Mamici inimoase de Constanta *146*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da exista Dm in Realul de langa Metro.
Am aflat ca Komandor nu ar produce ei bucatariile ci anumite firme mici (care nu ai cum sa stii cum sunt)..Azi,am primit o oferta la fel de buna de la Menotti (tot din MDF frezat,adica cu model pe front).
Crix bafta!!!!
Rox nu vrea sa ma gandesc la anu'!!!!
Lulu deci a fost hernie inghinala..nu chist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

kim, cica la hernie tot chist ii zice, asa scrie si pe foaie de externare chist cordon stg inghinal, asa mi-a explicat si chirurgul, la echo se vede ca un chist, denumirea in chirurgie - hernie...ai inteles tot, nu?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani Simona!!!
lulu, ma bucur ca e mai bine puiul!
am halit urzici cu pesto& peste, ce imi plac urzicile de vreo sapt mananc urzici aporoape in fiecare zi a incercat si dra, i-au placut o data
citesc "Ma numesc Rosu" de Orhan Pamuk, imi place atat de mult.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

lulu finuta mea s-a operat la Constanta, la o clinica particulara, parca Analysis, sau ceva de genul. Ieri la pranz a operat-o si azi dimineata la 8 au fost acasa. Au fost multumiti finii mei.

andrushka eu chiar azi am fost la Maredi Douceur in Doraly la etaj, gasesti multe chestii dragute, inclusiv patuturi si carucioare multe modele la preturi acceptabile. Eu am fost pentru niste bluzite si scutece de finet (folosesc la baie, absorb mai bine si mai repede decat prosopul), au preturi bune. Si am vazut ca au magazin si langa CEC-ul mare in centru, nu stiu daca e tot bd. Mamaia acolo sau ce strada e..iar in Doraly mai sunt si alte magazine pentru bebei.
Si mai stiu unul in Navodari daca te intereseaza...

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

pisoi, kim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

BUNA DIMINEATA DRAGELE MELE!
LA MULTI ANI ANDREI, LA MULTI ANI ANI SIMONA! VA DORESC MULTA SANATATE SI NUMAI BINE!
Despre noi,ce sa va zic. ca ma lupt cu incapatanata de fii-mea zilnic. cum a dat un pic caldura pace sa se mai ocupe de scoala cum trebuie. ne certam zilnic pe tema asta. imi spune ca daca o bat la cap mai tare o enervez. ca ea invata,dar nu vad eu. ori am orbit ori copilul meu e pe viteza maxima de nu o vad cand invata. rezultatele la scoala sunt bune,dar.......vroiam mai multa silinta. am ajuns intr-un impas. si ta-su suna si spune s a nu cert copilul,sa o las in ritmul ei si eu doar sa o imping cand trebuie de la spate. pai la ora actuala fii-mea trebuie impinsa cu buldozerul.in fine, am zis ca daca nu isi da silinta ,renunta la dansuri . nu prea i-a convenit si cica o sa isi revina. sa speram.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Da exista Dm in Realul de langa Metro.

La Real 2 a ramas DM, la Real 1 l-au inchis, despre el scriam in mesajul amintit de ANDRUSHKA.

Va invit la /! Eu "mi-am luat toba" , si o bat de cate ori am ocazia.

Va doresc o zi buna!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

helaaaauuuu! ce liniste e pe-aici, mi-aud ecoul... ati iesit cu toatele sa va soriti la plimbarica?

noi am bifat ieri aniversarea finutei la Mc, m-am bucurat tare ca are parte si copilu' de distractii de-astea, ca el saracu e mai privat decat sora-sa la capitolul asta din cauza de lipsa de copii de varsta lui printre rude/prieteni, majoritatea avand copii de generatia mirunei. a fost f haios ca i-a pus sa danseze in pereche, ma uitam la el ca era emotionat, dar a facut fata cu brio, chiar si la piruete, ca doar are dansul in gene iar ziua lui fiind in timpul vacantei de vara si neavand alti copii de varste apropiate, a fost pana acu' prilej de petrecere pt noi, adultii

cat despre concursuri scolare, nici miruna nu rateaza vreunul si, in afara de olimpiade,toate-s pe bani. am avut o intelegere la inceputul clasei a VIII-a sa participe doar la romana/mate. da de unde? toata ziua e la cate un concurs, plus presiunea clasei a VIII-a si meditatiile, volumul de invatat este enorm, efectiv nu are nici un moment liber. toate astea le face fiindca ea vrea, dar stresul tot isi spune cuvantul
pe ea nu o mai dezlipim de la birou, iar la vlad cred ca o sa fie un razboi de guerilla sa il asezam acolo

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

scuze ca nu am intrat pana la ura asta ca macar sa va salut dar nu gasesc cuvinte sa spun cat de suparata sunt.M-am certat cu al meu pana la 2 dimineata pe tema gradinitei.El a crezut ca eu glumesc cand am spus ca nu las fata la parintii lui sa stea cu ei si ca vreau sa o dau la gradinita mai bine.Incerc sa revi mai tarziu ca sincer..nu ma simt prea bine..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Nici eu nu am avut chef de vorba, am avut o zi mai urata la munca.

Multumesc inca o data pentru urarile de ziua mea

Aseara am petrecut putin in familie si m-am mai deconectat de cele de la munca.

Cris: va doresc sa gasiti o cale de mijloc, sa-i fie bine Mirunei.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput