Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(50)
Raspunsuri - Pagina 11
Mari-Mariuk spune:
IDALIS, ala este, dar noi tratam alergia de ieri, nu ii dau mai mult de 3 zile dar si alea doza redusa..m-au speriat si prospectul si informatiile de pe net, dar mi-a spus nasa-mea (ce lucreaza in domeniu medical) ca alergia se poate agrava din orice daca nu se iau masuri...asa ca am decis sa ii dau. Oricum alt antialergen nu se da la bebelusi la noi la Tulcea.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 David are sus la pulpa stanga doua pliuri si la dreapta doar unul. Dr m-a intrebat daca are cineva din famile probleme cu picioarele si i-am spus ca nu. S-a uitat atent la piciorusele lui si a zis ca se poate sa fie proportionata diferit grasimea. Ar trebui sa-mi fac griji, sa merg la un medic ortoped? Cristina, mami de bebita David https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true# |
exact asa am patit si eu cu Tavis. Pediatra ne-a trimis la ortoped si am facut eco de sold. Era doar de la grasime....am avut noroc. Bine , bb al meu e si grasut, are peste 9 kg.
Pentru linistea ta poti merge la ortoped dar stiu ca problema e mai des intalnita la fetite. Doctorul zicea ca eco se face pana in 5 luni parca si ca problema daca nu e grava se corecteaza de la sine sau cu putin masaj
Tinem pumnii sa fie doar alarma falsa!
nicopic spune:
Mariuk, ai grija la fructele de padure (capsuni, fragi, mure) au efect alergenic in primul an de viata; este o carticica f interesanta pe mailul comun - Diversificarea alimentatiei retete culinare pt bebelusi.
E format pdf, va rog sa-mi spuneti daca o pot atasa aici.
Multumesc
Nico, mami Larisa 15/09/10
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Nicopic?locked=true#
idalis spune:
mariuk, noua pt alergie ne-a dat zyrtec, dar doar 2 pic/zi ca e sub un an. A trecut imediat.
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui nicopic Mariuk, ai grija la fructele de padure (capsuni, fragi, mure) au efect alergenic in primul an de viata; este o carticica f interesanta pe mailul comun - Diversificarea alimentatiei retete culinare pt bebelusi. E format pdf, va rog sa-mi spuneti daca o pot atasa aici. Multumesc Nico, mami Larisa 15/09/10 https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Nicopic?locked=true# |
Eu sper sa nu fie nici o problema, avand in vedere ca cei ce produc cerealele stiu ei ce fac si nu le-ar pune in vanzare. (asa sunt cerealele, cu fructe direct, si oricum doar 1% reprezinta ele in tot amestecul ala)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186" target="_blank">Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui idalis mariuk, noua pt alergie ne-a dat zyrtec, dar doar 2 pic/zi ca e sub un an. A trecut imediat. Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) varsta lui Tavis |
Pai si asta are o lista lunga de reactii adverse posibile, si la fel e cica nerecomandat copiilor sub 2 ani...
Poze Vlad
idalis spune:
din doua rele am ales si eu varianta mai putin rea....ca doar nu era sa las kopilu' bubos
eveline spune:
Tocmai am vazut ca a murit Liz Taylor...saraca...mare actrita....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ancamak spune:
Mari, si mie mi-a dat medicul de familie Peritol cica sa doarma mai bine, dar el saracu doarme foarte bine si fara, Eu luam peritol ca aveam mai mereu probleme cu produsele din oua si salam, dar ma apuca un somn dupa ele, o data chiar m-am invoit de la scoala(liceu) ca-mi cadeau ochii in gura de somn.
Bebecris, bine ai venit in clubul displaziilor de sold false. Pentru linistea ta poti face un eco.Off ce-ti e si cu cutele de la astea.
Ne-am trezit si avem chef de joaca. Vad ca ne-a revenit si pofta de mancat supita, dar tot cu tzatza am adormit.
pentru toti piticii poznasi
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
eveline spune:
ALYNTA - voi ce mai faceti, sper ca e bine micuta Maria!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)