Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (188)
Raspunsuri - Pagina 15
bratafel spune:
Buna fetelor
N-am mai trecut de taaaare mult timp pe aici.
Am vazut ca si copii vostri sunt incapatanati si cu crize. Credeam ca numai Bianca face asa, crize peste crize, este si foarte posesiva, totul este al ei, iar daca o vede pe otilia cu o jucarie in mana imediat o ia. Mai avem de lucrat mult. Intr-adevar daca tip mai rau fac si chiar daca ii fac mici observatii se enerveaza si pleaca sau se baga sub masa. De mancat mananca foarte putin. In rest este foarte creativa, face puzzle de 35 piese si mai mult singura, construieste, se joaca cu bebelusi si diverse figurine, cu plastelina si foarte important pt noi: face la olita, spune cand ii vine si se duce singura la olita, doar noaptea mai avem pampers. scapam noi si de el.
am sa va pun un filmulet cu otilia si mai aveti poze jos:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/tu_T7cxwYhTp-NkAgZTA7s4zflEiJmbYcC7-hlpUGc4?feat=directlink
O zi excelenta va doresc!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
http://picasaweb.google.com/bratafel/PozeOtilia?authkey=Gv1sRgCPSm75ajyoi7-AE&feat=directlink" target="_blank"> Poze
bebe grabit - 6 luni
7 luni si 10 zile
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel Buna fetelor N-am mai trecut de taaaare mult timp pe aici. Am vazut ca si copii vostri sunt incapatanati si cu crize. Credeam ca numai Bianca face asa, crize peste crize, este si foarte posesiva, totul este al ei, iar daca o vede pe otilia cu o jucarie in mana imediat o ia. Mai avem de lucrat mult. Intr-adevar daca tip mai rau fac si chiar daca ii fac mici observatii se enerveaza si pleaca sau se baga sub masa. De mancat mananca foarte putin. In rest este foarte creativa, face puzzle de 35 piese si mai mult singura, construieste, se joaca cu bebelusi si diverse figurine, cu plastelina si foarte important pt noi: face la olita, spune cand ii vine si se duce singura la olita, doar noaptea mai avem pampers. scapam noi si de el. am sa va pun un filmulet cu otilia si mai aveti poze jos: https://picasaweb.google.com/lh/photo/tu_T7cxwYhTp-NkAgZTA7s4zflEiJmbYcC7-hlpUGc4?feat=directlink O zi excelenta va doresc! mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010 http://picasaweb.google.com/bratafel/PozeOtilia?authkey=Gv1sRgCPSm75ajyoi7-AE&feat=directlink" target="_blank"> Poze bebe grabit - 6 luni 7 luni si 10 zile |
superba!!! ce mare s-a facut!!am vazut si cateva moatza de big sis.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ralu_t spune:
m-a tras de urechi cleo
si am bagat nasul sa va salut.
nu am f mult timp acum, am sa incerc sa scriu mai pe larg maine. sa stiti ca eu va citesc, cel putin o data pe saptamana , dar cum n-am mai scris de asa mult timp imi vine greu sa reintru in vorba
asa cum a zis cleo si cum se vede la semnatura avem un bb pe drum, bebe care a venit pe nepregatite, de aniversarea noastra
cand am zis noi ca o data fara protectie n-o fi foc
. va reamintesc ca eu la T am facut operatie si tratamente ca sa raman gravi. in fine, una peste alta suntem f fericiti ca s-a intamplat, ca a ales el sa vina ca pana ma hotaram eu facea tudor 20 de ani
eu sunt paranoica, cu toate paranoile de sarcina pe care le uitasem sau care imi imaginam eu ca apar doar la primul bebe...ei as! sunt mai rau ca la primul
si cam asta a fost motivul pt care nu am batut toba cu burtica.
va pup si mai intru maine sa va povestesc si de Tudorica nazdravanul
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
9+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
Lorich spune:
Ralu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!! La mine si mi-a zis si dr. ca, cam asa-i, a fost mai greutza a doua sarcina, mai ales la inceput. Dar timpul trece si imediat scoatem majoretele. Hai te mai asteptam, ca pe aici cam bate vantul, se pune praful, toata ziua dau cu mopu' 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t si am bagat nasul sa va salut.nu am f mult timp acum, am sa incerc sa scriu mai pe larg maine. sa stiti ca eu va citesc, cel putin o data pe saptamana , dar cum n-am mai scris de asa mult timp imi vine greu sa reintru in vorba ![]() asa cum a zis cleo si cum se vede la semnatura avem un bb pe drum, bebe care a venit pe nepregatite, de aniversarea noastra cand am zis noi ca o data fara protectie n-o fi foc . va reamintesc ca eu la T am facut operatie si tratamente ca sa raman gravi. in fine, una peste alta suntem f fericiti ca s-a intamplat, ca a ales el sa vina ca pana ma hotaram eu facea tudor 20 de anieu sunt paranoica, cu toate paranoile de sarcina pe care le uitasem sau care imi imaginam eu ca apar doar la primul bebe...ei as! sunt mai rau ca la primul si cam asta a fost motivul pt care nu am batut toba cu burtica. va pup si mai intru maine sa va povestesc si de Tudorica nazdravanul ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 9+ cu o margica mititica i believe in miracles...povestea noastra ![]() |
j'e taime!!!!

pup si pitica lui Bratafel.
Ma duc sa greblez(ranesc) in bucatarie. Poate gasesc faianta.
Doloress spune:
RALU - ce bine imi pare ca ai mai trecut pe la noi!
Felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si sa ai o nastere cum ti-o doresti (stiu ca vrei naturala...
eu te-am urmarit la noua Odisee ca mai trag cu ochiul acolo ca e Abramburika noastra draga si uite asa te-am descoperit si pe tine!) Speram sa te vedem mai des pe-aici, mie una mi-ai lipsit mult.
LILY - asa este, eu una sunt convinsa ca toate crizele au anumite cauze si nu izvorasc asa de niciunde sau ca are copilul in plan sa faca crize. La noi, cum ziceam, s-au adunat multe. In plus, al meu sot cam tipa, si eu mai tip... e greu. Incercam sa ne educam pe cat posibil, dar e greu, si la noi s-a tipat mult in copilarie si alt model n-avem. Inconstient ridicam glasul.
DESIREE- vazut inca o data , pupici printesei! Ce frumos face ea ingerasi in zapada!
BRATAFEL - superbe blondutele tale!
GABITAM -
lasa ca trece si vremea asta urata si vine lumina si soarele!
cleo78 spune:
fetelor, imi aduce Mara apa din baie, intr-o canutza de la setul ei de bucatarie. De unde are apa aia? ![]()
Edit: avea de ieri de la baie, intr-o galetusa. 
Azi dim:
- tati esti murdar!!
-nu mara, m-a plouat!
-mami, da sa gusc pizza.
(si apoi a ras portia de pizza )
Reallaura spune:
Eu tot mai rar. VA citesc in mare fuga, dar nu ma mai lasa Ilinca sa misc. Parca e lipita de mine, uneori nu o pot pune jos nici ca sa ma imbrac sa iesim afara...da.asta e talentul meu, cum spune Bogdan. Asa i-am crescut. Am hotarat sa o intarc pe 28 aprilie. sunt sigura ca va fi mult mai bine dupa asta.
Ralu_T Doamne ajuta! Ma bucur tare ca te-a tras Cleo de urechi!! ![]()
Ali draga mea, ce precoce si Luca!! Tot 9 luni are, nu??? felicitari!!!
Bratafel imi pare rau de gelozie si la voi, intre fetitze, nu-mi vine sa cred. E mortala Otilia!
Alysh spune:
Draga mea Laurita, nu stiu daca te consoleaza cumva, dar suntem colege de suferinta. Luca sta numai intre picioarele mele desi nu l-am scos pe acolo
. E un urlet continuu, ma intreb cand se va termina suferinta asta a lui.
Nu e adevarat ce spune Bogdan al tau ca ai talent la asa copii. Uite, ai mei au fost diferiti si am aplicat aceeasi educatie. Deci depinde de copil in mare parte.
azi l-am tinut pe Vlad acasa, avem conjunctivita. Dar n-am rezistat sa nu ies cu ei afara, in premiera. A fost ok. M-am descurcat, Vlad ascultator pt ca l-am pregatit de acasa, dar in rest tare dificil si el. Plange ca ii pun picaturi, ca si-a uitat nu stiu ce jucarie acasa, ca de ce am deschis eu usa de la bloc cand de fapt o deschidea el, ca de ce am pus nu stiuc e cantecel in loc de cel la care a visat el azi noapte samd, multe exemple, nici nu le mai stiu.
Ralu_t, ma bucur ca ne-ai mai scris, sarcina usoara, felicitari!
Fug acum ca mi-a pregatit sotiorul o cina romantica, abia astept, vroiam sa ma relaxez.
Pupaceli tuturor.