Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

bravo seidana important sa fii linistita dupa ce faci consultatia banii se fac

camady ai o burticuta mica si fr simpatica, si seidana o burticuta mica si finuta insa eu..........zau ca eu am sa ajung degraba ca o balena

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

neata mamicilor

Seidana uite ca nu e tare bine, te rog sa vezi in mod urgent un medic ca nu este bine sa faci intrerupere brusca la utrogestan, durerile de burta ca la menstruatia oarecum sunt normale ca se mareste uterul asa mi sa zis de multe ori, insa depinde de intensitate acum si eu mai am astfle de dureri si ma mai inteapa cind pe stinga cind pe dreata, dar vreau sa cred ca totul este bine si bebe creste si se simte bine la mami in burtica.

Maryyam.. multumesc de sfat ... am zis ca voi merge la medic daca continua durerile .. azi e bine.. am luat utrogestan aseara si voi continua sa il iau inca 3 zile cate 1 de 200, apoi trec la 100 3 zile.. si apoi 1 zi da 1 ba...
Acum la rece fara sa fiu speriata ma gandesc ca poate si faptul ca de la 5 la 8 ne-am tot plimbat, ar putea fi un motiv de durere.. si durerea nu a fost acuta sau insuportabila, si mai puternica si mai lunga decat de obicei...
o sa stau pe faza sa vad ce si cum... va tin la curent

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Citat:

camady ai o burticuta mica si fr simpatica, si seidana o burticuta mica si finuta insa eu..........zau ca eu am sa ajung degraba ca o balena

Mamaaaa ce burtoc ai.. o sa nasti un baschetbalist... fiecare suntem insa cu felul ei de a fi.. poate tu cresti acum tare si va veni clipa in care stagnezi un pic in timp ce ne lasi pe noi putin sa ne facem de cap P.S. mi-ar place si mie burtocul tau..
Ce frumos e bebele cum sta asa de cumintel..

Cu banii.. normal ca se fac... dau tot sa fie bebe bine.. numai ca eu tre sa stiu tot sa fiu stapana pe situatie , sa fiu pregatita de orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor!

Eu clar nu pot tine pasul cu voi. Isi ia si o omul o zi de concediu, vine acasa si gaseste 30 de pagini scrise. Abia reuseste sa le citeasca pe alea, a doua zi inca 10.

Jade ieri am fost la eco si voiam sa ne comparam datele, insa am vazut ca tu nu ai mai facut eco, doar ai discutat rezultatele la DT.

May abia asteptam sa ne dai vesti bune dupa eco de azi. Iti tinem pumnii.

+ 14

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Mamaaaa ce burtoc ai.. o sa nasti un baschetbalist... fiecare suntem insa cu felul ei de a fi.. poate tu cresti acum tare si va veni clipa in care stagnezi un pic in timp ce ne lasi pe noi putin sa ne facem de cap P.S. mi-ar place si mie burtocul tau..
Ce frumos e bebele cum sta asa de cumintel..

Cu banii.. normal ca se fac... dau tot sa fie bebe bine.. numai ca eu tre sa stiu tot sa fiu stapana pe situatie , sa fiu pregatita de orice

Burtocul e mare poate ca am si 65 de kg of ca de fapt in realitate imi zic ca burtica e mica pentru perioada asta.....eu na ca nu sunt deacord la mine creste destul de bine, si faza cu baschetbolistu cred ca ai dreptate, o sa fac pereche lui taica su

Mergi la inceput

stefy zine si nou rezultatele ma bucur ca lai vazut pe bebe abia astept si eu vinerea viitoare sa imi vad comoara

Mergi la inceput

Stefi... rezultatele sunt bune nu?

Maryan.. cum nu a burta mare?se vede clar ca e burta de bebe nu de grasime..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetile..ce faceti? la serv? eu sunt somnoroasa inca, si voi ziceti asa devreme ca l-ati simtit pe bebe,eu tot astept,deja sotul e ingrijorat:)..ca o fi bine bebe,ca de ce nu misca..sa merg maine la doctor, ma face sa si rad, ei cu presupunerile lor.
Racheel, Bujo, este foarte frumos Anastasia, pai puteti sa o alintati nasty de exemplu

Ionelamaria, felicitari pt bebe nr. 2, esti fericita atunci sa ai ambele sarcini usoare; de Ca, si eu stiu la fel, ca provoaca contractii in anumite luni ale sarcini

Seidana...tot ce trebuie sa faci e s anu te ingrijorezi mami..ia mai uita-te tu la poza cu bebele tau....eu sunt cea mai nehotarata cu doctorii, ..am fost de odua ori la o dr din pITESTI,DECARE AM TOT AUZIT CA E BUNA, SI MEI MI S-A PARUT ASA DRAGUTZA, DAR NU AM EU ASA INCREDERE NU SITU CE SA ZIC...m-am progr in sf pt vineri la Bucuresti pt lupus,la Elias,si mai mult ca sigur dr meu de acolo o sa imi recomande pe cineva , un ginecolog bun tot de la Elias, si sa vad,deci io habar nu am unde o sa nasc,aici sau in Bucuresti

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Neata dragele mele!
Bine ai venit Ionela, iti dorec sarcina/nastere usoara, si te asteptam pe la noi cand poti tu avand in vedere ca mai ai un baietel mic acasa.
Seidana, e bine ca te simti mai ok azi, nu te mai stresa si cauta un doctor in care sa ai incredere
Zubi la noi aici la Elias sunt dr f buni printre care si Vladareanu, D-na Stroe Alexandra,care e tanara si e super draguta si are si ea un bebe mic, si intelege pacientele altfel...dar in acelasi timp cred eu ca si barbatii sunt ok ca si doctori.

Mergi la inceput

Zubi.. sa dormi cate 5 min in plus si pt noi.. harnicutele fara voie...
Nu te ngrijora ca nu l-ai simtit pe bebici.. dr meu "ex meu", dragutul de el mi-a taiat aripile a zis ca putin probabil sa il simt.. da eu nu is nebuna totusi, si ca ar as incepe sa il simt undeva pe la 20s.. asa zice si in carte intre 16 20 s.. mai ai un pic de rabdare..

Mergi la inceput