pui de pisica - sfaturi

pui de pisica - sfaturi | Autor: Vivela

Link direct la acest mesaj

cred ca am luat-o razna. am adoptat un pui de pisica. nu era in planuri, dar na, am facut-o. la noi in scara blocului a abandonat cineva o cutie cu vreo 5 pisoi mici de tot, cred ca au cam o saptamana. si mieunau de foame saracii. probabil eu sunt inca sub influenta hormonilor materni rau de tot, din moment ce am luat decizia asta cu 2 copii mici in casa (unul de 3 ani jumate si unul de 9 luni).
"musiu" o sa stea exclusiv pe balcon vreo 2-3 luni, apoi ne mutam la casa. cel putin, asta e planul.

unde naiba mi-a fost mintea? e atat de mic si nici nu stiu daca o sa supravietuiasca fara sa suga de la mama-sa.

ceva sfaturi pentru a tine in viata un pui atat de mic? ce lapte? cat (banuiesc ca 1-2 ml, cat poate sa fie de mare stomacul unui pisoi de cateva grame?) cat de des?

uf, sper sa nu-mi fi luat belea pe cap.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Felicitari pentru noul membru al familiei, o sa fie bine, vei vedea.
Eu stiu de la medicul veterinar ca tb sa le dai lapte praf pt copii, cu pipeta. Cate putin si hraniti des.
Insa ar trebui o vizita la veterinar.

Andreea

PS Pe balcon nu stiu cat o sa reziste. In primul rand ca noaptea este destul de frig, in al doilea rand o sa se obisnuiasca cu tine, cand ii dai de mancare, si o sa miaune sa intre in casa, sa nu il lasi singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Gasesti la pet-shop lapte special de caini/pisici si biberon pentru el sau incerci sa-i dai cu o seringa. Atentie insa la hranire!
Neaparat sa-l duci la un cabinet veterinar pentru deparazitare si vaccinare.

Sanatate multa!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

A facut ochi? Daca da, are peste 10 zile. Daca e foarte mic va trebui si sa-l ajuti sa faca pipi/caca, trebuie sa-l masezi cu o carpita umeda la fund, cum face pisica. Te rog, tine-l in casa, si el are nevoie de un loc cald si o mamica

O sa ajungeti sa-l iubiti nespus, ma bucur tare mult ca i-ati facut loc in familia voastra si noi avem 3 pisici si sunt minunate, le avem cu muuuult inainte de venirea copilului si convietuim f bine

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput