Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ana, am dat add si eu. fii atenta, m-am tinut are sa nu fiu pe FB pana acum, cand pt voi am fct-o!

ok, pai sa ne vedem luni? dimi sau pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Luni, peste-o sapt???? Hai joi! Hai maine! Ne vdm si luni, dar hai si pana luni.
Si inca nu-mi apari la friend request.

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ana, am dat add si eu. fii atenta, m-am tinut are sa nu fiu pe FB pana acum, cand pt voi am fct-o!

Adi, mami de ana si ioachim

Mergi la inceput

joi am echo la fontanela si sold cu bebeii, apoi merg la dr robanescu sa vdm cu kineto. vineri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissellena

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor noi am facut un Grup al ursuletilor pe Facebook daca doriti sa intrati si voi si aveti cont pe acest site de socializare va rog sa ma cautati pe mine Lidia Popa si sa ma adaugati la prieteni iar eu am sa va adaug la grup.... va pup pe toate

P.S. va rog sa precizati ca sunteti de pe forum pt ca nu va stiu numele real !!

Nu e acelasi grup cu cel al Anei? Oricum, dam add, ca ne place mult sa socializam

Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010)

ba da este acelasi grup....am scris pe forum legat de grup amandoua in acelasi timp si de aceea apar doua mesaje....puteti da add la care doriti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Luni, peste-o sapt???? Hai joi! Hai maine! Ne vdm si luni, dar hai si pana luni.
Si inca nu-mi apari la friend request.

Citat:

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

joi nu pot ca pun sterilet...maine spa...poate este mai bine luni

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

nu ma uitati cu dostinexul sau bromocriptina. mama a murit de cancer la san si am o obsesie, sa termi cu lactatia fara a-mi ramane pic de lapte pe vreun canal galactofor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:

nu ma uitati cu dostinexul sau bromocriptina. mama a murit de cancer la san si am o obsesie, sa termi cu lactatia fara a-mi ramane pic de lapte pe vreun canal galactofor.

Seara buna Mamici,

Adi, eu am luat dostinex si bromocriptina pt adenom hipofizar. Bromocriptina nu am suportat-o, mi-era destul de rau de la ea, si mi s-a prescris dostinex. La inceput are reactii ciudate si dostinexul, lesin si tensiune mica...am inceput cu 1/2 de pastila timp de 1 luna si apoi cate 1 pastila de 2 ori pe saptamana. Dar asta era pt cazul meu, nu stiu daca e o idee buna sa iei automedicatie...reactiile pot fi ciudatele! Consulta please un medic!

Olga, Ral_Eli, Vasari Multumesc ft mult pt vorbele frumoase!

Beatrice Sper ca te simti mai bine!

Acum ma retrag, va doresc o noapte cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:

joi am echo la fontanela si sold cu bebeii, apoi merg la dr robanescu sa vdm cu kineto. vineri?

unde va vedeti mitzele?

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu cu Lucasel venim daca se face intalneala!

Hera, noi avem joi la 16:15 progr la orto clinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Imi da si mie cineva reteta pt cojitele din cap? Am fost de 2 ori la pediatru, am discutat de fiecare data dar pana la urma am uitat s-o iau La voi a dat roade??

Mergi la inceput