Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor ce le-ati dat la bb pt raceala, in special pt nas cu secretii multe ii tot pun ser , apa de mare , oscillo , stiu ca ati mai discutat de cocaz negru(parca racusor) allium cepa dar nu stiu in ce cantitate se dau si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana, ...azi noapte n-am indraznit sa-l las nemacat, pt ca ar face scandal si s-ar trezi...in plus i-ar trezi si pe ceilalti...dar azi, daca se repeta, o sa-i iau haleala de sub nas...si sa il vad atunci...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

dar numai 30 min...ca altfel ar fi jale cred

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Oana, cand si pe unde iesiti la plimbare? sa ne mai intalnim, nu doar la balaceala. Paula, la fel!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

pai noi in parc pe str.Busuiocului/la Super...dar daca ne hotaram ne putem intalni si in alte parti
dor ca dupa ora 14.00 ca al meu ficior nu doarme decat in patutul lui 3 ore de la 10 sau 11...si e pacat sa ii stric somnul
in carucior afara maxim 30 min

cum vrei sa pui poze?
fa un cont pe gmail, ca are atasat si sectiune de poze
spune cu ce nu te descurci...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

merci,RODICA,sa vad care e cat de cat mai aproape de mine.
hahahaa deci Isei ii plac biscuitii si ii alege dintre bucatile de paine ,ce tare eeeee !!!!
eu ii dau biscuite intreg,dar din aia care se inmoaie imediat,nu apuca sa se duca bucata intreaga sa se inece,ca ei sunt balosisi imediat ii inmoaie.
prima data i-am dat cand mancam eu,si a sarit sa imi ia biscuitele din gura,chiar daca nu stia ce e,cred ca i-a mirosit ca altfel nu facea asa la orice mancam eu.cand i l-am dat l-a dus cu mare viteza la gura.cand ii cadea tipaaaa.ii dadeam altul..
gataaaaa in curand ti se ridica pe patut !!!

VICTO cum a fost noaptea pana la urma?
of...vad mai jos ca nasoala...or fi dintii??l-o durea asa tare?vezi ce zice pediatra

ELADEA-

Citat:
...ier l-am prins de 3 ori de nas, ca sa ma lase de tzitzi, ca a prins-o si n-o mai lasa, facea ca si catelusii aia care scutura o carpa...brrr
stiu ca n u e de ras...dar ai fost asa simpaticaaaaaaaa

CARLA asa frumos vorbesti de ei,apoi ma umfla rasul cand spui de soacra ce sa le faaaaaaaci ,ce sa le faci...cu spalatul asta pe maini,de la varsta asta.Da,da,cand le e somn se trag de urechi,unii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello fetele.

LA MULTE LUNITE NECTARIE,MATEI SI LUANA

Multumim pt urarile de ieri.Astazi va servesc cu bunatati din partea sotului caci implineste 26 de ani.Vorba fetelor pe FB:e tinerel

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu fetelor, eu am inceput procedura gasirii unei bone, part time. bine, ma gandesc dc imi va placea tanti sa renunt la fata care vine la curatenie, ca sa pot sa o platesc.
fetele din ardeal, dati-mi o idee cati bani sa ii dau pt 3 zile pe saptamana, cate 4-5 ore.
vreau sa ma apuc de invatat, sa mai vad un film, sa mai ies in oras din asatea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Cred ca e astenia de primavara nu prea am chef de scris

David mai nou vrea doar in picioare sa vada tot tare ar vrea sa fuga dupa Antonia..vrea numai pe jos sa se rostogoleasca..face miscarea sexy si incearca sa mearga in 4 labe sare ca o broscuta

Victo-offf ce noapte ati avut...
poate Stefan plange pt ca nu vrea sa doarma singur...Antonia asa facea...se trezea plangand cand vedea ca e singura

Michelle-eu am crezut ca astazi e intalnirea...azi nu pot veni...maine la ce ora? vin si eu

Rodyka-tare as pe Isa e asa scumpa

Crispo-multa sanatate cumnatei
ce frumos e Vladut

Catalina-multa rabdare

Katalina-in 2009 am fost la Bulgari in Albena hotel Flamingo 5 stele demipensiune...am fost f multumiti...am avut camera studio 50 mp, canapea pt copii,bucatarie,2 bai...daca vrei iti trimit poze pe PM

Crissy-ce distractie la piscina

La multi ani sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Neata si de la noi la pranz

Carla, da aproape tot timpul in marsupiu, nu a vrut sa stea la nimeni, si nici in carucior, cred ca din cauza ca a vazut atata lume noua , atatea case (4), toata lumea vorbea cu ea, o pupa, se maimutarea, restaurante, mancaruri pe la toata lumea, practic nici un moment singure nici macar noaptea , ca in fiecare seara a venit sa doarma cineva cu noi pe unde eram, la bunici o nepoata, pe urma nasica, etc. La aeroport era o mamica cu un copilas cam de un an in carucior si plangea bietul copil cum n-am mai auzit, 10 minute cat a stat la coada , pana la urma au chemat-o in fata, copilul tot plangea, la xray la fel, mamica s-a dus cu el si la cumparaturi la magazinul din aeroport el plangea in continuare, daca as insuma tot timpul ar fi vreo 40 de minute de plans continuu doar cat am fost eu in preajma, ma gandesc ca daca ar fi avut un marsupiu cum am vazut si la celelalte mamici poate s-ar fi calmat.

In rest noi in vizita in romania, destul de spartani, in sensul ca toata lumea in felul ei cu leti, ba mai mult eram intr-o incapere si ma trezesc ca 2 pers isi aprind tigarea, eu care desi m-am apucat de fumat n am fumat niciodata in locurile unde stau cu ea, am iesit in fine asa e in Ro, toata lumea fumeaza pe unde apuca, aici daca fumezi in masina cu copil iei amenda, daca fumezi in spatiile in aer liber pt copii iar iei amenda, acolo si la sectiunile nefumatori ale restaurantelor se fumeaza, e ceata, a trebuit sa ma ridic eu sa plec pt ca nimeni altcineva nu s-a simtit sa isi stinga tigarea..
A facut diaree, o sapt, nu i-am dat niciun tratament pt ca nu avea febra si manca normal, doar s-a iritt la fundulet, dau vina pe apa cu care i-am facut lapticul ca ea e obisnuta cu alt tip, cred ca in ro zic ca e minerala si de fapt e dintr-un izvor artificial. Acum a trecut singura.
Am inchiriat masina cu scaun cu isofix, a venit cu scaun de la inglesina fara isofix, un mare chin sa il montez si demontez de fiecare data ca sunt obisnuita doar sa il pun si sa faca click. Lumea o pupa pe manute ca cica nu e bine sa o pupe pe fata, ea repede cu manutele in gurita, pana la urma nu am zis nimic, o sa isi formeze un sistem imunitar bun.

Avem sapt asta vizita la neurolog sa ii verifice toate reflexele, si dupa aceea cred ca ne trimite la sport pentru ca e cam lenesa, nu ii place si pace sa stea pe burtica, nu o pun in picioare, se va ridica ea cand e pregatita, nu o pun in fundic, se ridica ea si sta asa cat poate.

Referitor la laptele gras,este foarte recomandat pe aici chiar obligatoriu deoarece grasimea din el ajuta sistemul nervos si se dezvolta creerul, aici si mai gras de atat, chiar cel mai gras trebuie dar, daca nu se gaseste, atunci avocado. Am mai gaist o reteta, dimineata cereale cu spuma de mango, un deliciu.

LML tuturor delfinasilor de azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, eu ii dau 3 milioane, dar sta 8 ore pe zi, 3 zile pe sapt. Dar acum cred ca ii dau mai mult, ca ne face si mancare.
Carmen, bine ca ai zis, ca tocmai ma pregateam sa-i schimb iar laptele, Hipp mi se pare cam gras, dar acum ca ai zis...nu-l mai schimb, il lasa sa faca creierul mare!!!!
Cum se face spuma din mango?
Ramona, iti faci album in Picasa, daca nu iti iese trigi tare si te ajutam.
Aelita, ce bine arati!!! Ce faci , mama draga? Nu mananci nimic si toata ziua alergi dupa copii?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Unde sunt poze cu aelita? La ea pe picasa? Ma duc acus sa vad

Carmen asteptam reteta de mango si poze bineinteles

btz - la multi ani sotului

bamboletta - nu am stabilit ora, vom stabili la telefon. Am inteles ca azi pleaca spre Iasi, dar maine ne vom intalni. Eu am propus ora 14-15, sa fie dupa legume

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput