Fluturasi de Mar-Apr 2011(188) Bv scrish, djlaura!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

si eu m-am gandit la chestia asta cu geamantanul, cum o sa facem?
eu nasc prin cezariana.
al meu sot va fi la usa pana nasc.
bagajul in masina, ca doar nu sta cu el in brate.
dupa operatie ma duc la terapie, unde nu stiu cat voi sta.
sotul pleaca la Pitesti, si bagajul meu???
nici eu nu stiu cum voi proceda.
Ma gandesc ca in momentul in care ne internam ne duce direct in salonul, rezerva unde vom sta si dupa nastere?
daca da, cine ne asigura ca nu dispare bagajul?
daca nu, unde il tinem?

MADUTZA tu ai mai nascut la municipal, spune-ne si noua cum aiprocedat tu pls.

Eu ma gandeam si la varianta cu o gentuta mica cu strictul necesar si a 2 zi sa imi aduca sotul geanta cea mare cu de toate

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 37+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 10 zile

am produse la Bazar

cand pleaca sotul, iti aduce geamantanul la pat, unde esti in mom acela...la reanimare sau in rezerva de la lehuzie. cand te muta asistentele, iti iau ele si geamantanul. e bine sa le ai la indemana dupa ce nasti, ca la cateva ore incepe sa iti ceara pampers, salopetica sa il imbraci pe bebe si seara sapun pentru baita. tii geanta undeva, langa tine si le arati de unde sa ia ce au ele nevoie.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

Sabbrya,daca nu ma insel, parca tu ai zis ca ai colul scurtat si deschis?
Ai primit ceva tratament pt a-l mai inchide?
Mie mi-a dat dr scobutil si no-spa injectabil plus utrogestan 2\zi seara si m-am cam saturat de ele.
Parca nu le-as mai lua...

fericita de Radu Andrei +37

nu mai iau decat no spa, 3 pe zi, dar pastile.
mi-a zis sa fac injectabil no spa cu scobutil doar daca am iar contractii, in rest nu. deja sunt in faza in care pot sa nasc oricand

AMR max 10 zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Mai, eu la Municipal nu am avut nici o experienta neplacuta. Mi-au facut calmante cat am vrut (algocalmin si piafen in branula). O tine si de medic, de faptul ca aveam cezariana...

Inca o chestie, mi-am adus aminte, pt fetele cu cezariana. La prima nastere imi aduceau fata din prima noapte si a fost horor, eram mult prea obosita si stresata cu toate, mi se parea foarte greu si nou totul, aveam impresia ca nu ma descurc deloc. Aveam colici, ea plangea tot timpul. O lasau langa mine din prima seara si nu puteam dormi. Eram si fara experienta, deh...Asa ca, mai ales ca faceti cezariana, le puteti ruga in prima seara macar sa nu o aduca la fiecare alaptat, sa ii dea glucoza. Le spuneti ca nu va simtiti in stare, le dati ceva si voi va odihniti, ca va fi greu in primele zile.

Mergi la inceput

Mai e o chestie. Sunt 2 sectii la Municipal, una renovata si alta nu...depinde in care nimeresti. Eu sunt la aia renovata, am avut si TV in rezerva. Sunt detul de vechi, dar curate, inclusiv toaletele. E vb de et 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Mai e o chestie. Sunt 2 sectii la Municipal, una renovata si alta nu...depinde in care nimeresti. Eu sunt la aia renovata, am avut si TV in rezerva. Sunt detul de vechi, dar curate, inclusiv toaletele. E vb de et 5.

eu tot am batut-o pe dr la cap sa ma bage in rezerva, dar acu nu stiu si daca va reusi, numai sa fie libera in ziua aia

AMR max 10 zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Asta cu clisma se practica doar in Romania ca mie in Anglia nici clisma nu mi-au facut si nici nu m-au ras in zona pubiana. Eu m-as fi ras oricum numai ca am fost luata ca din oala ca mi s-au rupt membranele la 35 de saptamani.

Asteptand o minune 8+months

AMR : 35 de zile

Mergi la inceput

Las ca parca vezi ca nimerim impreuna. Desi sunt si rezervele astea pe medici. La mine de fiecare data veneau numai paciente ale dr cu care nascusem eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mai fetelor dar v-ati dat la vorba...BRAVO!!!
Mai ales ca vorbiti de Municipal si sunt direct interesata!!

Madutza..nu am stiut ca le poti ruga pe doamnele de acolo sa nu iti lase copilul din prima langa tine..Poate o sa fac si eu asta,ca vorba ta cred ca esti rupta in prima zi!

Legat de bagaj,si eu ma gandisem la troller,dar mi se pare prea mare sa plec cu trollerul dupa mine,asa ca ma gandisem la 2 genti mai mici,una pt mine,alta pt bebe!!Si asa stiu unde sa le trimit pe asistente sa ia ce au nevoie!!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si eu am fost foarte multumita de conditiile de la Municipal.Pana la urma pt un spital de stat mi s-a parut super ok.Si eu am fosat internata la etajul 4 pe aripa A si era rola la toaleta astfel incat sa poti utiliza ca omul....

Si eu stiu ca rezervele sunt pt anumiti medici...si ca de obicei in aceeasi rezerva stau pacientele unui sg medic..asa a fost atunci.Toate fetele operate de doctorul meu erau aduse la noi in rezerva.La etajul 4 rezerva lui are 3 paturi..nu stiu cum este la nasteri!

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Lalely, da, le poti ruga...Eventual te "atentionezi" un pic. Cand simti ca nu mai poti, chiar si a 2-a zi le rogi frumos sa ti-l mai ia pe bebe 2-3 ore si de obicei sunt dragute. Era una singura mai ciufuta, asa ca nu am "atentionat-o". Depinde si in ce pasa le prinzi, ca fiecare are pbbl-le lui acasa si nu are mereu chef sa zambeasca.

Mai, cu Strumphy chiar nu e de gluma....dar sa nu zica nimic-nimic...o fi de la salata aia de vinete sau de la cina pregatita de sot?

Mergi la inceput