Mar-Apr(187)Hai antguess! Bv scrish, anamira!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy pai tu de ce ma tachinezi?de ce ma provoci?

Bine, eu ''ma predau'' uite si o ...si nu mai plinge ca inca nu nasti, acus vine momentul...

Eu am dormit astazi f mult, ...parca m-a muscat musca tete, oare ce e cu mine? si noaptea dorm f bine...

simonacipmulta sanatate baietilor!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Persi ce nu face mami pentru bebe Radu? merge chiar si in 4 labe ei sa fie sanatosi

Giulia, imi pare bine ca te-ai mai linistit cu fetita si nu mai plange, a inceput sa se obisnuiasca si sa vada ca mami nu o lasa acolo, vine si o ia dupa o anumita ora... sper sa mearga spre bine si ei sa ii placa tare si sa nu mai planga deloc Clatite cu gem pap si eu mai tarziu, dar fac si la cuptor cateva

madutza, si tie ti-am facut pofta cu ardeii mei ? i-am dat gata la pranz, i-am pus si cateva sarmale si ardei lu` domnu sot la munca pentru pranz si gata , le-am terminat , bune au mai fost El vrea sa ii pun pachet cand am ceva bun si ramane de la cina , asa mancaruri bune nu gaseste el a cumpara la nici un bistro/restaurant pe acolo pe la el prin centru pe la munca de fiecare data il intreb, vrei sa iti pun pentru pranz, si el, oh yes please!!! Am cutii de alea de se inchid ermetic si asa se duce cu pachetel, au cantina si de acolo poate sa isi incalzeasca papica la microunde si are tacamuri si farfurii, el vine numai cu papica de acasa O sa scriu retata mai tarziu daca am timp, acusi pleaca tanti de la curatenie si vreau sa ma apuc sa imi fac manichiura/ pedichiura si sa ma vopsesc sa ma pregatesc de marea intalneala, ca poate de asta nu vrea sa vina inca donsoara ca nu e masa vopsita si boita

sorinam, felicitari pentru data te-am trecut in listuta, s-a marit iar listuta

lalely, sa iti fie de bine plimbarica, asa ma simt si eu mare si greoaie, dar ma plimb si asa, merge... mai leganat ca o ratza, dar nu are nimic

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Scrish, felicitari!! refacere rapida
Bine ai venit bebe Luca-Andrei

CEA MAI FERICITA de fetita SARA-MARIA

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-ati raspuns referitor la durerile mele
va iubesc, sunteti foarte dragute

Mergi la inceput

Astazi am iesit si noi la plimbarica
am stat aproape o ora, fetita s-a comportat bine
sunt topita dupa ea si e asa cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ahaaa, ies si eu sa ma plimb o ora si gata apar noutatile!!!

Scrish, felicitari! Sa creasca bebe mare, sa aiba mami laptic mult si bun!

Lalely, eu n-as mai lua nimic daca ai luat batista sugarului. Eu mai iau niste doze din alea de ser, sa-i curat si ochisorii si nasucul asa preventiv.

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

HAI ANTGUESS

Mergi la inceput

ALLY, draguta mea ce fericita trebuie sa fii tu ca a venit mamica ta
ma bucur ca ti-au iesit analizele bine, deci esti pregatita ptr marea intalnire
eu am ramas fara minute si nu pot suna
cum te mai simti??
multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..eu am luat batista,dar nu stiu daca o voi folosi de la inceput..,caci mi se pare destul de ciudata modalitatea de utilizare...de asta cred ca pt primele luni ar tb sa ma bag la o metoda mai calda..sa zic asa...Stiu ca si batisa este ok si nu pare ceea ce este,dar eu inca am dubii.

Legat de ser,eu am luat ser fiziologic pt perfuzii..iesi mai bine asa decat sa tot cumperi la fiole si tragi cat ai nevoie...Este 7 ron punga si este mare...Si eu voi folosi ser pt nasuc si ochisori,dar ti-am zis am preferat asa decat sa iau o gramada de fiole...

Legat de eco..se pare ca eu merg prima,nu???Ca daca tot avem acelasi DPN,macar imi fac o idee cum evolueaza bebe chiar daca nu sunt eu personal la eco..

35+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, asa e, tu mergi sambata la eco, eu marti. Luni trebuie sa-l sun pe dr. Dar poate n-ai nevoie pt bebe in primele luni. Poate n-are mucisori... O sa fie cald dupa ce nastem noi... eu nu mai iau. Daca o fi nevoie (sper ca nu) o sa iau atunci.

in S 35+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput