Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 6
MsBB spune:

LA MULTI ANI, MIHASER!!!! 

Alysh
, multumesc tare mult!
Lumi
, chiar ma intrebam ce mai faci? Ma bucur sa te citesc,si sar'na pt complimente
, imi pare rau insa ca sunteti intr-o per mai
. Si Andra are zile in care e total cu
in sus dar ... incerc sa ma incurajez, sa-mi zic ca maine va fi mai bine
.
Si vremea asta e atat de uracioasa - ai sa vezi ca odata cu zilele mai insorite si sit va fi altfel. Sper ,cel putin
Ba mai bine pune poze si pe un album picassa ori webshots, daca se poate , pliz oooo plizzz, Desiree. Sa vada si
meu ne-facebuchist , plizzz 
fetele cu dor!
Lori ,
ce ma bucur ca sunteti mai bine! Sa va fie de bine party-uiala
.
Ana ce mai face? Cum este?
Astept cu mare nerabdare noi relatari de la voi , momente de tandrete si dragalasenie intre Robertzel si Ana 
Ce ma bucur ca martisorul meu a te-a scos la scris, Andreea! Multumesc tare mult pt cuvintele tale
. Daca timp de scris nu prea ai... poate macar niscavai
? Imi incerc si eu norocul
. Tare imi e dor de Eric!
Sarcina usoara in continuare!!!! Si un bb la fel de cuminte ca si Sof !
si
, Lilly! Doamne, ca repede mai trece timpul asta! 
Acusi face Sofifi o luna!!!! ![]()
Va
si hai, dezmortirea, ce-i cu linistea asta pe aici? Ma gandeam ca intre timp s-au scris capitole si vad ca abia s-a dat pagina 
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi 
Doloress spune:
LA multi ani MIhaser! Sa fii fericita si iubita!!! 
Mai treci pe la noi!
Mai chiar ca bate vantul pe-aici... Tare trist! 

DESIREE - ma bucur ca v-a placut la Disney on Ice, cred ca o sa mergem si noi dar tocmai au trecut. Voiam sa mergem anul trecut insa era prea mic.
Am o gramada de activitati in plan pentru el, insa nu stiu cum sa ma organizez cu doi mici.
Chiar asa, ce activitati mai fac copii vostri?
Mergeti la biblioteca? In locuri speciale unde se citesc povesti? La teatru de copii, la spectacole? La centre de joaca - cat de des?
Eu vreau sa ajung cu el macar la biblioteca la vreo doua saptamani asa. Plus ca la noi aici avem si joujoteca, de unde putem imprumuta jucarii.
Va ganditi sa-i dati la ceva- dansuri, inot, etc? Noi o sa incepem inotul din aprilie. Dar ma innebuneste cu patinajul si cu dansurile.
EDIT -
ANDREE SI LILY - ce putin mai aveti fetelor! Mult succes pe ultima suta de metri! Parca mi-e dor de burtica, am fost ieri la doctor si erau numai gravidute... asa frumoase toate!
Ce mai fac mugurasii si mladitele, cum mai stati cu tantrumurile si crizele? La noi se mai linistesc treburile dar cu muuuuulta rabdare din partea noastra. Daca ne-a prins intr-un moment nepotrivit - gata! Nimic nu-i convine, dar nimic, totul trebuie sa fie pe dos, daca zici ca el zice invers dupa 5 minute, numai sa fie contra. Stiu ca e o etapa, citesc la greu pe tema asta, ma informez, ma inarmez cu rabdare, dar cateodata nu mai putem, pe bune.
MsBB - cum e viata cu doi copii? Cum reactioneaza Andra ca big sister? La noi e mult mai bine, dar tot mai are accese de gelozie crunta. Mai ales cand vrea atentia noastra totala si nu i-o putem oferi din cauza lui bebe. Kevin e cuminte, insa vomita foarte mult, la fiecare masa, orice-as face. Daca nu e tinut in sus in brate pe putin jumate de ora vomita tot. Il pun in wrap si incerc activitati cu Patrick, dar daca sunt activitati la care trebuie sa ma misc putin, s-a terminat, incepe voma. Si dupa ce vomita in jet cam toata masa, trebuie sa-l pun iar la san. Deci e "clompicat" cum zice Patrick.
SI il surprind ca saracul se chinuie sa-l placa pe bebe, dar nu prea ii reuseste. Cand i se intampla ceva lui bebe, nu mai poate de bucurie. Intr-o zi nu-l gasea, il pusesem in patut si el nu prea sta in patut. S-a trezit Patrick si l-a cautat peste tot si credeam ca o sa planga ca nu-l gaseste, cand colo - el bucuros si razand: Mami, pe Kevin l-a luat capcaunul! Yupi!!!
Apoi mancasem nise kiwi si el nu prea stie ce sunt, ca noi nu prea mancam kiwi si nici el . Ma intreaba ce-am manca, zic niste kiwi.
La care el bucuros la taica-su Tati, mama l-a mancat pe Kevin!!!
Noi nu prea reactionam la astea, e ceea ce simte acum si am citit ca e gresit sa-l invalidam in sentimentele lui. Intervenim cand il ia la bataie, dar se intampla din ce in ce mai rar. Mai nou il pupa, il mangaie, i se pare dragut si simpatic, mai ales ca a inceput si Kevin sa interacioneze si rade de fiecare data cand il aude pe Patrick. Si ii zic mereu, uite ce frumos rade la tine si ce tare te iubeste! Si il mai inmoaie chestia asta.
Lorich spune:
Da, nici mie nu-mi place ca mereu tre sa sterg prafu si sa dau cu mopu pe aici!
MsBb deci si eu astept, ca si Doloress povesti cu 2+2!!
NOi suntem ok, lui Robert i-a trecut raceala, Ana a fentat-o, ieri i-am vaccinat, pana la urma i-am facut de meningi lui Robert, am zis ca e mai important.
Robert e tot iubaret de Ana, imi place asta, deci n-o sa ma plang ca-i obositor cum se baga, cum o trezeste...
ieri desi urla ca-l intepase la vaccin nu a vrut sa iasa din cabinet fara Ana.
Eu savurez asta cu bebe doiu care e mai cuminitica, ea se adoarme singurica cat ii dam noi de capat lui Robert, ea se hlizeste cand simt ca-mi mai iese cate o suvita alba...cam asta despre noi. Astept povestile alea cu Andra si Sofifi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Fetele 

Ne-a parasit asa zisa bona. Ne-a facut o mizerie de zile mari, in sensul ca si-a primit banii in avans si n-a mai venit. Am nevoie de ajutorul vostru.
Daca stiti vreo persoana dispusa sa ne ajute 5 ore pe zi de luni-joi sau vineri, persoana calda, iubitoare de copii, curata, fara doctorat sau nu stiu ce studii
, si sa nu vrea o droaie de bani, dati-mi de stire.
Sper sa revin diseara cu un mesaj mai lung. Pup
Adriana_78 spune:
Buna!
Alysh, ce faza! Si a primit multi bani?
Mai vazusem niste anunturi, din pacate nu mi.am notat. O sa notez daca mai vad.
Jobul, ca m-ai intrebat de job, l-am gasit pe ejobs. E cel la care am fost at. cand ai fost si tu la cel cu call-centerul.
Dim. sunt super stresante, e greu sa ma pregatesc pe mine si pe cele doua motate sa fim gata la o ora fixa. Una face una, alta alta, mai uitam una-alta ... si uite asa pana iesim din casa e stres la maxim
Ma simt tare obosita uneori, desi la 2 si un sfert sunt acasa
Doloress, noi nu prea avem activitati (in afara de iesitul in parc si la locul de joaca cand e vreme urata).
Imi propusesem sa o duc pe Lara, care e mai mare la x, y -- pana la urma n-am ajuns la nimic. Doar pictura face.
Cu Annika nu-mi imaginez unde as putea merge, ca ea nu are rabdare la nimic.
POate la inot sa mergem, asta cred ca ii va placea.
Super tare faza cu Kiwi si Kevin ![]()
Adriana
belleane spune:
Alysh: imi pare rau de pierderea de bani, cat despre ea ca om, nici o pierdere. Si eu am patit-o.

gabitzam spune:
Raducu zilele trecute, vine cu degetul intins la mine si zice " mami, am un dung pe deget". Am compilat o vreme pina mi-am dat seama de fapt ca voia sa zica "o dunga". Dar tot e bine ca a facut acordul ![]()
Acum doua seri il tot chemam la culcare, sa se suie in pat. I-am zis ca m-am suparat si nu mai vorbesc cu el. Dupa ce a mai dat o tura la ce facea el pe acolo, iar l-am chemat in pat la culcare. S-a intors la mine si mi-a zis "ai zis ca nu mai vorbesti cu mine"
Adica el era chiar multumit ca nu mai vorbesc cu el.
cleo78 spune:

La multi ani 
si de la mine,Mihaser! sa fii sanatoasa si fericita si implinita! sa te bucuri de puii tai dragi!
am avut 2 zile infernale la job - ne-a plecat si manageru - si e si mai haos ca pana acum.
voiam sa va zic de la dentist. Deci mara are 2 masele cariate, si pt ca are o dantura slaba si ca toti dintii sunt predispusi la carii, o sa luptam cu periatul de 2 ori pe zi, seara dupa lapte, periat si apoi culcat, si sa nu ii mai dam nici cereale, piine, pt ca si astea favorizeaza. Evident, la dentist nu a stat cu gura cascata prea mult, dar dr a apreciat ca macar a cooperat 2 min, pt un consult (de plombat nici vorba...a incercat si un periaj profesional cu substante fluorurate - nicio shansa nici la asa ceva). ne vom mai prgrama peste 6 luni (chiar mai devreme), in ideea ca mai creste, o p[regatim moral, si mai ales ne pregatim noi moral.
alysh, imi pare rau de situatie.
De ce ii dai banii in avans? eu nu am primit la niciun serviciu banii in avans.
aelita, caciulite crosetate: http://forum .7 p .ro/C---Lucrusoare-crosetate-pentru-copii.aspx?g=topics&f=593
scoti tu spatiile, da?
Pupaturi, ma intorc la impletit ![]()
Simonix spune:
Cucu fetele, haideti ca ma bag si eu la vorba
Banuiesc ca si pe la voi e frumos si nu mai e vreme de scris, e vreme de plimbareli
.
Si ai nostri pitici belgieni s-au plimbat in weekend, deci am lipsit motivat :) Am fost la un complex de vacanta cu Esme si Alra in Olanda si am profitat de zile frumoase (ma rog, fara ploaie
). Am stat cu totii intr-o casutza intr-un fel de padurice (am speriat animalutzele din zona, cu piticii nostri
). Va dati seama: 4 pitici :) A fost prima oara pentru noi genul asta de excursie, ce bine ca s-au marit copiii, am putut face o gramada de chestii cu ei, s-au inteles de minune, uneori s-au mai "atins" ei dar nimic iesit din comun, impresia generala a fost una foarte buna. Am piscinit, am plimbarit, ne-am dat pe tobogane, in leagane, am vazut animalutze etc. De-ale copiilor. Parintii s-au putut relaxa si ei, uitam de astia mici prin casa sau pe unde mergeam, isi vedeau de ale lor. Pentru mine a fost super interesant sa vad cam cum se poarta altii cu puii lor, mor de ciuda cand vad cum se culca singuri Lorelei, Laura si pana si Nicole ... Eu stau dupa fundu lu al meu nene nene 
Cu mancatul, la noi a fost rasfatz: junk food all the way
Lorelei ce a mai mancat sanatos, Laura vad ca e fan fructe, Nicole e mica si mananca ce i se da... si a ramas al meu, pe regim de carnaciori cu cartofi prajiti si dulciuri grrr... Asta este, ne revenim acum.
Laura a crescut, este o sora responsabila, avea grija de astia mici, il urmarea pe Robert peste tot, ne spunea: "nu s-a spalat pe dinti, nu a facut x si y
" Ba chiar si la baie a stat cu noi, am avut discutii filozofice
a fost foarte interesant. Lorelei s-a tot harjonit cu Robert, l-a alergat sa il pupe de zor, au tzopait in pat, s-au mai ciondanit pe ursi de plus
sau alte minuni dar a ramas aceeasi fetitza dulce si frumoasa, mancacioasa de peste si de creveti
si nu numai. Nicole a crescut si ea, este o hlizita, are ochi albastri si par zulufat blond daaaar eu zic ca nu o sa fie prea ingerasha
Asa o simt eu, o sa ii tina din scurt pe alde Laura si Robert :D
Cam asta facuram in weekend, a fost o experienta frumoasa si o sa repetam.
Dolores - eu vreau sa ii gasesc stagii lui Robert, incepand cu vara asta. Sunt doua luni de vacanta si nu imi convine, ca vreau sa pastreze contactul cu alti copii si mai ales cu franceza. As vrea ceva gen doua, trei zile pe saptamana, diminetile. A inceput sa vorbeasca din ce in ce in FR, cu scoala este perfect, ii place mult, imi vorbeste de prieteni, imi spune care ce face, mi-a impuiat capul cu Madama lui pe care declara deschis ca o iubeste
Ii merge bine si as vrea o oarecare continuitata la vara. Sa vad ce gasesc, oricum, din toamna vreau sa il dau la dansuri, caci e destul de bine coordonat, ii place etc. Mai vedem si ce zice profa de sport.
Cu biblioteca, el merge deja, la scoala. In fiecare vineri se duc si isi aleg cate o carte, au ora de citit singuri in fiecare zi, si apoii de vorbit pe tema cartii respective. Ma rog, banuiesc ca al meu nu vorbeste cine stie ce
desi ma surprinde uneori cu fraze si cuvine in FR pe care nu credeam ca le poate sti. Astept sa vad ce imi zice madama la sfarsitul anului cand se face evaluarea. Cartea pe care o aleg o tin acasa toata saptamana si joi o duceml inapoi. Ii invata si sa fie responsabil cu obiectele imprumutate, sa nu le rupa, sa aiba grija de ele si sa dea inapoi. Interesanta si faza cu jucoteca
Mi se pare important sa inteleaga ce inseamna a "imprumuta" si vad ca de la o vreme piticul meu este mai putin posesiv, poate e varsta, sau poate e influenta scolii.
Cu crize, noi le facem exclusiv la oboseala + zgandarit de altii. De exemplu eu l-am cam provocat in mini vacanta, mi se pusese pata ca sa nu bea lapte inainte de masa si el era terminat dupa piscina si nu m-am inteles cu el - nu face crize, dar efectiv nu ma inteleg cu el, tine de ideea lui si eu ma enervez, el la fel etc. Insa in genere e cooperant, ma asculta, ne intelegem bine, trateaza alti copii foarte frumos. Are acum o faza cu bebelushii 
de ma termina - cum vede unul se duce la el, il mangaie, ii vorbeste, isi ia un zambet maaare pe fatza, este efectiv topit. Azi dimineata era fratiorul de 4 lui al unui coleg, ei bine, nu se mai dezlipea de el.
Alysh nasoiala faza cu bona brrr... Dar de ce ai tu nevoie de bona? Scuze, nu mai stiu daca Vlad merge la gradi sau nu... Na, ca sar de la una la alta, eu trebuie neaparat sa imi iau pe cineva la curatenie ca a venit vremea faina si nu mai am timp sa fac curat
Ori sunt plecata ... ori cunt plecata ![]()
Sper sa imi rezolv problema asta cat mai repede.
Fetelor, va pup, fug si eu la baie si dodo 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti