Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ne-am intors si noi de la pediatra , am fost la controlul de 6 luni (maine implinim)9.65kg si 70cm,gras gras gras!!! asa ne-a zis!!!ne-a interzis cereale biscuiti paine cartof...deci doar legume carne fructe cu branza si lapte 500ml restul supa zeama ceai apa sau suc de fructe
sunt suparata si f trista ne-a facut cu ou si otet dr de parca i-am bagat pe gat cu forta copiluluidoar stiti si voi ca daca copilul nu vrea sa pape nu ai cum sa-l fortezi,deci cat a vrut atat a mancat...si pana acum 2 sapt a mancat doar lapte de 2sapt ii dau fructe cu branza (branza de sambata i-am bagat)
pana la 4luni jumate a fost alaptat apoi am ajuns eu la urgente in perfuzii cu o colica renala si am fost nevoita sa intrerup alaptatul...

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

hai, mai nushule, nu mai fi asa suparata...stii doar ca fiecare bebe e unic! acu' ce sa-i faci? sa-l tii la dieta? ajunge sa nu-i dai fainoase, zic eu.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Va spunem si noi buna dimineata si venim la o cafea. Bolfoasa a adormit in brate la minesi nu prea ma mai pot deplasa.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata!
doina, stai linistita, e o etapa cu plansul! am avut si noi o gramada, ca nu mai stiam ce-l doare, burtica, dintii...offff, e rau sa vezi ca nu poti sa-l consolezi! Lui Darius ii place sa-l tin in brate doar la verticala si cand se trezea urland il luam in brate si de nervi/durere ma impingea asa de tare cu manutele ca era sa-l scap! de abea il calmam!
aaa, sa nu uit, LA MUUUULTI ANI STEFAN SI MAIA!!!!

fasole, mazare si varza am inceput si eu sa mananc cate putin sa vad cum reactioneaza, dar a fost ok! oricum de acum o sa cam pap orice, daca am trecut peste durerile de burtica date de diversificare, nu cred ca o sa mai avem probleme!

donna, si al meu e albicios la ten! l-am mai tinut pe afara cand dormea la soare si parca s-a mai imbujorat! bine, al meu avea/are si anemie (sper ca si-a revenit in urma fierului)

la noi se vede alb si la celalalt dintisor de jos, doamne ajuta sa scapam la fel de usor ca si la primul!

doina, din Constanta e si nastasie, poate faceti de-o ieseala! din pacate din zalau chiar nu e nimeni!!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimi! Azi beau cafeluta cu voi, sa ma iertati de absenta! Va saluta Maria care mi-a inchis caculatorul dintr-o miscare adineauri!
Nushulica nu fi trista! Fa ce zice dr si va fi bine! Se stie ca baietii sunt mai grasani!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Uite ca am citit cate ceva! Mi-a fost dor!
In premergator eu o pun. Daca nu s-ar misca un pic ar sta numai in carca mea. Va da-ti seama ca imi face cocoasa! Are aproape 8kg. E controversat premergatorul, dar noi ne diversificam universul si cu el. Mai sta in leagan, dar nu mult. Pe burta nu ii prea place!
Am inceput sa "gresesc" cu salata de vinete, ciuperci-nu-i pria d-rei la inceputuri, acum e ok! Nu ma simt prea bine ca nu pot posti, bag de toate. Daca nu ma alimentez ma ia cu ameteli!
De mancare -de departe supica cu pui(mai nou) e preferata ei. Voi ati dat ficatel?! Ma gandesc sa-i bag. Ou papa o data pe sapt-galbenusul.
-ci si multumesc de vb bune!
Trebuie sa bag aerosoli nu dexa si acc in baieti ca tusesc rau.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
la multi ani stef de nushulica si tuturor sarbatoritilor.
nushule, sunt de acor in totalitate cu donna.lasa dom'le copilul in pace.daca laptele tau a fost bun si a luat bine.ce era sa faci?sa nu-l mai alaptezi ca ia prea mult?hai fii serioasa.lapte si asa nu mai papa el mult deci aici ai rezolvat, il pui si in premergator sa faca miscare si gata.
alynta, sanatate multa copiilor si tie putere.
doina, eu zic ca ar fi de la dinti.adica al meu asa a facut cateva nopti pana i-au iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!
ANCA multumim de cafea!!
Si Maia a inceput scandalul de cateva seri,e f nervoasa,plange,abia o potolesc s-o adorm (numai in brate).A inceput sa baleasca si nu-si mai scoate mana din gura . Eee,de nervi a invatat sa tipe si sa chiuie!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Alynta, multa sanatate copiilor. Si eu o sa o pun cate putin pe Adelina in premergator, nu mult, dar nici deloc. Inca n-am pus-o pana acum, dupa 7 luni intentionez.
Ou i-am dat o singura data pana acum, duminica. O sa-i mai dau saptamana viitoare de 2 ori, apoi cate 3 pe saptamana. Galbenusul, bineinteles. Ficat cred ca pe la 7 luni jumate o sa incerc, nu stiu.

Doina, am vazut pozele noi, e un dragalas Mateiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

Anca multumim de cafea
Doina vazut poze cu Matei placut muuuult de la Carina sa ii treaca repede supararile
Si eu am mancat o singura data mazare si a fost pericol maaare atata a plans seara C si am spus ca renuntam la mazare pana ce nu mai alaptez
Nushulica eu am impresia caci cateodata doctori si cam exagereaza, asa a fost si Alexia o grasunica dar pe cand am inceput sa o pun in tarc si pe cand a inceput sa umble incet incet si-a revenit si era numai bine dai copilului sa pape mami ca el e barbat si are nevoie de papica

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI

O zi placuta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noi va servim azi cu si cate o ciocolata,ca nu avem praji,pana Duminica!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput