Unde mai lucreaza dr. Herghelegiu ?

Unde mai lucreaza dr. Herghelegiu ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Am primit azi un telefon de la MEDSANA, unde imi facusem o programare pt ecografia morfologica de-acum 2 luni, cum ca dr. Herghelegiu NU mai lucreaza la ei, incepand de astazi. Mi-au facut programare la alt medic, dar eu as vrea totusi sa ma vada tot Herghelegiu.

Aveti idee unde a plecat ? In afara de Sanador, unde stiu ca lucra mai demult ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jackkie spune:

Buna! Da, este adevarat dl dr Herghelegiu numai lucreaza nici la Euroclinic poate fi gasit numai in reteaua Sanador am inteles si cred ca dupa ce se va deschide maternitatea Sanador acolo il vei gasi mereu. Am inteles ca e posibil sa se deschida pe 24.03 sau maxim sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La Euroclinic am sunat ieri si mi-au spus ca e doar in spital, nu da si consultatii.

De maternitatea Sanador nu stiam ... Policlinica mi-a lasat amintiri neplacute, nu stiu cum o fi maternitatea ...

Eu speram sa aflu unde s-a mutat, poate gaseam locuri mai repede, ca la Sanador erau programarile facute cu 3 luni inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce bine ca aflu si eu asa...ce-i drept pana la programarea mea mai e ceva, dar totusi puteau sa aiba bunul simt sa ma sune, la genul asta de ecografii programarile se faci cu luni de zile inainte
chiar sunt curioasa cand ma vor suna, cu o saptamana inainte? sa nu mai am timp de nicio schimbare ca sa merg la ce dr. au ei probabil

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auracalin spune:

Dragele mele,
Cu siguranta va pot confirma ca dr.Herghelegiu este la spitalul Sanador tot timpul atat pentru consultatii cat si pentru nasteri.
Programarile se fac prin call center-ul lor 0219699.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Dr Herghelegiu este dir spitalului Sanador, de- aia nu il mai gasiti in alte parti.
Am inteles ca spitalul e nou si sunt conditii f bune.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput