Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nyny - sa inteleg ca tu il culci pe David la ora programata, nu cand nu mai poate de somn? Eu il culc atunci cand ii este somn, indifierent de ora. Personal mi se pare mai bine asa.

Tomaca, da. Eu il bag la culcare pe David la o ora fixa. Pana acum la 20.30 manca , la 21 baie si pe la 21.10 la culcare.

Acum pentru ca vreau sa doarma doar o data ziua si pentru ca oricum trebuia sa il trec la 'ora de vara' o sa-l mai tin treaz pana pe la 21.30-22... dar nu mai tarziu de 22. Sper sa doarma mai mult dimineata si la ora 13 sa doarma 2-3 ore. Visez si si eu frumos cu ochii deschisi

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua!

Trebuie sa intru si eu sa zic

BEA Felicitari din suflet sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!! Ma bucur enorm pentru tine si sa fie cu roz ca vad ca asa iti doresti!!!!!!

Multumesc fetelor pentru complimente pe cont

Noi suntem bine cu niste mucisori care nu il incomodeaza la somn dar sunt acolo si ma freaca pe creier . Am fost azi afara si ieri si in fiecare zi ca eu nu am stare in casa si probabil de aia si muci .. eh scapamnoi si de ei ...

Ieri s-a desprins singur de pat si a venit la mine primii pasi singuri si fara frica .. spre ca in 2-3 sapt sa numai merg aplecata desi mi-a facut tare bine perioada asta ca am mai dat si eu juma de burta jos . As vrea sa mai tina inca vreo 3-4 luni s-o dau pe toata .

Nu stiu ce naiba fac in fiecare zi ca de citit va citesc si cand vreau sa scriu mai intervine cate ceva. Tot respectul meu pt mamicile care isi fac timp si pt asta.

Va

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

felicitari pentru primii pasi!!! la cati mai multi... la proba compus individual... si mamica sa slabeasca alergand in urma piciului!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bag'sama ca-s singura necoafata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

BEA felicitari!! Doamne, cat ma bucur pentru voi!! Sa ai parte de o sarcina usoara!
LOREX daca doare colecistul incearca sa ai mese de regim oricat de greu ti s-ar parea. Te vei obisnui destul de repede. Eu n-am dat importanta durerilor, regimului alimentar (nu mancam gras dar mai aveam excese la anumite mancaruri) si am ajuns la colecistectomie de urgenta. Doamne ajuta sa nu fie cazul la tine. Pup Bobita!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

cred ca si pe mine de la colecist ma doare capul... ce NU AM VOIE sa pap?????????????????????
daca tu te pricepi please invata-ma...........

mersi de urare.....voi bine????????????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Maica-mea a suferit de colecist toata viata pana in aprilie anul trecut cand am luat-o "cu forta" la operatie. Ajunsese de facea colica biliara de la paine prajita cu branza de vaci!!!
Mare atentie: o bila cu adevarat bolnava care nu e scoasa - asa cum s-a incapatanat maica-mea sa nu o scoata ani de zile - face mai mult rau organismului, inflameaza pancreasul. Iar pancreasul nu se poate scoate / repara.
Mai bine scoti fierea, tii regim 6 luni si apoi iti reiei usor usor ritmul de viata - bine, fara excese - ficatul preia functia bilei si...asta e....decat sa te chinui de moarte la fiece imbucatura.
Parerea mea! Si a maica-mii....mai nou!!!

Bea, ca intrebai ce nu ai voi sa mananci.....pai in primul rand nimic prajit, tocatura, afumat, slanina, porc, o gramada de alimente sunt interzise. Nu stiu exact toate alimentele interzise, poate cineva care chiar sufera cu bila poate da o lista mai detaliata.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Merci Rebiana!

BF, m-ai speriat cu pancreasul...o sa-mi fac o programare..

Cat despre regim: Plateea stie!!!

Mergi la inceput

Felicitari Alesca pentru primii pasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cat despre regim: Plateea stie!!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

true...
ai o memorie, de elefant...
ce e drept, e drept... nu poti sa traiesti o viata linistita cu un colecist litiazic, daca e simptomatic. daca n-ai simptome... trai si numa' bine!
daca doare, daca genereaza crize, e clar de operat. pentru cine are tupeu. eu... n-are . oricum... dupa o sarcina dusa cu 3 colici biliare si un regim ultra mega spartan... cu consecinte asupra copilului... recomand clar... colecistectomie inaintea sarcinii...

sanatate tuturor mamicilor si mai ales pufuletilor...
sau... sa urez altfel?
sa se adune toate bolile la mamici pentru ca pufuletii sa fie vesnic sanatosi...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua!

Trebuie sa intru si eu sa zic

BEA Felicitari din suflet sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!!! Ma bucur enorm pentru tine si sa fie cu roz ca vad ca asa iti doresti!!!!!!

Multumesc fetelor pentru complimente pe cont

Noi suntem bine cu niste mucisori care nu il incomodeaza la somn dar sunt acolo si ma freaca pe creier . Am fost azi afara si ieri si in fiecare zi ca eu nu am stare in casa si probabil de aia si muci .. eh scapamnoi si de ei ...

Ieri s-a desprins singur de pat si a venit la mine primii pasi singuri si fara frica .. spre ca in 2-3 sapt sa numai merg aplecata desi mi-a facut tare bine perioada asta ca am mai dat si eu juma de burta jos . As vrea sa mai tina inca vreo 3-4 luni s-o dau pe toata .

Nu stiu ce naiba fac in fiecare zi ca de citit va citesc si cand vreau sa scriu mai intervine cate ceva. Tot respectul meu pt mamicile care isi fac timp si pt asta.

Va

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

URaaaa! Felicitari Yannis!

Piticii sus si burtile jos!

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/cercei/55-cercei-fantezie-roz.html" target="_blank">NOUTATE: Cercei "Fantezie", roz

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

n-am apucat sa citesc...doar ultimele pagini, vad ca se vorbea de program de somn...in general eu il las pe Dragos pana cand i se face somn..cand vad ca incepe sa se frece la ochi il pun in patut si in 10 minute doarme...daca cumva il obosim prea tare si nu il prindem exact cand trebuie atunci nu prea mai poate sa adoarma asa usor...seara pe la 9 il punem in patut...si depinde de cat de obosit este adoarme in 10 minute sau se mai joaca o ora...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

eu am inceput operatiunea "Big Intzarcarea" - cine mai e cu noi?

a papat 2 biberoane (unu si un pic) de lapte de vaca cu 3 lingurite de cereale (biberoanele de 125 ml mai mari n-am)... ce-ar mai trebui sa fac pasul 2? Ma mulg si ma leg ca sa scad lactatia si bag un ceai de salvie... mai departe nu stiu...

nu prea a avut succes la pici intentia mea nobila... a baut ce-a baut si tot la dragostea lui tzatza a revenit... la un moment dat chiar mi-am facut niste sperante ca va prefera biberonul care curge repede...

eh, mai incercam si maine...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

... si apropo de ulcer... de cartea "totul despre ulcer"... am facut o revizie in carti, le-am sortat, am dat peste ea, am zis ca ar putea fi vandabila... dar ceva m-a retinut, am zis... "bai, poate mai am nevoie de ea, niciodata nu se stie..." (am cobit!)

Mergi la inceput