Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro La mine nu e sigur, dar sotul asa alinta burtica, cu Victor 11+ Bijuteriile mele |
Si eu ma feream de Luca David si Matei.. ca is la moda..
Si de fapt facem noi moda cu Victor...
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui ancaroro La mine nu e sigur, dar sotul asa alinta burtica, cu Victor 11+ Bijuteriile mele |
Inca un Victor!
Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
camady spune:
Daaaa eu sunt
daca e baiat Victor Ioan
daca e fata Eva Maria
15+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Daaaa eu sunt daca e baiat Victor Ioan daca e fata Eva Maria 15+si mami de Razvan 7 anisori |
La noi Victor Gabriel ... Victor de la Hanescu , iubirea sotului e tenisul.. si cum i-am zis de victor hanescu, cum a fost de acord
Fetita Alexandra Maria
elly_b spune:
pup burticoasele.
pupam si bb-ii sanatosi! felicitari pt vesti!
eu n-am semnat condica azi. am fost vrenicutza pe acasa.
voi va ganditi deja la nume ....
eu habar nu am. si inca nu sunt convinsa ce e ... n-as intra in panica cu numele ca voi aveti burtici mai mari. si la gaga ne-am decis cu 5 min inainte de a inchide biroul unde se declarau bb-ii ca era vineri. ca altfel ma externau abia luni
da' ce vrei de la un geaman si un peste ... o sa cadem noi de acord cand o sa-si vada porcu' ceafa.
ce mi-ar placea si mie sa stiu dinainte
nu stiu daca v-am zis dar s-a "hotarat" annelies cum o "sa-l" cheme: "bobitza" sau mai bine "bilutza"
mami de Annelies (30.06.2005) si 12+
loredanar spune:
Desi eu imi doresc baietel dar am idee doar de nume de fata - Veronica,Eva dar sotului nu-i place nici unul dintre ele. :))
Lori 17+
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Gabriel il cheama pe baiatul meu, razvan gabriel. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
PE fratele meu il chema Razvan Gabriel ..
seidana spune:
Fetelor catre casi... a mai trecut o zi.. vine weekendul...
Dupa frumoasa si pofta mare
bujo spune:
Matza iti spun eu de ce te-a pus la Bisoc. Daca tu nu ai avut o optiune clara, te-au trecut la el pt ca el este ecografistul de baza de la Eva. Si cum nu are asa multe paciente, trec la el pe oricine nu are o optiune clara. Dar sa stii ca nu numai la Eva se fac morfofetale. Eu in locul tau mi-as face de pe acum programare la alt medic. si o anulezi pe asta. La ce experienta am avut cu el si nemultumiri am auzit despre el nu m-as duce nici daca ar fi ultimul din oras. Mai bine merg in alt oras. Fa-ti si tu o programare la Podasca la cabinet, sau la Martinescu pe Vulturului. no, asta e recomandarea mea.
P.S. Problema nu e ca nu-ti explica tot ce vede, ci ca vede ce nu trebuie sau ca nu vede ce-ar trebui.
bujo mami de Filip si 15+ cu