Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor, baiatul meu muceste la greu, nu poate respira, se ineaca, scoate afara si laptele si io nu mai tin minte ce trebuie facut, in afara de scosul mucilor cu batista bebelusului. L-am culcat si putin ridicat, nu poate dormi cum trebuie, este chinuit tare. Help!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, felicitari pentru intarcare. Eu cand am incercat sa o intarc pe Saby mi-am pus si mustar, si otet, ceapa, usturoi pe sani si ea tot a supt, si acum mananca ceapa si usturoi pe paine.

Ioana, condoleante unchiului lui Andrei!
Ma bucur ca aveti fetita acasa, se va reface foarte bine in mediul ei.

Despre cel mic, iti zic ce as face eu: i-as da sa suga des, i-as spala nasucul cu ser fiziologic si as aspira, i-as da oscillo la 6 ore, natrium muriaticum ch9 sau ch15 de 3-4 ori pe zi, la fel antimonium tataricum si i-as pune uleiuri volatile in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!
ce liniste e pe aici...

beca, ma bucur tare mult sa aud ca fata e acasa!! sanatate multa va dorim!!
cat despre mic, carla ti-a explicat fff bine (ca de obicei). si noi folosim oscillo la greu si mi se pare un fel de panaceum universal. cum se mai simte micutul?? sanatate maxima!
condoleante pt unchiul tau! bietul copil, tare greu pt el sa ramana fara un parinte la doar 11 ani...

carla, fetele ce mai fac? nu mai povestesti nazbatiile lor??

oana mvt, inca o data felicitari pt intarcat!! noi suntem bine, multumim de intrebare. saptamana asta am stat mult, mult la aer cate 4 - 5 ore pe zi, asa, ca sa recuperam timpul petrecut in casa cat au fost copiii bolnavi. matei a inceput sa puna la loc falcutele, ceea ce ma bucura mult.
ce ai mai facut bun mancare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

lauraoana, asa deci, e baiat mare, merge la gradi... tare is simpatici la varsta asta.

laurraa, nu e greu deloc cu legumele astea. pur si simplu faci niste mici canale in pamant, la o adancime de juma de cm - 1 cm, pui semintele destul de imprastiat si acoperi cu pamant. asta e tot. nici eu nu stiam cum sa fac, dar de 4 ani de cand stam la casa, am mai invatat una - alta. noi ieri am pus patrunjelul, morcovii, salata, spanacul, ridichiile, leusteanul.
si matei face cam la fel cu oala. il pun pe oala, sta el ce sta si apoi striga ggaaacaaaa (adica gata), il ridic si binenteles ca nu e nimic.

va pup, fug ca s-a trezit crocodilul. o duminica super va urez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

multumesc fetelor care ne-au reprimit!

am vazut ca intrebati de Darian, pai am muuulte de zis, a crescut bine, vorbeste toata ziua ca o moara stricata , sare toata ziua (chiar si cand fuge ), este foarte rau, intoarce tot, tot, trebuie "pazit" in fiecare minutel... nu doarme noaptea nici acum , nici macar nu adoarme singur, oricat de obosit ar fi... nu suporta sa aiba cioprapei in picioare, tot timpul ii da jos, inca nu face la olita , azi a facut cat un varf de unghie si pentru el a fost o realizare!

tocmai mi-a rupt o perdea (in sensul ca a sfasiat-o jos de pe geam.. nu stiu cum a reusit dar nu ma mai mira nimic ) mai pe scurt ma inebuneste! este un copil foarte, foarte energic, Striga fara un motiv anume, scoate tot din sertare dulapuri cutii samd. Miauna dupa mine toata ziua chiar si atunci cand sunt langa el, acum e afara cu tati, se plimba cu roaba

plange fara motiv... de fapt el are motive.. cu ar fi ca vede ca sufla vantul hainele puse afara la uscat...zilele astea a vazut o cutie de ciorapi cu o tanti de la brau in jos si plangea ca s-a ascuns tanti... nah, isi gaseste motive din orice.. parca e o mica sirena la cat chiuie toata ziua! E inebunit dupa Mickey Mouse iar daca acesta se urca in sanie, avion, intra in casa, etc plange ca pleaca Mickey! si o tinem tot asa...

aaah era sa uit... are o frica de nasturi.... nu sii suporta sub nici o forma.. a trebuit sa ii dau aproape toti jos de pe hainute, lenjerie de pat etc.. il mai pacalesc din cand in cand...

sper sa pun si pozici cat mai curand.

trimit si revin daca ma lasa.

pupici

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Saluatre dragele mele,
Usor,usor imi revin din sperietura de saptamana trecuta.
Va multumsc din suflet pentru sustinere tuturor.
Noi am fost ieri la petrecere de pici, o fetita mucea, alta facea febra, am mai stat si pe afara ca a fost la casa in Mogosoaia, sper sa nu raceasca gogosica mea.

Lauraa, multumesc pentru sugestii, trebuie neaparat sa ajungem la moste.

Oana, asa face si Mihnea cu olita, ff rar cere. Felicitari pentru intarcat, trebuie sa incerc si eu metoda!

Ioana, cat de incercati sunteti si voi in perioada aceasta, imi pare bine ca rebeca e bine, copii se refac uimitor de repede, condoleante sotului, in ultimul timp numai de decese la oameni tineri auz, speranta de viata scade pe zi ce trece; insanatosire grabnica micutului, eu as adauga si nurofen la 8 h(chiar daca nua are febra) este anti-inflamator si daca il dai inainte de somn, ar trebuie sa il ajute si la respiratie; uff, dar nu cred ca are voie piticul...

LauraOana ce baietel mare e Sebi!

Otilia, imi pare bine ca se reface Matei; RMN-ul este abia saptamana viitoare, intre timp ma vad cu alt neurolog, sa fiu sigura ca nu supun copilul la analize aiurea.

Deea, bine ai revenit, un adevarat nazdravan.

Revin mai tarziu, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deea, ce ma bucur ca mai povestesti de voi, astept si poze cat mai curand.

Otilia, multumesc de intrebare, nu sunt in apele mele sa detaliez nazbatiile fetelor, dar fiindca tot a zis Deea de obsesia lui Darian cu nasturii, imi amintesc ca Larisa mea este obsedata de bile. In orice ea vede bile, tot ce e rotund sau sferic e bila. Oul este "bila, bila ou", rosia este "bila, bila osie", mingile si baloanele la fel, bulinele de pe pijamaua mea sunt bile, nasturii, ochii... Odata a strigat dupa o grasa in supermarket "bila, bila, tanti bila", de nu mai stiam cum sa o iau mai repede pe sus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

nu imi vine sa cred ca am rata ziua de nastere a lui clody

!!!!LA MULTI ANI CLODY!!!!!

ioana cum e tudor mai bine? eu stiu ca i dadeam lui sebastian alium cepa cind era asa mic si racit..dar ce tia spus carla sigur e perfect pt micut

deea vrem poze cu micul "terorist"! cit mai repede! din postarea ta inteleg ca nu ai timp sa te plictisesti, te tine darian tot intr-o actiune

e asa frumos afara..am fost deja o tura cu tricicleta..acum face nani si cind se trezeste mergem din nou

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

LauraOana ce baietel mare e Sebi!

nu imi vine sa cred ca mai am doar 1 luna cu el acasa..si incepe cu cresa..dar sunt sigura ca-i va place mult

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Narcisica, ma bucur mult ca puiul e bine si nu necesita operatie. Sa dea DD sa nici nu mai fie nevoie. Sanatate multa printului
Ioana, ma bucur pt Rebecuta, imi pare rau pentru unchiul vostru. DD sa il odihneasca in pace.

Imi cer scuze ca nu mai raspund la fiecare, sunt nedormita si umblu ca un robotel. Nu mai fac fata la nopti nedormite, mandra se trezeste de cel putin 10 ori pe noapte. Cred ca ii ies maselele, isi roade manutele si baleste.
Am incercat si eu sa o intarc cu otet. Nici o sansa, uitasem ca ea e innebunita dupa muraturi. Trebuie sa gasesc altceva.
E in permanenta miscare, catarare, prospectare, tot ce gaseste pe masa in bucatarie imi cara langa usa sa le dea lui "Aca"(Xara) si "Ala" (Leea) sa pape. Invata tot mai multe cuvinte, dar inca nu le leaga in propozitii. Topeste toate vanzatoarele cand spune "mesiii" si apoi pa pa de cate ori luam ceva. Pe strada chiuie si se repede cand vede catei si copii, ieri a mangaiat un catel si pana sa apuc sa o opresc l-a pupat pe bot. Cainele a fost foarte incantat.

Gata, urla deja.

Clody, primeste cu intarziere si urarile mele de bine si la multi ani. Sa fii fericita, sanatoasa si iubita.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput