Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady NUUuuuuuuuuuuuuuuu seidana. E bine in sensul ca e insarcinata si sarcina e bine.Dar probabil se simte ea mai bine intre fetele de unde a plecat. Are cateva postari pe acolo. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
pfuii... ce bine... vai ce ma bucur..
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
JadeJador spune:
acum am citit si eu de angel/alexa ....offf....ce rau imi pare , mi se strange inima cand citesc asa ceva
ai grija de tine alexa
maria_scu spune:
Multumesc fetelor pentru parola.
Sincer si mie imi pare tare rau pentru fetele care trec prin asa ceva.Le inteleg perfect si stiu ce este in sufletul lor.
Eu vreau sa nu ma mai stresez atat dupa dublu test ,data trecuta cu o zi inainte s-a intamplat nenorocirea. Dar nu prea vad nici o sansa probabil ca dupa aceea voi astepta sa miste , iar daca nu va misca o zi imi voi face griji ...
10+
Anilansa spune:
Maine dimineata, nemancata la spital pentru dublu test... am deja emotii, analizele de sange le-am luat sa vedem ce zice medicul
o intrebare ecografia e pe burtica?
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
athosik spune:
citat din mesajul lui Anilansa Maine dimineata, nemancata la spital pentru dublu test... am deja emotii, analizele de sange le-am luat sa vedem ce zice medicul o intrebare ecografia e pe burtica? Alina cu Darius Gabriel si 10+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
DA e pe burtik!!!!
BAfta si sa revii cu vesti bune!!!!
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
JadeJador spune:
noi suntem o odisee cu putine fete active dar taree vorbarete
am ajuns la cap 25 iar colegele de la iul-aug care au 2 luni inaintea noastra sunt la cap 32
sper sa se alature si alte fete noi iar cele deja inscrise dar mai putin active sa devina si ele mai vorbarete
noi va asteptam cu drag
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador noi suntem o odisee cu putine fete active dar taree vorbarete am ajuns la cap 25 iar colegele de la iul-aug care au 2 luni inaintea noastra sunt la cap 32 sper sa se alature si alte fete noi iar cele deja inscrise dar mai putin active sa devina si ele mai vorbarete noi va asteptam cu drag |
recunosc ca in unele zile eu am diaree verbala
cu voi ziua imi trece mai repede, si nici la servici nu ma mai stresez asa
seidana spune:
ce fain grup de sustinere e la aspirante.. Dar Doamne da sa nu ajung niciodata decat pt f scurt timp pe acolo... si cand o sa il doresc pe al doilea
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
recunosc ca in unele zile eu am diaree verbala cu voi ziua imi trece mai repede, si nici la servici nu ma mai stresez asa 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
si la mine la fel
JadeJador spune:
citat din mesajul lui Anilansa Maine dimineata, nemancata la spital pentru dublu test... am deja emotii, analizele de sange le-am luat sa vedem ce zice medicul o intrebare ecografia e pe burtica? Alina cu Darius Gabriel si 10+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
eu la 10 sapt inca faceam transvaginala
cred ca depinde de dr