Ultimele secunde ale lui Knut

Ultimele secunde ale lui Knut | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragalasul ursulet a murit...
www.youtube.com/watch?v=o9P_gUtZN-E" target="_blank">aici vedeti ultimele lui secunde.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Nu stiu ce rost are linkul catre o inregistrare atat de trista, as fi preferat un link cu pozele atat de minunate din timpul vietii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

S-a dus intr-o lume mai buna, in libertate.
Da' ce-a avut de a murit?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

De cand am aflat ma tot gandesc la ceva: ma intreb daca ursuletul a avut o boala din nastere si mama lui a stiut si de aceea l-a respins....Din film pare sa fi avut un accident vascular cerebral...Zic si eu...Daca avea, de exemplu, un anevrism si mama lui, intr-un fel sau altul a stiut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

imi pare rau

nu sunt capabila sa ma uit pe link
(l-am deschis putin - ca nu intelesesem despre ce e vrba - si l-am inchis repede)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cat de trist, nu stiu de ce m-oi fi uitat :((((

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Imi aduc aminte de ursuletul asta, il leg de o zi foarte frumoasa din viata mea. Nu ma pot uita la film. Ce pacat, bietul ursulet....

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Am auzit stirea azi dimineata la TV.
M-am uitat si la filmulet. Pacat de el.

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ooof saracul.
din pacate privarea de libertate pentru animalele salbatice duce la morte subita

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cum sa postezi pe net ultimile secunde de viata ale cuiva, fie el si animal? Pentru ce ? Care e scopul? Cine se poate uita la asa ceva? Cateodata ma ingrozesc de unele subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Daca nu as fi trecut printr-o experienta nefasta in urma cu cativa ani, cand am asistat neputincioasa la moartea perusului meu vorbitor in palma mea si pentru care am suferit enorm, as fi zis ca nu pot sa ma uit la acest filmulet.

Dar "tot ce nu te doboara, te face mai puternic".

"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)

Mergi la inceput