigur nu mai au loc si se pregatesc usor...usor...sa vina pe lume.
Ai incredere!
Legat de floricele, ....ce frumos, si mie imi plac f tare, si ma si ocup de ele...deja am pus panselute in ghivece ![]()
ally tu? nimic?nimic? care-i treaba? noi aveam acelasi dpn, nu? sau gresesc?
antaguesscite peripetii pe capul tau, uffff...hai ca nu mai este mult....si usor, usor scapam ficare, ...pe rind ![]()
Mamici ''Va invidiez'' ca vb despre caca, laptic, colici, etc.... si eu vreau
Pupici tuturor mamicilor!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
38+
ailed_dota spune:
fetelor

, va multumesc din suflet pentru incurajari si felicitari...

eu o sa intru un pic mai rar acum ca am de recuperat din somn la spital ne luau copilul la 11 si la 4.30-5 veneau sa ne ia temperatura, mai sforaia una, mai lua sange la alta, acum ne sculam de 2-3 pe noapte si eu nu pota sa dorm ziua...
tb neaparat sa scriu povestea nasterii,
, ca a fost cu palpitatii pentru toata lumea...
am vazut ( citind pe diagonala ) ca vb de clisma: parerea mea e ca tb facuta, e mult mai usor dupa... era la terapie intensiva o tipa care avea gemeni ( de 3 kg amandoi)si ea avea 150 cm si nu apucasera sa-i faca clisma inainte de operatie si avea saraca niste dureri de burta...
...
FELICITARI LA TOATE MAMICILE CARE Au NASCUT DUPA MINE!
mami de
printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008
ailed_dota spune:
apropo, daca e sa aiba colici cand incep?
mami de
printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008
Stefana spune:
Buna, nu-l stergi, il editezi. Ii dai Edit si apoi te duci la cap vechi si- dai tot edit si copiezi primul mesaj tot.
Stef
39s cu
Tudor Stefan
AMR 1 zi!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 La naiba! Capitolul 189 l-am facut praf. Cum il sterg acum? ![]() 37+ AMR 3 saptamani |

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
39+ 
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
37+