Puiuti de Sept-Oct 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. de la 54..deci nu te-ai ingrasat,.. oana acum..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

fetelor voua va cere sa mergeti obligatoriu la dentis?
Eu astazi am programare la 12:30 si am o frica de numa....eu de cind sunt insarcinata am probleme cu singererile, si parca ma si dor un pic gingiile

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

zubi , bafta la dr
lore , sigur sigur au fost contractii .Nu am simtit neaparat durere , oricum , nu era intensa , mai mult jena , DAR in schimb burta era pietroi , ce sa zic era ca un bolovan ,de la ce a fost nu stiu....
Acum ca ma gandesc oare sa fi fost ceva gaze de la ce am mancat ??
Ca inainte sa ma culc am mancat un iaurt si la 5 min mi am adus aminte ca am o felie de pepene in frigider si ca daca nu o mananc in momentul ala , o sa dorm cu gandul la el .Asa ca am mancat si pepenele
Sa fi fost oare vreo lupta intre iaurt si pepene ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

am pus cartulia pe sept.oct2011@gmail.com . sper sa se primeasca email. are 14 MB. :D

Jade cred ca trebuie sa calculezi de la 54 kg. aveam 54 kg la inceput, am scazut 2 kg, am pus la loc 2 kg , am mai pus x pana la termen. :)

Lori 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

marryan nu.. nu mi-a cerut sa merg la dentist.. asta trebuia facut inainte mai ales k daca nu ma insel nu-ti poate face anestezie poate doar sa iti faca un control de rutina.. (si eu am vreo 2 probleme de carii dar.. m-am lecuit de dentisti sa zic asa... adica imi scoate nervu imi pune plomba.. mi se sparge plomba.. fac abces zilnic la maseaua aia.. ce sa mai

pentru sangerari si gingii sensibile foloseste sensiblu e foarte eficient si nu in ultimul rand periuta de dinti mai moale sa nu fie asa rigida ca deh sutnem sensibile in perioada asta

17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Jade.. de la 54..deci nu te-ai ingrasat,.. oana acum..

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

serios ?
eu credeam ca de la 52

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

intrebare:
cand am ramas gravida aveam 54 kg
in primele saptamani am slabit 2 kg
azi dimi m am cantarit si am constatat ca am din nou 54 (acu ceva vreme ma vaitam pe aici ca eu de ce nu ma ingras )
Eu de la cat socotesc , de la 54 sau 52 ?

De la 54

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

marryan nu.. nu mi-a cerut sa merg la dentist.. asta trebuia facut inainte mai ales k daca nu ma insel nu-ti poate face anestezie poate doar sa iti faca un control de rutina.. (si eu am vreo 2 probleme de carii dar.. m-am lecuit de dentisti sa zic asa... adica imi scoate nervu imi pune plomba.. mi se sparge plomba.. fac abces zilnic la maseaua aia.. ce sa mai

pentru sangerari si gingii sensibile foloseste sensiblu e foarte eficient si nu in ultimul rand periuta de dinti mai moale sa nu fie asa rigida ca deh sutnem sensibile in perioada asta

17+ cu

Da Matzica eu am un program destul de serios vizavi de ingiena orala, am periute care le schimb odata la 1 luna ultra soft si folosesc fel de fel de ape de gura care zic ca ajut dar nimik pina acum!!!
Despre sensiblu la noi nu este asa ceva in farmacii

Cea mai fericita mami 16 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

bujo , poate iti dai si tu cu parerea despre contractiile mele

Mergi la inceput

ok fetele , de la 54 atunci , mie imi convine

Mergi la inceput