Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Adelina, dar ce bine documentata esti!
Eu am facut branza calcica din lapte de vaca de 3,5 (asa mi-a zis dr) ..norocul meu ca nu i-a placut si nu a mancat-o caci ma cam simteam vinovata...

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

office, sincer, faza cu branza tocmai ce s-a discutat pe Fb, deci nu-mi asum meritele pt cunostinte! eu i-am dat de capul meu facuta din napolact de 3,5!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Eu nu ma consider experta in domeniul copiilor dar faptul ca la tara nu aveau alt lapte sa le dea copiilor sau erau prea saraci si neinformati pentru a le cumpara alt tip de lapte nu inseamna ca e bine ca le dadeau lapte de vaca...In plus, cred ca trebuie sa te raportezi la timpurile pe care le traiestI si sa fii in acord cu ceea ce se recomanda in vremurile prezente. Altfel am ajunge iar la scutece de finet in loc de pampers ca doar si parintii nostri le-au folosit pentru noi si nu am patit nimic...
A nu se intelege gresit si a nu se simti nimeni jignit dar nu degeaba suntem ultima tara din Europa la capitolul informare..ca sa nu mai vorbim de punerea in practica a informatiilor, capitol la care stam mai prost decat acum 100 de ani...

Mergi la inceput

Lasa, lasa Adelina nu fii modesta!

Mergi la inceput

stau cu mama si ne crucim si nu ne vine a crede ca a adormit Darius singurel in patut! mai inati a papat, treaz (tot o premiera), apoi vazand ca are chef de joaca, dupa ce mi-a inrosit sanul ciupindu-l, muscandu-l si lovindu-l, l-am pus in patut si a tot povestit cu paturica si si-a tot ridicat piciorusele pana a ajuns invers in patut dar a si adormit! dupa atata timp de adormit hututat in brate si mancat doar adormit parca nu-mi vine sa cred! sunt atat de fericita, dar oare cat l-o tine?
aaaaaaaaa, si s-a intors azi si de pe spate pe burta si eu iar nu l-am vazut ca eram la baie si era mama cu el!
azi a fost o zi de premiere!!!!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Ne primiti in clubul iepurasilor? Se vede deja dintisorul (zilele trecute eram ingrijorata ca nu mai iasa, si azi cand am atins gingia...surpriza), din fericire nu are nici un simptom gen febra, maraiala, suge degetul la fel ca de obicei, de asta nici nu mi-am dat seama ca da dintisorul. toti iepurasii.

oooo, adelina, sper ca minunea de azi sa tina mai mult de 3 zile.

Mai dar ce bebelusi bine crescuti aveti, mie nici nu-mi vine sa zic cate kg are fie-mea la varsta ei, ca alti cu o luna mai mici au intrecut-o demult la kg. Asta e, sanatoasa sa fie si felicitari pt bebelusii sanatosi care au fost control si totul e in grafic .

Ioana papa LP destul de putin (arunc foarte mult laptic, de asta am si renuntat sa ma mai agit cu mulsul ca ea nu prea mai vrea lapte) cam 100-120 ml la o masa si are 3 mese de LP pe zi dar ii place pire-ul de fructe, supa crema, iaurtul cremosso, cerealele, dar nu lapte simplu.
Eu branzica ii fac din lapte 3,5% grasime (nu UHT) si cu iaurt desi cred ca ar trenui sa-i fac cu tablete de Ca ca noua ne tot da doct Ca ca cica nu se asimileaza cum trebe, o fi spus asa din cauza fontanelei? ca inca e maricica, dupa ea isi dau med seama cand nu e Ca suficient?

Noapte buna sa aveti.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

camelusk, pupam iepuroaica!!!!
dupa fontanela si dupa oase, cat sunt de moi, isi da seama dr daca mai are nevoie de calciu, sau si mai bine, niste analize!
dar cat are Ioana de zici ca e putin? si mie mi se pare ca Darius are putine kg!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ce faceti fetele la ora asta? Eu pic de somn si Maia are chef de joaca si de ras. Niciodata nu s-a culcat mai tarziu de ora 10.30-11. Nu stiu ce o apucat-o azi,parca o baut energizant.
Am pus pozici noi in album.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Ana25, am vazut-o pe Maia cea vesela, vad ca e pregatita de vara, caldura sa vina! Mai si ce rochita i-a dat mami, o domnisoara fff frumoasa .

Adelina, bebelina mea are 6800 grame si 70 cm, dar la cat papa ea, nici nu ma asteptam la mai mult.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

ana, eu n-am somn, cred ca de la snikersurile mancate! am admirat-o pe dulceata de Maia si m-a napadit si pe mine dorul de vara!!!!

cameluska, toata lumea zice ca manaca ei cat le trebuie, deci... sanatate sa aiba!!!!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput