Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Buna, fetelor. Am intrat si eu putin sa vad ce ma ziceti...
Jade, macar telefoneaza-i medicului care iti urmareste sarcina si spune-i exact ce ai simtit, pentru ca sunt simptome "clasice" de contractii. In mod normal medicul tau ar trebui sa te poata primi de urgenta oricand ai nevoie de el. Nu vreau sa fiu alarmista, dar mai bine cu paza buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna fetelor....nu am mai intrat de mult...avem avut cateva probleme......sapt trecuta m am trezit cu o mica sangerare....am sunat rpd dr ginecolog, m a chemat sa fac o ecografie si era totul bine...mi a dat de facut injectii(ce am urat eu toata viata mea,dar pt bebe fac orice)...acum suntem bine si mi a interzis muncaaaaaaaaa........in rest pupici pt toate

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Buna, fetelor. Am intrat si eu putin sa vad ce ma ziceti...
Jade, macar telefoneaza-i medicului care iti urmareste sarcina si spune-i exact ce ai simtit, pentru ca sunt simptome "clasice" de contractii. In mod normal medicul tau ar trebui sa te poata primi de urgenta oricand ai nevoie de el. Nu vreau sa fiu alarmista, dar mai bine cu paza buna.

momentan sunt bine , daca mai intervine ceva il sun
oricum maine dimi merg la eco
multumesc tuturor de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Annare stai cumintik, odihna multa si fara stres.

bujo mami de Filip si 16+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annare

buna fetelor....nu am mai intrat de mult...avem avut cateva probleme......sapt trecuta m am trezit cu o mica sangerare....am sunat rpd dr ginecolog, m a chemat sa fac o ecografie si era totul bine...mi a dat de facut injectii(ce am urat eu toata viata mea,dar pt bebe fac orice)...acum suntem bine si mi a interzis muncaaaaaaaaa........in rest pupici pt toate

ai grija de tine
ce fel de injectii ti a dat sa faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade nu stiu daca ai citit ce am scris eu pe la pag 12 cum simt contractiile.Poti sa citesti si sa zici daca si tu ai aceeasi senzatie?Eu le am aproape in fiecare seara.........probabil si de la oboseala.Asa am avut si la baiat.O sa-i spun medicului sapt viitoare.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Jade nu stiu daca ai citit ce am scris eu pe la pag 12 cum simt contractiile.Poti sa citesti si sa zici daca si tu ai aceeasi senzatie?Eu le am aproape in fiecare seara.........probabil si de la oboseala.Asa am avut si la baiat.O sa-i spun medicului sapt viitoare.

16+si mami de Razvan 7 anisori

am si am avut cam ce ai descris tu , dar ieri a fost mult mai rau
era tare efectiv toata burta si se simtea ca un bolovan
si alea care le ai tu eu cred ca sunt tot un pui de contractii
ai grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

jade injectiile se numesc prontogest si sunt asa dureroase:((

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annare

jade injectiile se numesc prontogest si sunt asa dureroase:((

am inteles , merci
asta e , dureroase , nedureroase , bb sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello! si de la mine.

Jade - sunt contractii clare...dar daca stai cumintica si iei cate un No-spa se potolesc...mie cand am avut asa, in sapt 17 mi-a dat No-spa si Arefam pentru 5 zile ( nu l-am luat), am luat numai No-spa la nevoie si s-au potolit...mai apar din cand in cand la oboseala intensa. Sanatate!

Mary - ai un burtoi...il eclipsezi pana si pe-al meu care e mare...da mare...

Eu nu mai vreau sa vb de ingrasat...eu de regula imi observ grasimile in cabinele de proba si azi am incercat ceva colanti si am obs ca mi-a aparut CELULITA ...ce nu am de obicei...ufff ce trista sunt...ma ingras de pe acum? ce ma fac pana la sfarsit? balena...v-am mai zis eu...si e din ce in ce mai greu de dat jos, deh 35, a treia burta

Seidana - ia zi la cine te-ai programat...sa-mi dau si eu cu parerea

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 17 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput