Strumfi si prichindei de iul-aug 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Multumim pentru urare. Asa de emotionat mi-a fost zilele astea, dragul de el.
Luna martie e plina cu sarbatoriti la noi.

Anaemi ai fost tare de tot cu outele gemene .
Iar referitor la nas, zicea si mami ca mi s-a latit nasul. Eu sincer n-am observat, tot asa ma vad. Dar stiti voi ca ochiul altora vede mai bine uneori.

P.S. Inca nici eu n-am facut poze cu burta. Sincer nu stiu ce mai astept.

21 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Omibaba, la multi ani si multa sanatate pentru sotul tau sa-ti traiasca si sa te bucuri de el
Eu de fiecare data cand nu stiu ce sa gatesc, intru pe site-ul asta:
http://gourmandine.ro/ (ai in dreapta blog roll cu toate retele) si sigur gasesc ceva de facut. Plus ca are poze la toate retetele (sunt ca un copil mic, ma uit la poze )
Bafta!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

legat de scurgeri si candidoza vad ca nu ziceti nimic...oare sunt singura care am facut pana acum...deja de 2 ori am facut tratament de cand sunt gravida ma ia cu nervi ca eu tre sa patesc toate chestiile nasoale care sunt in sarcina

20+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Rammy, nu esti singura, si eu am facut candidoza, la inceput, am luat Gynozol. Acum pare sa fie bine.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Foarte fain scaunul auto, din pacate cred ca e isofix, iar noi n-avem la masina. Imi place ca se intoarce la dreapta/stanga, deci il poti lungi pe bebe ca sa doarma cat mai comod.
Totusi, un copil de 6 luni nu prea are 9 kg, a mea avea p-aproape (m-am uitat de curiozitate) dar a fost un bebelus grasun, de dat de-a dura.
Noi avem tot 9-36 kg, dar Inglesina, oricum eu tot ce i-am luat cand a fost mai maricica, am luat dupa ce am probat cu copilu', o puneam sa vada daca sta si cum sta

blog

Mergi la inceput

adra, mi-ai starnit curiozitatea. care e treaba cu isofix? ca am vazut baza isofix, scaun isofix... dar nu am dat prea mare atentie, si nu am citit.

19+

Mergi la inceput

Isofixul nu e mare lucru, sunt doar niste inele din fier, sudate de caroseria masinii, sau poate turnate. Dar un scaun auto este mult mai stabil daca se prinde in isofix decat in centurile masinii. Teoretic ar trebui sa ai isofix, orice masina fabricata in Europa dupa 2005 (parca) are isofix, asa e leagea, dar uite ca noi n-avem la masina, mi-a mai zis cineva tot cu Ford ca n-are si ca si-a sudat o bara isofix la service

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu am scurgeri mai abundente decat de obicei, dar e normal in sarcina deci nu ma stresez.
Eu merg miercuri la control si la testul de diabet. Sper sa fie totul ok

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

hmm, interesant... alex zice ca avem chiar daca masina e mai veche de 2005 cu vreun an,doi, dar eu n-am vazut nicio bara/inele prin masina. bineinteles ca oricum nu as fi dat importanta pana acum
merci de explicatii!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

da roxi sunt, multumesc de grija , defapt am fost "in the zone" in permanenta doar ca nu am prea avut chef sa scriu.

Suntem bine de tot, multumim lui dumnezeu, am facut morfo de trim II la 23 de sapt si 6 zile si bebe e bine din toate punctele de vedere, miscacios si frumusel foc .

In rest fara noutati, am inceput sa citesc totul despre toate tipurile de nastere, si in functie de ce va spune medicul si bineinteles de ce imi va permite bebe, sa aleg calea de nastere-----sa ma pregatesc psihic din timp .

Pup toate fetele si v-am urmarit discutiile si pozele mereu, eu am sters din greseala albumul dar promit sa il pun din nou.

Pupici.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
24+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput