Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

gata pus poze la semnatura :*

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Un scumpic! Ce-m plac copiii mai grasunei, asa, a mea e o desirata... la 58 de cm abia daca o avea 5,200 kg...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna dragelor,

Beatrice am citit ce ai scris despre dr ..si nu imi venea sa cred. O fi fost la ciclu cine stie . Inadmisibil !

Ramo vazut pozele cu Alex, ce isi mai manca manuta si el! Super dragut!!!

Am fost azi cu Pufele de pe la doo in parc, unde ne-am intalnit cu fete de la gemenasi (Lumi si Mirela2) si cu ghiocela si am facut o gasca mare de caruturi de se oprea lumea ! Am dat iara tur de parc de sunt super ruptaaa. Dupaia ne-am dus cu ele la kineto, le-a verificat pe amandoo, desi Maruta e ok, si ne-a dat 20sedinte pt Ilinca, din care 10sunt ale Marutei (adica i le facem tot Ilincutei). Intr-adevar are torticolis si ii va face masaj si kineto.

Am aflat ca daca ai trimitere de la medic familie se acopera 10sed/an. (adica e gratis).Si am intrebat cat costa dupa astea 10 si e 12.5lei. Sincer nu mi-a venit sa cred ca e asa ieftin-imi imaginam ca costa 1mil naibii!!

So de luni incolo merg la 12 cu ele acolo si dupaia pac in parc (ca e la Gloria in spate).

Asa rupte au fost si Puficele ca a trebuit sa fac baia mai repede, acu ele sunt in patucin mancate si obosite.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

heidy ti-ai luat mei tai? cei la care vrei tu sa mergi au si site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

foarte frumoase pozele, iar Alex e un scump! sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Da cum i-ai facut hamacul pt poze? Cum l-ai legat? nu ti-a fost teama ca se va desface cand e bb in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buna dragelor,

Beatrice am citit ce ai scris despre dr ..si nu imi venea sa cred. O fi fost la ciclu cine stie . Inadmisibil !

Ramo vazut pozele cu Alex, ce isi mai manca manuta si el! Super dragut!!!

Am fost azi cu Pufele de pe la doo in parc, unde ne-am intalnit cu fete de la gemenasi (Lumi si Mirela2) si cu ghiocela si am facut o gasca mare de caruturi de se oprea lumea ! Am dat iara tur de parc de sunt super ruptaaa. Dupaia ne-am dus cu ele la kineto, le-a verificat pe amandoo, desi Maruta e ok, si ne-a dat 20sedinte pt Ilinca, din care 10sunt ale Marutei (adica i le facem tot Ilincutei). Intr-adevar are torticolis si ii va face masaj si kineto.

Am aflat ca daca ai trimitere de la medic familie se acopera 10sed/an. (adica e gratis).Si am intrebat cat costa dupa astea 10 si e 12.5lei. Sincer nu mi-a venit sa cred ca e asa ieftin-imi imaginam ca costa 1mil naibii!!

So de luni incolo merg la 12 cu ele acolo si dupaia pac in parc (ca e la Gloria in spate).

Asa rupte au fost si Puficele ca a trebuit sa fac baia mai repede, acu ele sunt in patucin mancate si obosite.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

sugu unde ai fost pt kineto? ma intereseaza si pe mine daca e asa ok la pret..
noi ne luptam de joi cu multu multi muci, de marti cu tuse cauzata de multi multi muci si de un stricat la burtica cauzat cred ca de la siropelele pe care i le dau...deci, bebe e varza, au dat toate peste el acu..el e vioi, rade si se joacaa all day dar eu nu mai stiu cum sa fac sa-i trecaa mai repede...

pt tuse la bebici asa mici cam ce se da? dra mea pediatra a zis sa nu-i dau nimic ca el tuseste de la mucisori, ca l-a ascultat si nu se aude nimic pe nicaieri..dar parca mi-e asa mila de ell ca il apuca numai cand vrea sa adoarma..urasc raceala la bebelus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

ana am dat si eu add la facebook, sunt florina marinescu..mci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Neata!

Florina, te-am adaugat!

Beatrice, urata intamplare. Subscriu la tot ce-au scris fetele. Cu o mica adaugire, eu ma ridicam si plecam. Evident, imi ceream banii inapoi. Eu sunt foarte in conflict cu sistemul roamanesc de sanatate, mai ales cu cel privat, ca acolo dai bani pentru fiecare serviciu. Uita intamplarea! Si hai pe feisbuc!

Elfica, nu insist, tu alegi!

Ma retrag la somn, nb si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza, barlog.
sorry de absenta, am luat dostinex ieri si e very naspa. doamne, ce ameteli, stare de voma, pierderi de echilibru, hipotensiune...

beatrice, aia trebuie impuscata si reclamata initial.
sugu, votul 107!
tineti-mi pumnii, azi am echo de fontanela si sold la bebei. sper sa nu lesin pe la dr, ca si azi iau dostinex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

'Neata si de la noi!

Adipapazi, bafta la medic si sa vii cu vesti bune!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput