Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)
Raspunsuri - Pagina 14
adipapazi spune:
ana, am dat add si eu. fii atenta, m-am tinut are sa nu fiu pe FB pana acum, cand pt voi am fct-o!
ok, pai sa ne vedem luni? dimi sau pm?
ana_o spune:
Luni, peste-o sapt???? Hai joi! Hai maine! Ne vdm si luni, dar hai si pana luni.
Si inca nu-mi apari la friend request.
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ana, am dat add si eu. fii atenta, m-am tinut are sa nu fiu pe FB pana acum, cand pt voi am fct-o! ok, pai sa ne vedem luni? dimi sau pm? Adi, mami de ana si ioachim |
adipapazi spune:
joi am echo la fontanela si sold cu bebeii, apoi merg la dr robanescu sa vdm cu kineto. vineri?
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Crissellena
Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010) |
ba da este acelasi grup....am scris pe forum legat de grup amandoua in acelasi timp si de aceea apar doua mesaje....puteti da add la care doriti voi
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_o Luni, peste-o sapt???? Hai joi! Hai maine! Ne vdm si luni, dar hai si pana luni. Si inca nu-mi apari la friend request.
Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
joi nu pot ca pun sterilet...maine spa...poate este mai bine luni
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
adipapazi spune:
nu ma uitati cu dostinexul sau bromocriptina. mama a murit de cancer la san si am o obsesie, sa termi cu lactatia fara a-mi ramane pic de lapte pe vreun canal galactofor.
vmadelain spune:
citat din mesajul lui adipapazi nu ma uitati cu dostinexul sau bromocriptina. mama a murit de cancer la san si am o obsesie, sa termi cu lactatia fara a-mi ramane pic de lapte pe vreun canal galactofor. Adi, mami de ana si ioachim |
Seara buna Mamici,
Adi, eu am luat dostinex si bromocriptina pt adenom hipofizar. Bromocriptina nu am suportat-o, mi-era destul de rau de la ea, si mi s-a prescris dostinex. La inceput are reactii ciudate si dostinexul, lesin si tensiune mica...am inceput cu 1/2 de pastila timp de 1 luna si apoi cate 1 pastila de 2 ori pe saptamana. Dar asta era pt cazul meu, nu stiu daca e o idee buna sa iei automedicatie...reactiile pot fi ciudatele! Consulta please un medic!
Olga, Ral_Eli, Vasari Multumesc ft mult pt vorbele frumoase!
Beatrice Sper ca te simti mai bine!
Acum ma retrag, va doresc o noapte cat mai placuta!
sugubina spune:
citat din mesajul lui adipapazi joi am echo la fontanela si sold cu bebeii, apoi merg la dr robanescu sa vdm cu kineto. vineri? Adi, mami de ana si ioachim |
unde va vedeti mitzele?
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
danaint spune:
Si eu cu Lucasel venim daca se face intalneala!
Hera, noi avem joi la 16:15 progr la orto clinic.
anya2010 spune:
Imi da si mie cineva reteta pt cojitele din cap? Am fost de 2 ori la pediatru, am discutat de fiecare data dar pana la urma am uitat s-o iau La voi a dat roade??