Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea
Raspunsuri - Pagina 14
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Noi am facut ROR-ul si Infanrixul in aceeasi zi plus ca ii curgea si putin nasul. La cateva ore dupa vaccinari s-a manifestat foarte urat in sensul ca respira foarte greu si se chinuia rau sa tuseasca. Acum nu stiu din ce cauza s-a manifestat asa... se poate sa fi fost o reactie alergica la unul din vaccinuri ...sau poate din cauza ca le-am facut pe amandoua odata... sau poate din cauza ca ii curgea putin nasul... nu stiu.
In orice caz, la scurt timp dupa ce i-am dat aerius (si sinupret parca) si-a revenit miraculos.

...asa a fost la noi

Mamica fericita de Mara si de David
ana_g spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
stefan a facut ROR-ul acum aproape 2 luni si nu am inregistrat nici o reactie adversa inafara de nervi....deh, probail normal, facuse 2 vaccinuri de-odata. oricum, fiecare reactioneaza in felu sau, stii. bafta! sa nu planga cea mica (prea mult).
_
mama lui Stefan, pui scump
sorina_bz spune:
Noi ieri l-am facut, stau cam cu inima stransa...
Parca Dece si Alexutzza au avut ceva reactii ale puilor, la Priorix, daca imi amintesc bine..poate intra ele si iti pove..
Bafta, sa nu fie nimic mai mult decat o intzepatura!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Puiutmic spune:
Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile.
Ruxita spune:
mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
plateea spune:
| citat din mesajul lui Ruxita mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
pana la 2 ani se da zilnic. apoi, pana la 7 ani din septembrie pana in aprilie.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
ana_g spune:
| citat din mesajul lui Ruxita mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
da, ii dau in continuare. pai cred ca tocmai de aia a iesit cu valorile de calciu ok, pt ca ii dadeai vigantol si banuiesc ca trebuie sa ii dai in continuare ca sa mentii valorile alea.
_
ana_g spune:
| citat din mesajul lui Puiutmic Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile. www.puiutmic.ro |
bun venit in primul rand!..mama, da ce renume avem!!
bai, imi dau si eu cu parearea de parca as avea cine stie ce activitate pe aici
_
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui Puiutmic Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile. www.puiutmic.ro |
intai sa scrii repde 10 mesaje, ca esti moderata, si mesajele tale apar mult mai tarziu..,....
in al doilea rand, sa scrii, doar.sa pove despre voi...ca noi suntem mai superstitioase si grijulii, daca se poate spune si nu spunem parola l conturile comune, daca ai citit, stii, daca nu vei afla, daca scrii..............:)

]sedere placuta...............
sper sa iti palca la noi si sa iti fie sanatos pufuletele!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)