Puiuti de Sept-Oct 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Fetelor si eu am tensiunea 9 cu 6 iar cand ma mai enervez la munca mai ajunge si la 11. Insa nu cred ca e bine sa ne creasca tensiunea pentru ca organismul nostru e obisnuit cu aceste valori. In cazul unei variatii e posibil sa ne simtim rau.
Mi-a cand imi creste la 11 deja ma doare capul , imi ard obrajii si nu mi-e bine deloc.

Referitor la vitamine si alte pastile, eu nu mai iau nimic acum. Am intrerupt si Duphastonul ( doctora a spus ca incepand cu sapt 16 placenta secreta singura progesteron) si vitaminele. Nu vreau sa-mi indop organismul daca nu e nevoie. Pana acum am mancat normal, nu am avut greturi majore, diversific pe cat pot mancarea astfel incat incerc sa iau totul din alimentatie. Nu am avut nici alte probleme ( sangerari,secretii dubioase, .....)
Daca la un moment dat ma voi simti slabita, anemica, ..... la sfatul medicului o sa incep sa consum din nou vitamine insa atata timp cat sunt sanatoasa nu iau nimic in plus

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Eu m-am facut puturoasa..ca nu imi vine sa ma plimb singura,d'abia ne-am mutat in cartieul asta si nu cunosc pe nimeni:(, si sotul vine mai pe seara de la serv...

Zubi, mami16+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Eu m-am facut puturoasa..ca nu imi vine sa ma plimb singura,d'abia ne-am mutat in cartieul asta si nu cunosc pe nimeni:(, si sotul vine mai pe seara de la serv...

Zubi, mami16+
minunea mea

compenseaza cand mergi la cump..margi pe jos cateva statii sau urca scarile pe jos( de aveti lift)si recuperati in weekendd...

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Zubi, mami16+
minunea mea

compenseaza cand mergi la cump..margi pe jos cateva statii sau urca scarile pe jos( de aveti lift)si recuperati in weekendd...

Eu stau jos o gramada ..o sa imi turtesc fundul de tot ...o sa se faca mare si lat . da in seara asta ma duc sa imi iau hartie pentru scurtarea programului de lucru ca nu se mai poate...

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade si eu tot 9 cu 5 am tensiunea iar dr a zis ca e bine, adica n-a comentat si nu mi-a zis ca ar fi ceva de rau.
Rocaille eu iau arefam de la sangerari.
Eu nu am puf pe burtica si nici linia verticala n-a inceput sa se contureze.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Oana al meu e deja mare.. mai tre sa se faca lat...

Unde mergi dupa hartie la medicul de familie?

Mie mi-a zis dr de familie sa stau acasa in CM sa ma odihnesc macar 1 sapt pe luna.. imi da concediu de urgenta cu 100 % dar nu stiu ce sa fac imi e jena la servici.. o sa merg sa vb cu ea fata in fata si daca asta ar fi o sol buna, o sa imi fac curaj sa vb cu seful mare nu cu sefa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Jade si eu tot 9 cu 5 am tensiunea iar dr a zis ca e bine, adica n-a comentat si nu mi-a zis ca ar fi ceva de rau.
Rocaille eu iau arefam de la sangerari.
Eu nu am puf pe burtica si nici linia verticala n-a inceput sa se contureze.

15+si mami de Razvan 7 anisori

Nici eu nu am puf... dar liniuta.. la inceput timida (primul semn ca eram gravida.. am vazut-o ff vag din ziua 1) incepe sa se inchida la culoare si sa urce spre buric..

Mergi la inceput

ma bag la capitol nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Oana al meu e deja mare.. mai tre sa se faca lat...

Unde mergi dupa hartie la medicul de familie?

Mie mi-a zis dr de familie sa stau acasa in CM sa ma odihnesc macar 1 sapt pe luna.. imi da concediu de urgenta cu 100 % dar nu stiu ce sa fac imi e jena la servici.. o sa merg sa vb cu ea fata in fata si daca asta ar fi o sol buna, o sa imi fac curaj sa vb cu seful mare nu cu sefa...

Aleluia ...vreau si eu un medic din asta !...mie abia daca imi da hartia asta nenorocita...

De la medicul de familie trebuie luata. asa zice OUG 96/2003.

Oana 13+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CASUTA 26

Mergi la inceput