Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai fetelor lipsesc si eu aproape o zi si voi deja ati trecut la urmatorul capitol.... Am fost si eu la serviciu azi.merg sa citesc din urma

la toate

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
bebelinul meu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

racheel nu numai k s-a trecut la urmatorul capitol dar s-au scris si 7 pagini:) hehe, si in weekend de obicei vanez dupa cate un post:))) in cursul sapt se scrie intr-o veselie:)

16 cu

Mergi la inceput

Revin
athosik FELICITARI pentru cuculet pune caruciorul, cuscra

andra FELICITARI pentru cuculet

seidana eu nu ma pricep la gmail sau yahoo dar vreau si eu parola si poti sa-i treci in listuta si numele fetitei ca nu cred ca o sa ma razgandesc.

alexaimi pare sincer rau

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Aoleo, fetele, ce limbaritza aveti mai...eu azi am avut treaba multa de dim, si d'abia pe la 4 am ajuns acasa,si de atucni citesc un capitol intreg plus 8 pag din altul, mai fug la bucatarie la mancarica,mai aranjez ceva prin casa, nu stau deloc linistita

Rachel,sper ca ai obs ce semnatura am,da?Saru'mana

Seidana, tin pumnii sa vezi putza

Alexa....:(, nu mai pot sa zic nimik, decat ca Dumnezeu stie mai bine, fii optimista

Si eu am asa o dilema cu triplu test...ma hotarasem sa il fac,acuma iar sunt in dubii,pt ca nu prea vad rostul,dace voi spuneti ca nu e relevant, atunci de ce il mai facem? deci si daca iese ok,e posibil ca bebe sa nu fie?sau invers? si atunci,ce rol are?as vrea sa il fac, dar sa si fiu convinsa ca isi are rostul

Zubi, mami16+
minunea lui mami
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Rachel,sper ca ai obs ce semnatura am,da?Saru'mana

Zubi, mami16+
minunea lui mami
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Zubi&year=2011&month=9&day=3&babycount=1

zubi nu vrea deloc?

fi antenasi pene-o la semnatura
minunea mea

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Si eu am placenta inserata posterior, asa scria pe eco, si pana acum nu am simtit bebele deloc:(, de ce oare? sau poate nu imi dau eu seama?ca asa simtiri prin burtica mai am,dar zi c ca or fi gaze sau altceva..

Zubi, mami16+
minunea lui mami

Mergi la inceput

offf doamne zubi iaute cum imi iese mie

linkul acela mare si albastru il scri [url=''linkul albastru'']minunea mea[/url]

Mai incearca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

fetelor, eu vin cu vesti si mai bune si mai putin bune
cred ca raceala mi-e pe terminate, nas , gat, mai am pb insa sunt optimista ca in 2-3 zile imi trec si astea.
astazi am carat 2 sacosi....in total cred ca erau 15 kg in ele, si dupa m-a luat durerea de burta. Nu m-a tinut f mult insa a existat. M-am speriat destul de rau, acum nu ma mai doare.
Felicitari fetelor pt vestile bune aduse si pt aflarea sexului puisorilor!

Sunt in 15 sapt cu o minune de la D-zeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

hellena, ai grija, sa nu mai faci asa.
bine ca ti-a trecut durerea. eu evit maxim sa car dupa ce am avut dureri de burta, dupa efort.
May, ce mai faci?

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaNicola spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

acum am citit si eu de angel/alexa ....offf....ce rau imi pare , mi se strange inima cand citesc asa ceva
ai grija de tine alexa

Multumesc JadeJador.Iti multumesc pentru gandurile bune. Incerc sa ma intaresc psihic si sa fiu in strare sa o iau de la capat cu mult optimism. Am citit pe alte forumuri mamici care dupa o luna (desi recomandarea medicului este de cel putin 3 luni) au ramas iar insarcinate si acum au copilasi sanatosi!

Va tin pumni sa va fie bine la toate si sa nasteti puiuti sanatosi.Si va tin la curent si cu evolutia mea...Sper sa va dau vestea cea mare cat mai curand :)

Am un iubit de milioane care ma adora si am mare sprijin in el. O sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si pentru noi si sa avem cel putin doi copii sanatosi, voiosi si norocosi. :)

Va pup pe toate

Mergi la inceput