Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
lisssa_ana spune:
si eu recolta gratuit.
Aici se plateste si daca vrei sa le donezi, adica eu ar trebui sa platesc ca sa le donez![]()
Mama de Ana si
24+
fashion
sdcristian spune:
uitati si patututl pupilui
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/?action=view¤t=100_3434.jpg
mama de Carol (29.12.2008) si
23+ cu
Patrick
blog
alexia_ada spune:
la targ , am discutat cu cei de CBC si am intrebat legat de dintisorii de lapte . In viitorul (apropiat) se vor putea recolta celule si de acolo . Am zis sa imi dea cel mai strong motiv care sa ma faca sa recoltez celule stem ptr bebe si mi-au zis : este mai dureros pentru dumneavoastra daca se recolteaza din maduva , asa daca aveti celulele nu va mai chinuiti
Doaamne !!!i-am spus f clar ca la o adica ptr copiul meu imi tai si o mana/picior ...deci ...un astfel de raspuns si un om trimis la targ de catre o firma " de nume" chiar m-au facut sa nu am o parere buna despre recoltare .
ps1: iar cele putine boli ce se trateaza cu cu celulele nici 5% nu se fac la noi in tara 9 costul este peste 50000 euro
ps2: imi pare o loterie cu celulele , poti sa ai pentru 6 kg sau ptr 95 de kg , ce faci daca doamne fereste ai nevoie de celule cand copilul depaseste 6 kg ? apelezi la unele compatibie ...banii sunt aceeasi si ptr 6 si ptr 95kg, aici daca ar pune preturi diferite, poate mai m-as gandi
Nu da-ti cu rosii parerea mea , era f convinsi acum 2 luni , dadeam unuia in cap care indraznea sa ma contrazica
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
miki_baby spune:
Noi am fost joi la maternitate pentru ecografia de semestrul doi. Bebe era bine, sanatos si FETITA!!!! Suntem foarte fericiti! Poimaine vom merge si la o ecografie 4D la o clinica privata. Abia astept sa-o vad din nou pe printesa.
In weekend am sortat hainele Saarei pe marimi. 5 ore a durat!Sunt incantata ca nu mai trebuie sa cumparam decat un dulap pentru haine si atat. In rest avem tot ce ne trebuie.
P.S.
Imi trimiteti si mie e-mailul si parola contului comun. Multam!
Miki
Miki
de Saara Maria 7.01.2008 si
18+
alexia_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian uitati si patututl pupilui http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/?action=view¤t=100_3434.jpg mama de Carol (29.12.2008) si 23+ cu Patrickblog |
foarte frumos patutul
abia astept sa incepem si sa terminam si noi cu renovarile sa cumparam patutul
17+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
anaemi spune:
| citat din mesajul lui sdcristian uitati si patututl pupilui http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/?action=view¤t=100_3434.jpg mama de Carol (29.12.2008) si 23+ cu Patrickblog |

Mai fetelor ,oare ar trebui sa aranjez si eu ???
Noi am zis ca o sa aranjam atunci aproape, sau o sa aranjeze sotul cu copiii cat o sa fim noi la spital.
Noi sincer ne-am gandit doar sa cumparam pampersi mai din timp...mai multe pachete, numere diferite... Dar apoi m-am gandit ca daca o sa se irite de la ele si va trebui sa schimbam marca. Asa ca am renuntat...atunci o sa le facem pe toate.
Deocamdata ne schimbam doar masina
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
24+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
| citat din mesajul lui miki_baby Noi am fost joi la maternitate pentru ecografia de semestrul doi. Bebe era bine, sanatos si FETITA!!!! Suntem foarte fericiti! Poimaine vom merge si la o ecografie 4D la o clinica privata. Abia astept sa-o vad din nou pe printesa. In weekend am sortat hainele Saarei pe marimi. 5 ore a durat!Sunt incantata ca nu mai trebuie sa cumparam decat un dulap pentru haine si atat. In rest avem tot ce ne trebuie. P.S. Imi trimiteti si mie e-mailul si parola contului comun. Multam! Miki Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 18+ |
Felicitari! Se aduna fetitele

23+
lisssa_ana spune:
miki,felicitari pentru fetita
sdcristian,fff dragut patututl
Mama de Ana si
24+
fashion
anaemi spune:
| citat din mesajul lui miki_baby Noi am fost joi la maternitate pentru ecografia de semestrul doi. Bebe era bine, sanatos si FETITA!!!! Suntem foarte fericiti! Poimaine vom merge si la o ecografie 4D la o clinica privata. Abia astept sa-o vad din nou pe printesa. In weekend am sortat hainele Saarei pe marimi. 5 ore a durat!Sunt incantata ca nu mai trebuie sa cumparam decat un dulap pentru haine si atat. In rest avem tot ce ne trebuie. P.S. Imi trimiteti si mie e-mailul si parola contului comun. Multam! Miki Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 18+ |
Felicitari pt fetita !

Se apre ca fetele vin serios din urma sa-i intreaca pe baietei!
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
24+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Krissy spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana si eu recolta gratuit. Aici se plateste si daca vrei sa le donezi, adica eu ar trebui sa platesc ca sa le donez |
"Does it cost me anything to donate cord blood?
A: There is no cost to you when you donate cord blood to a public cord blood bank. Public cord blood banks cover the costs of collecting, processing and storing cord blood units."
http://www.marrow.org/HELP/Donate_Cord_Blood_Share_Life/Cord_Blood_Donation_FAQs/index.html#list
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
18+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"