Mobila bucatarie Komandor

Mobila bucatarie Komandor | Autor: kim222

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am cititi ce-ati scris si voi..si altii..am renuntat la Lemet.
Azi am vizitat Komandorul si am obtinut un pret f bun ,pentru ca au reduceri luna aceasta ..

Ce experiente aveti cu ei..ce stiti despre calitatea mobilierului?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Buna Kim,

si pe mine ma batea gandul sa fac o vizita pe la Komandor pt un dressing si o bucatarie. Nu stiam ca au reduceri...in ce consta aceste reduceri? In legatura cu calitatea, parintii mei au un dressing facut la ei acum vreo 7 ani. In momentul de fata este impecabil, nicio balama lasata, nu scartaie nimic, totul se inchide bine.

Rux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Intre timp mi-am facut un mic dressing la ei...ma gandesc inca sa lucrez cu ei pt bucatarie. In aprilie au 20% reducere la bucatarii si dressinguri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Intre timp mi-am facut un mic dressing la ei...ma gandesc inca sa lucrez cu ei pt bucatarie. In aprilie au 20% reducere la bucatarii si dressinguri..

Cam cat a costat dressingul pe care l-ai facut?

Mergi la inceput

Dressingul este 1,30 /2.70 si latime de 65 cm .Usi de oglinda culisante si interior din pal.
A costat 1600 ron (reducere 20%).
Mi-am comandat si bucataria...cand vine dressingul (care este de fapt cuierul de pe hol:)),pun poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna,

Eu am luat un mobilier de dormitor de la ei. Sunt suuuuper incantata. Nu vreau sa fac reclama p-aici, dar chiar au mobila de calitate.

Dupa ce am colindat Bucurestiul in lung si-n lat (si cu un copil de 9 luni dupa noi) am ajuns la concluzia ca am luat cea mai buna decizie. A iesit destul de scump la vremea aia. Acum 2 ani jumate am dat pe pat 160/200, 2 noptiere, 1 comoda pt tel cu 4 sertare, 1 dressing de vreo 2m30 cred si inca 2 usi glisante mai mici pt un alt dressing in perete... 80 de mil. In pretzul asta intra si transportul 700 lei (in provincie).
Parerea mea este ca isi merita toti banii.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

ma bucur sa aud ca a meritat!:)
si eu am ales sa fac la ei bucataria dupa ce am umblat ...muuuult..

va spun saptamana viitoare cum a iesit cuierul/dressingul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Astept parerile voastre! Si pe mine m-ar tenta sa fac 2 dulapuri la ei plus mobila de bucatarie. Sper sa fiti multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

A venit mobil1a?

Au iar reduceri de 20% si oscilez intre a merge pe varianta ikea/komandor

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pt kim: poze cu bucataria nu pui? Cat ai platit pe ea? Isi face treaba, esti ok in bucatarie? Ai putut opta pt un sistem de plata in rate?

Noi am dat comanda doar pt dulapuri la www.mobistarsrl.ro/bucatarie.html" target="_blank"> o firma locala si ne costa spre 1500 euro. Patul de dormitor si 2 noptiere inca 300 euro, salteaua separat 150 euro. Caut urgent oferte pt masa de bucatarie si scaune tapitate, caci ne mutam in 3 saptamani si nu avem pe ce manca. Oferta de la Ikea nu mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reginai30 spune:

la komandor mi-au placut tare mult expozitiile de MobiDeco pe dresinguri si usi glisante , nu am gasit preturi pe internet si nici magazin nu au in iasi-doar la Piatra Neamt...ce stiti depre preturi?cand sunt reduceri sau oferte?

Mergi la inceput