Aspirante optimiste >20 ani (657)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
Sarah eu nu am luat AC dar din cate spuneau fetele CM-ul vine dif acum ca ai renuntat la ele. Poti face un test de sarcina pt linistea ta.
fetele, eu ma duc sa trebaluiesc.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si cum e procedura asta? ce iti face exact? |
si cat costa?
Katy82 spune:
Monique pai iti fac anestezie asa ca nu tb sa-ti faci griji. Problema e de bani ca la particular e f. scumpa, la Medlife e 2100. Eu incerc sa mai aflu un pret mai apropiat de buzunarul meu. La stat nu am incredere sa-mi fac.
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Sarah eu nu am luat AC dar din cate spuneau fetele CM-ul vine dif acum ca ai renuntat la ele. Poti face un test de sarcina pt linistea ta. fetele, eu ma duc sa trebaluiesc. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
cred ca e doar intarziere cauzata de AC!pentru ca eu din totdeauna am avut CM neregulat!!!sper ca daca ar fi bebe...nu as vrea sa fac avort never!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Monique pai iti fac anestezie asa ca nu tb sa-ti faci griji. Problema e de bani ca la particular e f. scumpa, la Medlife e 2100. Eu incerc sa mai aflu un pret mai apropiat de buzunarul meu. La stat nu am incredere sa-mi fac. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
vai mi se face rau....
ce scumpeteeeeee.....
Katy82 spune:
Uite aici un articolhttp://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Imagistica-si-endoscopia/laparoscopia_1305
gabyv spune:
Sarah, dar de ce ai face avort? Nu inteleg
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui gabyv Sarah, dar de ce ai face avort? Nu inteleg www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
in primul rand sa fie clar ca noi ne dorim enorm un copil!pentru ca am aici in italia o familie care are un copil,acum are doi ani!bine ei provin si dintr-o familie mai defavorizata dar ideea e ca ea nu a stiut ca e gravi si a luat incontinuu AC PANA LA 2 LUNI MI SE PARE!COPILUL A FOST NASCUT LA 6 LUNI,IN NISTE CHINURI GROAZNICE,LA 2 ORE DUPA NASTERE EL CANTARIND 600 GR A FOST OPERAT PENTRU CA AVEA INTESTINUL GROS PERFORAT DIN CAUZA AC LUATE DE MAMA!APOI IN 6 LUNI A AVUT 14 OPERATII,INTESTINUL II ERA AFARA,FACEA PRACTIC TREABA MARE INTR-O PUNGUTANU STIU CUM,CA NU AM PUTUT NICI SA MA UIT!SI TOATE PROBLEMELE ASTEA PARE-SE DE LA ANTICONCEPTIONALE!ASA CA EU DACA AS RAMANE IMEDIAT CE LE-AS LASA,ELE NEAVAND TIMP SA FIE ELIMINATE DE CORP NU S-AR INTAMPLA ACEEASI POVESTE?CRED CA AS MURI SA IMI VAD BEBELE NEOM CUM E COPILUL ALA ACUM!!!SPER SA FI INTELES CEVA!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Sarah, eu zic ca este un caz aparte, mai ales ca, chiar tu ai zic, a luat inca 2 luni dupa ce a ramas. In primul rand tu nu mai iei si in al doilea rand eu am o prietena care a ramas la nici 2 sapt dupa ce a renuntat la Ac-uri si are o minunatie de fetita. Fata e perfect sanatoasa, nu are nici un fel de problema.
Plus ca si fetele mai stiu cazuri de astea. O sa-ti confirme si ele.
In al doilea rand, ciclul era reglat de la anticonceptionale, iar dupa ce renunti la ele sa te astepti sa ti se deregleze. Asta asa ca reper pt tine. Ca oricum tu timp de un an de zile, nu ai avut ciclu normal, era defapt unul indus, care nu are nici o legatura.
De la incident si pana acum au trcut peste 15 zile, deci fa-ti un test si gata, scapi de dubii.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
sarah....ai si tu niste idei....
de unde stii tu ca din cauza ac-urilor s-a nascut asa
a confirmat vreun medic 100%
nimeni niciodata nu poate garanta ca asta a fost
din nefericire sunt foarte mult astfel de cauze iar mamicile au respectat toate regulile....si tot s-au nascut copii anormali, cu probleme
cauze pot fi multiple....mutatii genetice, carenta de oxigen, infectii.....etc
si ca sa te conving sa stii ca am a si eu o prietena care a ramas asa si acum are o mandrete de fetita perfect normala si care in afara de simple raceli nu a avut nicodata nimic
nu mai fi asa de panicata la orice ca o sa te stresezi rau.....daca tu tresari la orice
si sincer, poti sa te superi pe mine dar nu cred ca ai gasit locul potrivit sa vb de avort la cerere......cu tot respectul....uite cate fete se chinui....nu e frumos pt ele sa aduci in discutie asa ceva
si nici un dr niciodata nu o sa-ti recomande avortul pt ca ai intrerupt tu ac in urma cu o luna
asta e parerea mea
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen