Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

wowwww, super tare!!! Bravo Ariana si bravo Simply...ca ati gasit momentul! Stiu ca erai stresata tare si uite ca ai reusit...nu i-ai bagat alt fel de lapte in schimb?

Si noi suntem pe ultima suta de metri...ziua deloc, seara foarte putin, oricum am impresia ca nici eu nu mai am foarte mult laptic, dar nu stiu ce sa-i dau in schimb, ca LP-ul mi-l refuza...ia cateva guri si cah...in schimb face tumbe, frichineli, dar macar nu mai cere tzitzi...daca gasesc o varianta de menu ca sa am ce-i da dimineata scoatem si masa aia si gata.....dar eu sunt nostalgica...Conteaza foarte mult sa fii hotarat, eu inca ma intzarc pe mine, psihic vorbind...ma pregatesc...

RUXI...hai ca inceputul e mai greu...trecem noi si peste hop-ul asta, rapid....si fara sechele...
Legat de ulcer si cartea despre...poate nu ai cobit, ci ai intuit...ca tu oricum ai un al saselea simt bine dezvoltat...

AL3CSA...felicitari pentru primii pasi! de-acuma sa te tii, ca urmeaza proba de alergat...viteza!!!

Ma duc sa mai citesc din urma, ca m-am delectat doar cu ultimile pagini...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

... da, m-am gandit sa-mi rectific mesajul (nu cobit ci intuit)... uneori avem in noi toate raspunsurile de care avem nevoie, trebuie doar sa sapam adanc... mi se intampla frecvent sa caut ceva (o solutie la o problema) si sa gasesc tot de ce am nevoie pe rafturile bibliotecii, mailurile mele, agenda, intr-o carte care tocmai am primit-o cadou, s.a.m.d. ca sa nu fiu enumerativa ideea e ca raspunsul exista deja intr-o forma sau alta chiar langa mine...

Bafta cu intzarcarea... voi sunteti mai avansati... Cat timp estimezi etapa de trecere? In cat timp zici ca o desparti de tzatza... simplicity a facut-o in 3 zile... eu vreau s-o fac in 2-3 saptamani... tu?

a povestit MP cum l-a intzarcat pe Alexander? Mamicile al bebe2 sunt mai hotarate...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

]felicitari cuscra
si alex e intzarcat

mami de si
Felicitari si tie,voua....deci in ziua nuntii cu siguranta putem sta si la o poveste,acum ca stim sigur ca nu trebuie sa ii alaptam atunci

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Tare...

Acum banuiesc ca i-a venit inima la loc si soacrei tale... s-a linistit si ea odata cu tine, nu?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

]felicitari cuscra
si alex e intzarcat

mami de si
Felicitari si tie,voua....deci in ziua nuntii cu siguranta putem sta si la o poveste,acum ca stim sigur ca nu trebuie sa ii alaptam atunci

Motto-ul de azi:

Tare...

Acum banuiesc ca i-a venit inima la loc si soacrei tale... s-a linistit si ea odata cu tine, nu?

Nu stie,si nici nu as vrea sa ii spun....decat la 2 ani...dar nu pot fi chiar asa rea....

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Scriu si eu repede ce apuc, ca de citit am apucat, dar la noi maselele plus vaccinul se pare ca au cam facut masa critica..

Nyny..felicitari pt semnatura si titulatura... Bine ca n-a mai facut David scandal la culcare, si multumim de urari, in leg cu vaccinul, si eu sper sa ramanem numai cu agitatia....
MP..felicitari pentru intzarcare!
Onitza..wow, tu ai un adevarat mancacios acolo!
Danasor...sorry de durerea de cap, poate totusi poti lua ceva...Bafta maxima la intarcare!
Ruxita..daca accepta lv..eu zic ca e de bine cu intarcarea..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziua!

eu mai rar, dupa cum vedeti............
mai mult incerc sa stau relax, in pat,...........acu la inceput pana se fixeaza bine bebitza...si nah, e si ivan.si imi face capul calendar

azi mi-a desfacut o sticla de apa de 5 litri si l-a varsat ep covor..............
of offfffffffff

incerc sa tin pasul cu cititul....
sorry ca nu nominalizez pe toata lumea
scriu si eu ce am retinut mai bine.........

adik vreao sa o felicit pe simply.................
vezi????
poti tu...............si mai zici ca esti mama rea???????????????
unde-i bota????????????????

foarte bine!!!!!!!!!!!!!
ma bucur foarte mult pentru voi..........
(eu de pe acum ma rog sa imi dea DD lapte, daca se va naste bb2, ca sa nu mai trebuiasca sa cumpar LP.....oooooooffffffffff)

bravo si lui MP!!!!!!!!!!!!!!!!

foarte bine!

si succes la mamici care vor sa incerce intarcatul!!!!!!!!!!!!!!

in rest..............binisor..........

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Buna!

Venim si noi din urma...

Felicitari Simpli pentru reusita! Am citit toate etapele. Ma bucur ca pana la urma ai reusit!

Lorex, si Kiti are burtica de "lautar" dupa ce papa

Ana_g imi pare rau pentru micul Stefan. Eu l-am dat cu neopreol (decalotat, dat si tras pielicica la loc), si puse comprese cu rivanol, apoi pampers. Trece repede supararea lui.

ALicredo nu fur mereu 1-2 ore pe zi ale mele, dar incerc. Si e bine. Acum ma relaxez cu crosetatul. Dar sunt si zile cand nu apuc sa fac un dus.

MP bravo si voua! Alex intarcat...creste numarul de pitici intarcati, vad.

Onitza...intarcat, cresa...va miscati bine. Bravo si curaj! Se vede ca ati mai mers pe drumul asta inca o data.

Nyny, o noua marca: cerealele Redbull

Alexutzzza ce bine ca reveniti pe plaiuri mioritice!

Noi suntem bine, ca sa zic asa.
El mi se trezeste noaptea plangand, prin somn si nu il pot trezi. Mai bine zis urla si nu se putea trezi. Asa ca am sistat tv prin casa, ziua, doar strict la o stire sau ceva interesant si atat.
Nici papica nu mai vrea ca de obicei, dar nu ma sperii. Eu sunt in urma rau de tot cu somnul, de am ajuns sa nu pot adormi de obosita.
Sper la noapte sa mai recuperez ceva.

Ma duc dupa el, ca e prea liniste in bucatarie...

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/cercei/55-cercei-fantezie-roz.html" target="_blank">NOUTATE: Cercei "Fantezie", roz

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

salut!

Greu reusesc sa gasesc timp sa va raspund, of...acum piticania mea doarme, dar eu multe alte trebi de facut...prin casa, pe langa casa, plus un teanc de evaluari..

Ruxi...eu nu mi-am stabilit un termen clar in legatura cu intzarcarea...depinde cat de repede si bine imi accepta LP-ul...azi mi-a papat la pranz 50 ml, super ok pentru mine pentru ca de obicei il scuipa. Deocamdata incerc s-o obisnuiesc cu gustul asta si apoi o sa fiu mai perseverenta...la noi e problema ca nu am ce alte lactate sa-i dau in schimb din cauza alergiei, deci trebe musai sa-mi accepte LP mai intai. Azi noapte mi-a facut circ pentru ca a vrut sa doarma cu nasu-l in tzitzi, nu sugea, dar tinea tzitzi in gura...am incercat sa-i dau canita cu LP si s-a enervat, foarte greu am calmat-o, cu plimbat prin casa, cantat, leganat, nu mai vroia nimic, nici tzitzi nici nimic...numai urla...a fost shoc pentru mine ca eu n-am mai patzit de astea.
Vedem diseara...oricum pe parcursul zilei n-are nici o treaba, ii arat tzitzile, se uita lung, rade, dar nu da nici un semn ca ar interesa-o...in schimb la culcare avem un intreg ritual(schimbat la pijamalute, bagat in sac, pus pernuta cu pisica, curatat nasuc, dat Vigantol, stins lumina si ...tzitzi) si cred ca solutia cea mai buna e sa schimb ritualul in asa fel incat sa nu mai implice tzitzi...nush cum fac asta, dar gasesc eu ceva.

Se foieste...iar nu mai am timp sa raspund mai mult...tre' sa-i pregatesc papica...

Voi mai reveni eu candva...Pooooop!!!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny..felicitari pt semnatura si titulatura...

... ce spirit de observatie ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Uf, vad ca e grea treaba ci intarcatul asta. La noi nu s-a pus problema ca noi am fost pe LP aproape de la inceput. In schimb am trecut foarte usor pe laptele de vaca. Nici nu cred ca a bagat de seama ca are alt lapte in biberon. Totusi, o data la cateva zile, ii mai dau LP seara la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok.

Mergi la inceput