Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Ela, elena, paula ..voi cum mai stati cu testele de ovulatie?..spor la prestat

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

sarah, cum e testul?..

eu fac galerie deja

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

lili. dar simptomele astea le am si eu si nu vin uratii.....sunt sigura
in primul rand e prea devreme sa imi vina, in al doilea rand cred ca e bebe

sani durerosi si umflati si grei, ma doare burta si spatele, azi am avut ceva fulgeraturi pe mijloc, cred eu ca in uter....spatele ma doare in zona rinichilor...

ai incredere

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

fetelor, am studiat putin calendarul la sarcinile trecute
si am observat ca ovulez mai devreme

eu inainte stiam ca spotingul se pune la calcul....mi-e asa mi-au zis dr.....de la prima picatura se noteaza....si eu asa am notat din prima zi de sangerare am am numarat
si am prestat pana in z 13 pt nu mai puteam..... si asa am ramas....deci eu calculand si spotingul de vreo 2-3 zile clar ovulez mai repede

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

fetelor eu teoretic as fi z 11 DPO dar nu stiu ce sa fac
as mai astepta cateva zile

offf, grea e asteptarea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Pana nu vad rosu am sa tot sper...Lorena dar de ce nu incerci tu sa faci oricum o data la 2 zile asa pt siguranta iar cand esti sigura ca ovulezi presteaza zi de zi...imposibil sa dai gres

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

fetele,cum era de asteptat e perfect...NEGATIV!imi amintesc ca in perioada aia am prestat doar o data,deci....ar f fost drept culmea!motivum pentru care credeam ca am ramas e ca ni s-au rupt prezervativele si mi-a intarziat!asa ca...pe data viitoare! si

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Si eu cum ar trebui sa calculez Lorena? Eu am avut doar o zi spoting adica pe 16 seara, pe 17 mi-a venit si pe 19 dimineata nu mai aveam nimic. Am CM de 29 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

fetele,cum era de asteptat e perfect...NEGATIV!imi amintesc ca in perioada aia am prestat doar o data,deci....ar f fost drept culmea!motivum pentru care credeam ca am ramas e ca ni s-au rupt prezervativele si mi-a intarziat!asa ca...pe data viitoare! si

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Imi pare rau Sarah . O sa vina si randul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

An revenit si eu de la tara dar cu niste dureri de ovarul drept de nu mai pot si sa stiti ca am si mucus specific ovulatiei.
Oare sunt eu nebuna sau se poate ca sa am ovulatie in ziua 36 de ciclu.Eu luna asta am facut un singur test de ovulatie in ziua 14 care a iesit liniuta a 2 foarte, foarte pala si vazand ca nu am dureri nici mucus nu am mai facut altul.Acum am facut unul care zic eu ca e pozitiv si durerile astea ma omoara, poate e posibil nu stiu ce sa zic eu vad ca sunt cu susul in jos.Aseara cand am intrat pe picasa am vazut ca aveam 2 albume cu aceleasi poze si am vrut sa sterg un album si mi le-a sters pe amandoua iar acum nu imi da voie sa ma loghez sa intru ca as vrea sa va pun poze cu testul meu de ovulatie de azi, mai bine zis de acum cateva minute.

Mergi la inceput