Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Beca, of! Bine ca e totul ok. Recuperare rapida si sa o puteti aduceti acasa cat de curand!

narcisica, zic si eu ca si celelalte fete sa mai ceri si alte pareri! Sanatate multa puiului! O sa se rezolve, ai sa vezi!

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!

bebe beca refacere rapida Rebecai si tin pumnii s-o luati astazi acasa.

narcisica si eu zic sa mai ceri o opinie. unde faceti rmn-ul??

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

sorilea distractie placuta la tara.

otila noi nu iesim azi afara, cu toate ca-i soare si frumos.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele, sa va binedispun, va pun filmuletul de 3 min cu ea; am reusit sa rezist sa o las atat doar din dorinta de a avea un moment de acesta si de faptul ca dureaza 2 ore sa o adorm ziua si 3 ore seara; sa vada si tati ca DACA vrea face nani oricum si oriunde :)

http://www.onetruemedia.com/shared?p=db29c9852a9fe39a5f953b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

s-a trezit la 9 aseara si a dansat pana la 1

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

MULTUMESC DE SUSTINERE
Din cate am citit, ar mai fi o dr pediatru cardiolog bun, si cu asta am cam termint optiunile in Bucuresti. Situatia nu e cu interpretare, decat prin prisma masuratorilor la eco, pe care le stim cu toate din sarcina difera de la aparat la aparat si de mana celui care il manuieste. Restul e destul de clar si abordarea mediclor este identica, in functie de marimea orificului se impune sau nu corectie medicala, mai urgeta sau mai putin urgenta. Pentru cardiologi DSA este o malformatie banala, care se opereaaza cu succes de foarte mult timp.Poate s-a inselat medicul, dar dupa masuratorile de ieri dsa-ul lui Mihnea se incadreaza la cele periculoase care pot da oricand complicatii, de aceea nu ar mai trebui amanata operatia.

Cel mai dureros pentru mine in acest moment este situatia centrului unde ar trebui sa il operam : http://ziuadecj.ro/eveniment/situatia-la-institutul-inimii-e-ca-in-lista-lui-schindler--62898.html

M-a pus pe ganduri sfatului lui Dici...
Rmn-ul cerebral va fi (daca va mai fi) pe 11.04 la ProVita cu dr Ionescu, se zic,e unul dintre cei mai buni dr imagisti. Eram datoare IOANEI, i-a fost recomandat acest examen pentru a vedea daca creierul i-a fost afectat cumva /candva si daca functioneaza la parametrii normali, Mihnea prezinta o micocefalie (perimetru cranian muuuult sub media varstei), alaturi de mici semne, mersul tarziu, hiperactiv, uneori absent, etc

Va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Narcisa fruntea sus! Trebuie sa fie bine! Te-ai gandit bine sa bati la mai multe usi!
Beca ma bucur ca s-a sfarsit calvarul! Recuperare rapida!
Flobaby ! Si eu tot in clubul Becai sunt! Sotul e cel ce le face jocuri mai mult!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

narcisica, o sa fie bine, esti o luptatoare si micutul dupa operatie isi va reveni perfect! Doamne Ajuta sa mergeti pe calea cea buna; nu uita de Sf Nectarie o sa fie bine

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Laura, superba MAya
Narcisa, tin pumnii strans, strans de tot
Ioana, cum e Rebeca?
Carla, vreau sa vad si eu fetele, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Narcisica, mai documenteaza-te despre ce ti-am zis, nu am timp sa caut acum ce am gasit eu, ca am cautat mai demult si intre timp am citit ca au mai fosty aduse echipamente mai noi. Biorezonanta asta e de mai multe feluri, iar din ce citisem eu la vremea respectiva, cea mai complexa era cea magnetica. Toate celulele organelor sunt scanate si daca prezinta anomalii sunt analizate si iti sunt aratate posibilele boli pe care le poate dezvolta organul respectiv daca nu este tratat. Asta se intampla cu mult inainte de a fi declansata vreo boala, aparatul iti arata organul care "se poate imbolnavi vreodata" si prin preventie (tratamente naturiste, stimuli bioenergetici) poti reface echilibrul energetic al organului respectiv.

Acum am sunat la Institutul Inimii....este strigtor la cer ce se intampla in tara asta...deja au terminat fondurile pentru operatii petru anul acesta, fac programari pentru la anul...cui mai traieste pana atunci

FETELOR, SUNTETI DE ACORD SA DONATI CEI 2% DIN IMPOZITUL PE PROFIT LA INSTITUTUL INIMII DIN CLUJ????

Din pacate si cei de la Fundatia INima Transilvaniei sunt cam delasatori, ptr ca au lasat pe site formularul pretiparit pentru anul 2009, cum nu am convingerea ca a ramas acelasi cont, am sunat la ei fie sa-mi trimita pe mail fie sa modifice pe site si sa ma anunte cau au actualizat formularul.

Mai avem doar o luna de depus formularul de donatie!!!!

DA-TI MAI DEPARTE!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, am vazut si eu tot filmuletul cu Maya, e foarte haios, bine ca ai reusit sa-l faci, sa ai ce sa-i arati mai tarziu.

Ioana, Andreea, pozele sunt pe Facebook, nu le-am urcat in alte parti, vi le arat pe mess daca ne vedem.

Mergi la inceput