Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Noi am ales intre Antonia si Anastasia pentru ca hramul Bisericii unde mergem noi este Sf.Anastasie Persul Si Sf.Antonie cel Mare, asa ca daca va fi baiat va fi Luca Antoniu .

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

E ceva de groaza cu numele astea. Si noi oscilam intre Antonia si Anastasia.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

hai cu Anastasia sa fim 3

Fetelor eu ma gandesc cum o s-o strig ca Anastasia este prea lung

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Asta e si dilema mea, cum o strig prescurtat ca e prea lung. sotu zice sa alegem un nume care nu poate fi prescurtat, ce sens mai are s-o cheme intr-un fel daca noi il prescurtam. si cam are dreptate. Pe Filip tocmai de aia il cheama asa, ca e un nume scurt si nu perge facut diminutiv.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor asa cum am promis am atasat poze cu burticoasa de 16 sapt fix.Asteptam poze si de la celelalte mamici.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara,

Va citesc de pe la inceputuri, dar recxunosc faptul ca am mai sarit pagini/postari.
Sunt si eu in 8 sapt + .
Ma primiti si pe mine la voi? Nu stiu cat de activa voi fi, pentru ca mai am un bebe de 1 ani si 4 luni care imi ocupa foarte mult din timpul pe care il am

Sa va spun cate ceva despre mine, pentru ca eu incet incet am reusit sa va "cunosc "oarecum.
Baietelul meu se numeste Mihnea ( da, de o vreme incoace totul incepe si se termina cu el) . Am hotarat ca, deoarece experienta avuta cu el a fost frumoasa in fiecare clipa, merita repetata experienta. Nu e cea mai buna perioada financiara din viata noastra, poate dimpotriva... dar niciodata nu e timpul potrivit pentru un copil daca gandesti in bani.
Pana acum sarcina e la indigo cu prima: nu greata, nu rau. Sunt putin ametita ( da' eu spun ca asa sunt eu o ametita... asa ca nu se pune). Sunt o norocoasa atat din acest punct de vedere cat si pentru ca ambele sarcini au fost obtinute foarte usor.

Sunt o vorbareata optimista, dar nu naiva...

Nu iau decat acid folic . Am luat cateva zile elevit pana am ajuns la medic la prima consultatie ( respectiv la analize) pentru ca alaptez inca si ... am zis fie de la mine.... dar sunt total impotriva de felul meu. Acum nu mai iau, si fara analize nici nu iau nimic.

Intreba cineva de Calciu, scuze, nu mai retin exact cine. Eu stiu ca pot aparea contractii de la Ca si ca se da numai si numai daca iese o carenta serioasa in analize si contractiile date au mai putine efecte negative decat lipsa ca in sine. Mai stiu ca multi medici de familie dau dupa ureche Ca si stiu persoane care au fost certate de ginecologi pentru ca au luat ( vb de ginecologi din localitati diferite, deci nu era un curent zonal). Acum, fiecare face cum stie, ca raspunderea e a fiecareia dintre noi .

Date pentru listuta: um 21.01.2011, dpn 28.10.2011, dn 28.02.1982

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna dimineata,

eu am scapat de durerea in gat si ieri m-am simtit chiar bine.prea bine as putea spune, atat de bine incat m-am panicat.
parca nu mai simteam nimic.chiar ii ziceam sotului ca se apropie 2 saptamani de la echo si nu mai stim nimik.cand ce credeti????
bebe a miscat...simteam niste inghionteli,miscari, falfaieli in partea stanga...si am inceput sa zambesc.am fost in culmea fericirii.chiar am sunat in stanga si in dreapta...sa intreb dak e posibil la 14 sapt sa il simt pe bebe.nu e prima sarcina...deci e posibil.aseara cand am ajuns acasa m-am impiedicat pe scari...noroc ca m-am proptit in palme si m-am lovit doar la degetele de la picioare(m-am impiedicat la urcare).cred ca si bebe s-a speriat ca a miscat din nou.imi dau seama ca asa simtindu-i prezenta...nu mi-ar fi frica .as stii ca e bine.oi fi inebunit??

Irinush4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

aa..o intrebare:
e adevarat ca dak bitestul a iesit bine nu mai e nevoie de triplutest??

Irinush4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinush4u

aa..o intrebare:
e adevarat ca dak bitestul a iesit bine nu mai e nevoie de triplutest??

Irinush4u

Neatza in primul rand...

Irinush mie mi-a zis sa nu-l mai fac, la alte fete le-a zis sa faca tripul indiferent, pt ca triplu e mai complex... depinde de la medic la medic.. asculta parerea dr tau..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buna seara,

Date pentru listuta: um 21.01.2011, dpn 28.10.2011, dn 28.02.1982

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 8+

Ionela
.. bine ai venit.. sa ai o sarcina usoara, si te asteptam cand poti pe la noi...
pupam burtica si pe bebe Mihnea

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput