Licurici de ianuarie-februarie 2009 (140)
Raspunsuri - Pagina 18
IRA_LIZA spune:
Buna seara si de la noi! 
Intru repede sa va spun k "ne-am" angajat de o vreme - eu pe specialitatea mea, Eliza pe post de "nepoata lu' bunica", cu cazare permanenta la ma-sa mare pe timpul saptamanii. Ne lipseste, insa nu prea se poate altfel. Nici sa o vizitez nu ar fi o problema, bunica-sa sta undeva in apropiere de traseul meu de la job spre casa. Insa nu pot deocamdata, am gasit un balamuc in acte la astia la care m-am angajat, ceva de speriat! de mai bine de 2 sapt tot aranjez actele, fac liste si clasificari mai ales ale dosarelor de instanta si inca nu am terminat. Asa k fac ore suplimentare de nu mai stiu de mine. Deh, n-o sa dureze la nesfarsit...In plus, fac ce imi place, iar asta nu e de colo...
Eliza e putin racita, eu percep chestia asta mai rau decat e in realitate - nefiind in casa cu mine seara de seara, tot am senzatia k, daca nu sunt eu langa ea, lucrurile nu merg cum trebuie - complet fals, evident...![]()
CADIA spune:
ROX, ce sic este rochita cea neagra a Evei

IRA, bv pt angajare.Vb ta, e important sa-ti placa.
bpaula spune:
Iza felicitari pentru job si spor la munca!
Noi baie ii facem cam la 2 zile, in rest spalat scurt cu dusul. Pe cap cam tot de 2 ori pe saptamana, lui ii place la uscat cu foenul.
Daca ar fi dupa el s-ar balaci si de 2 ori pe zi ![]()
miereamara spune:
Baie aproape in fiecare zi, poate sarim o zi pe saptamana. Pe cap il spal o data pe saptamana cu sampon (e mai complicat pt ca trebuie sa avem grija sa nu ii intre apa in urechi), dar cand ii fac baie ii mai clatesc parul uneori. Ii place mult baia, face parte din ritualul de seara.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
6+
crisspy spune:
Rox frumusei foc si eleganti ca intotdeauna piticii tai ![]()
Ira felicitari pentru job.
Noi facem baie pe cap o data la 2 zile...intre zilele astea dus...mai sare peste cand e mami de servici noaptea si vine soacra-mea care nu se baga la d'astea, dar si atunci e spalat prin punctele esentiale de mami pana sa plece la spital...
Daca trece o zi fara baita ne trage de maneca si ne duce la baie
.
In week-end-ul asta nu am fost la Razvi si saracutzul ne simte rau de tot lipsa. O ia de mana pe mami si o duce la usa de la intrare si o intreaba: mama? tata? 
Nici la desene animate nu mai vrea sa se uite, ii pune mami DVD-ul de la noi de la nunta ca sa ne mai vada sa-i treaca un pic dorul...asta se intampla dimineata, dupa ce ne vede la TV ii trece dorul si lucrurile intra in normal.
Abia astept sa-l iau la Buc la gradi.
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt 
crisspy spune:
Miere, Paula cum va simtiti?
De Veronica mai stie cineva ceva?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt 
Selene_Bunny spune:
Mie mi se par scumpe rochitele acelea, fara suparare...
Mai nou, am descoperit bazar4baby, Dulapiorul Carlei si Dulapiorul Andrei. Sunt hainute de calitate, import Anglia, noi sau ca noi.
lissa, zilnic dus sau chiar de mai multe ori pe zi, daca este cazul (miros de mancare - stii tu, miros de kk patruns in haine, mancare pusa pe haine, jucat in nisip/noroi). In 95% dintre dusuri, o spal si pe cap.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
bpaula spune:
Eu ma simt destul de OK deocamdata prin comparatie cu sarcina lui Marius unde vomitam si dimineata si seara. Dar sa nu zic hop ca abia am inceput
Acum sunt foarte somnoaroasa dar nu mai pot dormi ca atunci, am insomnii si seara si dimineata si cand ma trezesc sa merg la baie greu adorm.
Si imi vine sa zic la toata lumea de sarcina desi n-am inca o confirmare de la medic. Sunt parca mai ingrijorata dar si mai relaxata, suna ciudat dar e o altfel de stare. Oricum una de fericire mare.
flowerbee spune:
Fetelor, dup#259; Paste vreau sa o înscriu pe Ale La Fast Track Kids. Mai e cineva înscris? Vrem de 2 ori pe s#259;pt#259;mâna pt început. Pare ok, mai
Multe cuno#537;tin#539;e î#537;i duc copiii. Inlocuieste gradi pe moment.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!