Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..da,cica el asa procedeaza cu copii,le face investigatiile astea pana la un an. mie imi convine sincer,nu am zis nu..e bine sa il controleze,avand in vedere ca am fost prematuri,mici si cu grave probleme la nastere.
despre decalotat..nu sunt de acord,dr urologi nu recomanda asa ceva...am lucrat cativa ani cu copii de peste 1 an si mereu am urmarit chestia asta..acu cativa ani nu se auzea de asa ceva..complicatii nu erau..nu stiu ce zic sau sa imi explic decizia,pur si simplu nu.
Multumim pentru aprecieri fetelor
Catalina ..pup mare pentru tine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Laura! sa fiti sanatoase.

fac capitol

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Mirela, tu intrebai de Celestone parca.
Am eu 6 fiole daca nu ai gasit intre timp. Le-am cumparat din Franta si mie nu mi-au trebuit.
Spune-mi daca te pot ajuta

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna seara si de la noi, dupa o absenta cam mare iar , dar sunt cu voi in fiecare zi si citesc totul;
azi m-am speriat maxim pentru ca strummfita mea a avut diaree de dimineata, am sunat pediatra si mi-a spus sa asteptam sa vedem si urmatorul scaun cum este; acum am facut iar caca normal ;
am stabilit si noi cat de cat botezul, maine vedem sigur sigur;
revenind la discutiile de azi, despre sterilizat pot sa spun ca dupa ziua de azi m-am panicat rau si o sa fiu mai atenta la cum sterilizam totul; pana acum sterilizam cam 4 bibe si le pastram pana le terminam, binenteles umblam mereu in sterilizator; despre sughit noi sughitam de 3-4 ori pe zi si ma enerveaza de fiecare data ca nu stiu ce sa ii fac;
SIMO ce baiat mare ai; noi am facut eco la cord saptamana trecuta si la sold, abdomen si transfontanelar;
CARMEN imi plac la nebunie ambele rochii de mireasa; in vara asta se marita si sora mea si momentan tot la alesul rochiilor de mireasa suntem;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitolul nr. 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Mirela, tu intrebai de Celestone parca.
Am eu 6 fiole daca nu ai gasit intre timp. Le-am cumparat din Franta si mie nu mi-au trebuit.
Spune-mi daca te pot ajuta

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

perfect
dau mail fetei care le a cerut si ti scriu apoi indata ce primesc raspuns de la ea
pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

maimuticule mai ai vreo fiola de celestone?????

acu am intrat si io, citesc in nestire sa recuperez

da, mai am inca 4 fiole, adica pt 2 persoane. ne auzim la tel, dc e, ca maine e nebunie cu vaccinul si din weekend ne luptam si noi cu varsatul urat in jet..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

maimuticule mai ai vreo fiola de celestone?????

acu am intrat si io, citesc in nestire sa recuperez

da, mai am inca 4 fiole, adica pt 2 persoane. ne auzim la tel, dc e, ca maine e nebunie cu vaccinul si din weekend ne luptam si noi cu varsatul urat in jet..

think pink

hai ca am vazut acum ca ai si gasit, sanatate!

think pink

Mergi la inceput