Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(23)
Raspunsuri - Pagina 12
Elfica spune:
Sugubina: Cum ai aflat cati bani vei lua ca indemnizatie, ai sunat la 021.250.90.20/21?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
douradoudou spune:
copila mea imi roade degetele acum
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Vasari spune:
Elfica, eu am incercat sa sun la numerele primite, insa nu a raspuns nimeni vreo 2 zile.
A reusit cineva sa vorbeasca?
abramburica2 spune:
Buna ziua fetelor!Nu am mai scris de f mult timp dar chiar a fost o perioada f nasoala!Bebe Nicholas a fost racit cobza dar cobza pe deasupra el se lupta si cu dintisorii care mai au f putin si au iesit(acum se vad deja crescentele)poate intr-o saptamana vor iesi!Si ca sa fie totul complet burtica forfotea de numai si eu ziceam ca inca mai are colici cand colo era o intoleranta la lactoza.Acum bem laptic fara lactoza si sutem bine,cu raceala suntem bine mai avem doar ceva mucisori si sa eliminam niste secretii ramase!Va pup pe toate!De acum incerc sa va scriu zilnic ca e mai linistit bebe!
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o cCele care au cont Fb, dati clik aicihttp://www.facebook.com/home.php?sk=group_133700226701478¬if_t=group_activity#!/profile.php?id=100000488007990 Apoi sa va pot adauga la noul club al ursuletilor.:* Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Ce poza misto ai la profil, super
Am dat add
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Ramo_P spune:
fetili... eu am cont pe facebook dar habar n-am sa-l folosesc si eu as prefera sa ramanem aici
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
sugubina spune:
Cucul buna!
lore76 ce placere! ce fac fetitele, mai pove de ele! Cum stati cu kilele? Merci pt vot!
diana.b de ce nu mai poti face baie cu colacu? ca e apa dura sau ce?
Siuta merci de vot!
ral_eli si io am ulei dinala de la babylove, deja am luat a doua sticla.
Elfica am aflat de indemnizatie ca Pufi are un coleg a carui nevasta lucra la aia de fac platile, si a verificat dc a mea urmeaza sa fie data in plata si asa mi-a zis ca vine luna viatoare cu alocatia cam pe 17-19 si suma. Deci dureaza cum zice toata lumea cam 2luni.
Fusei afara si am obosit de mor. Bine ca sunt ratele calme, le-am papat si schimbat si e totu bineee! Dorm acuma. Ce m-as mai patuciniza si eu ca nu mai putez.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
ana_o spune:
La multe lunite si ani Robert de Anymona! Cu intarziere, ca ieri am fost in focuri toata ziua. Bebe marait din cauza dintisorilor, la fel ca Nicholas de Abramburica.
Beatrice, mi-am dat seama ca ti-a trimis chiar Lore nr. ei si nu ti-am mai trimis nici eu, aseara, nr.
Ma imbrac pt kineto. Ieri a fost doar evaluarea la kineto, de azi incepem masajul, abia peste 2 sapt punem orteze. Fug, va pup pe toate!
P.S. Elfica, ce zici?