Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

doina, ai PM!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Iar am fost absenta! Cel mare e virozat. Nu l-am dat la gradi sapt asta! Mi-a fost mai greu cu tori acasa. Ficamea sta in premergator cate putin! Tocmai mi-a "maturat" ce era pe masa! Va mai citesc,daca apuc!-ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Se pare ca maine o sa ajung iar la dentist
Mi s-a umflat si buza de sus si putin din flaca. Iau antibiotic, dar la 8 ore (amoxicilina de 500) si cand ma doare iau cate un paracetamol. Am luat doar o pastila pana acum si cred ca o sa mai iau una inainte de culcare
Ma simt tare aiurea, nici nu pot manca, nu am chef de nimic vreau sa imi treaca sa pot fi fresh pt Raisa

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Multumesc la fel, Doina, pt toata lumea

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ne-am intors si noi de la pediatra , am fost la controlul de 6 luni (maine implinim)9.65kg si 70cm,gras gras gras!!! asa ne-a zis!!!ne-a interzis cereale biscuiti paine cartof...deci doar legume carne fructe cu branza si lapte 500ml restul supa zeama ceai apa sau suc de fructe
sunt suparata si f trista ne-a facut cu ou si otet dr de parca i-am bagat pe gat cu forta copiluluidoar stiti si voi ca daca copilul nu vrea sa pape nu ai cum sa-l fortezi,deci cat a vrut atat a mancat...si pana acum 2 sapt a mancat doar lapte de 2sapt ii dau fructe cu branza (branza de sambata i-am bagat)
pana la 4luni jumate a fost alaptat apoi am ajuns eu la urgente in perfuzii cu o colica renala si am fost nevoita sa intrerup alaptatul...

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

, nu mai fii suparata. Lasa ca va reveniti voi!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

nushulica si Maia face maine 6 luni,dar noi suntem la extrema cealalta.Are 6.500 kg.cam slabuta,dar asta e !!!Nu pot s-o fortez sa pape mai mult,ca nu vrea.

ionela bafta maine la dentist !! asta-vara tot noi doua ne plangeam aici de dinti si de masele.

Si eu ii dau brocoli,dar il amestec in supa cu celelelte legume,si il papa.Azi se uita nedumerita in castronel,nu stia ce e asa verde i-am pus doua frunze de spanac.
Alynta te cred ca esti ocupata !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

capul sus nushulica. Al meu are 9.3 kg si are exact 5 luni si o saptamana. Are de unde slabi de acum...stiu cum e sa-ti zica toti ca e bebe prea gras. Asta e ritmul lui, asimileaza bine, doar nu i-ai dat cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Nushulica, Idalis , daca puteti dati-ne noua macar un kg,caci Tudor se ia de mana cu Maia , 6,5kg la 67cm. Dupa ce ca papa putin,mai este si super agitat ... non-stop da din picioare sau mai nou sta in patru labe si da din fund.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput