Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 14
oana_MVT spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_micu83
E capul rosu...atat..nimic altceva. Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI |
Ana baga-l in cada cu apa. Urologul ne-a zis ca se curata asa ca mai intra apa sub piele. Daca e infectie nu trece pana nu sparge sau pana nu dai cu ceva. E dureros, Tudor s-a plans 2 zile de durere, nu suporta nici chilotelul pe el. Dupa ce a spart a fost ok.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Ioana imi pare rau ca Rebeca trebuie sa stea atat in spital si trebuie sa o opereze. Are TV in camera? Sau un DVD player la care sa se uite la desene? Asa trece mai repede timpul. Mititica ce cosmar pentru ea.
Noi ii trimitem multi 

Andreea si noi cu ale noastre.
La servici la mine e mult de munca, am cerut o schimbare de titulatura si o marire de salar, sa vad ce imi dau. Tu ai de gand sa iti iei job acolo?
Sotul alearga pe 2 piste acum. Da teste si invata sa devina firefighter sau profesor. Daca nu pica una poate cade cealalta. Amandoua-s bune.
Spre sa recuperezi banii pe mobila stricata. Rau v-ati mai incurcat cu casele mai ales la vremuri de astea. Nici aici nu prea se vinde sau se cumpara multe. Piata e slaba tare.
Macar voi aveti soare la noi tot gri e.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
beca, tinem pumnii si ne rugam pt rebeca, sa fie totul bine si sa vina cat mai repede acasa!! stiu cat de greu si de dureros e sa-ti vezi copilul in spital, fara sa poti face nimic... 
te asteptam cu vesti bine!! fii puternica!! 

ana micu, ce ai mai facut cu razvan cu spalatul?? il mai doare?? din pacate sfaturi nu am, ca nu ne-am confruntat cu asa ceva, dar am vazut ca ti-au mai spus fetele... si pe tine te asteptam cu vesti bune. 

philip, imi pare rau ca nu puteti vinde casa din ok, dar macar aveti vreme bune in insula. la noi e atat de urat...sincer, nu-mi aduc aminte sa mai fi avut o astfel de primavara, atat de capricioasa... toata saptamana trecuta a fost frig, vineri a fost superb - cu 19 grade si soare, sambata a inceput sa ploua din nou pt ca duminica dimineata sa ne trezim cu vreo 5 cm de zapata si cu 2 grade
. si ne mai miram ca ne racesc copiii si ca apar aceste viroze groaznice... acum e o ceata... si un frig...
serialbastre, am facut aseara chiflele cu oua... au iesit ff gustoase, chiar daca nu am pus sunca (ca nu aveam in casa). totusi, o intebare - mi se pare ca au iesit cam crocante chiflele si nu stiu unde am gresit - ce-i drept, au stat in cuptor cam 30 min pt ca nu se facea oul si focul a fost mediu spre mic... tu le coci la foc mai mare?? vreau sa mai incerc si in seara asta, fara ou, doar cu sunca, cascaval, unt si parmezan. 
va las cafeluta calda.
strunfita spune:
Ioana, ma rog sa treaca bine operatia 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
Beca, suntem alaturi de voi! ![]()
Otilia, cred ca depinde si de chifle, unele se usuca mai tare. Mai ales daca au mac sau ceva deasupra. Si am mai observat ceva: ouale cumparate din magazin se fac mai repede, decat cele de tara. Asta am observat si la oua fierte. Poate sa acoperi cu ceva?
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
alynta27 spune:
Salutare!
Beca multa sanatate fetei! Sa decurga bine interventia! Imi pare foarte rau! 
Ana cum e Razvanelul?!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
narcisica28 spune:
IOANA, sper ca totul a decurs bine si Rebeca vine acasa repede si cu moralul ridicat. Rasfat-o in peroada asta, arata-i partea buna a perioadei, petrece mai mult timp cu voi, va fi sprijinul tau cu praslea, asta imi trece acum prin minte
FETELOR, eu ma pregateam sufleteste de una (rmn-ul) si cred ca dau de alta , astazi am refacut eco cord la un alt medic decat cel care il vede de la 1 luna pe Mihnea; ele de parere ca problema lui e mai grava decat o stiam si ne propune operatia cat mai curand, si nu la 4-5 ani cum ni se spunea initial; se pare ca ar avea legatura si cu dezvoltarea lui mai lenta...SUNT IN STARE DE SOC deocamdata, refacem eco vineri cu un supozitor sa fie mai "linistit" ca s-a sbatut astazi ca un peste si am fost si singura....
Revin cu noutati, numai bine va doresc si sa pretuiti sanatatea puiutilor vostri !
laurraa spune:
beca, operatie reusita si recuperare rapia micutei; suntem alaturi de voi
anamicu, cum e printul? avand fetita nu prea stiu ce sa zic; sanatate multa
narcisica, of prin ce hopuri mai treceti si voi.....
de la ce totusi e problema aceasta? ce a zis acest nou doctor? si eu cunosc dr rusu la Iasi cardiolog care e fff buna am inteles, dar nu ma indoiesc ca nu ai citit tot ce se poate citit la asa ceva
sanatate multa.....si in leg cu operatia, nu se poate amana sau alta optiune?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
ana_micu83 spune:
Iubitele mele, va multumesc din suflet pentru raspunsuri..m-au ajutat sa ma concentrez mai bine, sa va pun in aplicare sfaturile si sa-l mai linistesc pe printul cu puta defecta.
Azi noapte am citit de pute, am cautat si imagini..de sunt in stare sa dau un examen cu probleme de putze...din ce am citit eu, ar avea infectie urinara.
Am fost astazi la 3 medici..unul era fullll (erau parinti care stateau la rand de la 6 dimineata), altul nu a raspuns la tel..si am ajuns la dr noastra de fam.
Putza nu are probleme vizibile.. nu e infectata, nu este umflata..doar putin rosie.
Facem maine un examen de urina si sper sa ne lamurim...pana atunci nidoflor si rivanol.
Va pup...revin
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Flobaby spune:
Hello si de la noi!
Va rugam sa ne scuzati absenta indelungata dar, sincer, niciodata nu apuc sa citesc la zi si, in concluzie, nici nu pot raspunde in timp real. Nu stiu cum va faceti voi timp de toate. Chiar va apreciez. Problema mea, cred, e faptul ca petrec mult prea mult timp cu Maria, jucandu-ma cu ea, vorbind, etc. Adik e ok, dar ar tb s-o mai las si singura ( desi nici ea nu vrea sa se joace singura, mami fiind jucaria ei preferata)- asta e cea mai mare greseala a mea ( cred). Ma gandesc cu groaza ca mai sunt 2 luni si ceva si va tb sa ne despartim. Deja nu mai pot dormi noaptea, ma tot gandesc cum va fi. o s-o duc la cresa pana la urma si-mi fac tot felul de ganduri : ea nu mananca singura ( stie sa manance dar nu prea e fan mancare, dc nu insist e in stare sa stea toata ziua nemancata...),nu vrea nici un fel de lapte, cascaval, branza, smantana , etc - doar iaurt ( sa vdm ce fac cand va tb s-o intarc) nu adoarme decat la tzitzi si foarte greu, nu se joaca cu copii ( doar cu Anda, o fetita de 1.3 ani se joaca, o imbratiseaza, o pupa - dar se vad rar), daca mergem in parc se joaca singura si tipa dupa mine. Aceleasi probleme pe care le are si GANESHA, nu?
In rest suntem ok, vineri aflam cand avem programare la cistografie ( un alt motiv al insomniei mele) dar tati tot incearca sa ma faca sa renunt, ca cica chinuim copilul
. Oricum, n-are sanse de izbanda cu mine....
Ce sa mai povestesc despre ea: pe zi ce trece ma uimeste cu cuvinte noi( nu leaga ink cuvintele), e fan pepe si nani ( de la razvan si dani)
, adora reclama la mister "popa" ( proper), colectia gaga ( gummy bear), urmareste "pambu"( tramvaiul), "pama"( masina) si abubu ( autobuzul) pe geam, da si ea cu mopul, matura, sterge praful, scoate rufele din masina, vrea sa le intinda, imi cere intr-una "cunga"( ciocolata) si guga ( covrig), a invatat sa umble in telefon la galerie, sa gaseasca filmuletele , sa le dea drumul si sa imite ( le-a invata pe de rost), o cheama MAI, are doua ani . Vocabularul ei s-a imbogatit foarte mult in ultima vreme ( asa ma distrez cateodata pana ma prind la ce se refera...). La olita nu vrea sa faca. Dimineata nu vrea sa manance decat frcute, nu reusesc s-o fac sa manance altceva......A, si are tot muuuuuulte treziri/ noapte
Cam atat cu Maiii ca umplu pagina....
BECA, va trimit multe ganduri calde pentru operatia rebecai. sa fie cat mai usor posibil si sa se vindece rpd. Multi pupici!.
Narcisica, cand citesc ce patiti voi imi vine sa ma bat pentru paranoia mea. Capul sus, o sa fie bine Mihnu. Pupici!
ANA MICU, cum mai e Razvanel? Pupici!
AndreeaP, bafta la maraton si acomodare rapida!
Carla, e super dulce Sabina! Ii sta bine tunsa asa. Si-mi place cum o iubeste pe mamica ei. Pupam fetele!
OanaMvt, sper sa-i treaca rpd bubitele lui Eduard ( iti trimit praf magic sa treaca muuuuuult mai repede). Si nu te gandi ca vei acapara toate pagina cu "nebunia" ta!! Eu ar trebui sa am cel mai mult spatiu!![]()
.
Dici, pastreaza-mi si mie un loc la "noi in celula". Daca merg ld dr sigur imi pun astia dunga rosie pe buletin( desi nu se mai foloseste)
. Totusi, e o ideee buna cu tratamentul. Poate ma bag si eu.
OtiliA, Doamne, prin ce ati mai trecut si voi.....
Hai ca am acaparat toata pagina.
Dana, Anaela, cum mai sunteti? Asteptam nouatati...
relusha
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic ( tanti roza............)
Va pup pe toti/ toate si ( nu stiu cand
) revin.
Florentina
zurlie si
de
Maria Ioana ( Campioana
)17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei
Binladenu'
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1812973140
http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png