Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Si de la mine

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Fetele multumesc de incurajari, am sa iau in continuare tratamentul si ce o fi o fi.
Ioana dar tu cate picaturi luai pe zi?Mie mi-a dat 30 de picaturi de 3 ori pe zi si magnerot 2 pastile pe zi, la magnerot drept sa zic nici nu m-am uitat sa vad ce reactii are oricum am ajuns la concluzia ca daca am lipsa de calciu si magneziu astea imi fac bine si in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor, am primit e-mail acum de la fostul loc de munca....lab din bucuresti

cine vrea teste bune de sarcina si de ovulatie la super pret si de chlamidya (test rapid) il puteti face acasa singure ca sa vedeti ce si cum ca analiza la lab costa foarte mult
cine e interesat sa-mi de-a pm pt mai multe info......oricate, nu e conditionat o cantitate anume

acum sunt la munca dar vb dupa 5 cand ajung acasa
pup pe toata lumea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

eu vreau teste buine de sarcina si ovulatieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Lorena presupun ca daca sunt testele din laborator atunci sunt mai bune decat cele din farmacie nu? Scuza-ma ca pun atatea intrebari dar sunt curioasa.

Mergi la inceput

Fetele eu plec pana la tara la mama sa imi spal masina ca e frumos afara si la spalatorie nu imi place cum imi aspira.Vorbim diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Ela multumesc de info!
Sarah pana la urma daca ar fi sa fi gravi inseamna ca Dumnezeu ti l-a dat. Eu cred ca orice am face noi( lumanare, naturiste, prestat zilnic), daca Dumnezeu nu vrea nu vine bebe si daca El vrea vine bebe. Asa ca problema avortului este si una de moralitate. Una este sa pierzi sarcina, altceva sa avortezi la cerere. Si pana la urma noi suntem parintii copiilor nostri, nu stapani peste viata lor. Sper sa nu te superi, asta e parerea mea.
Lili multi inainte, eu fac 29 si nu am nici un copil, deci se poate si mai rau decat in cazul tau. Tin pumnii sa vina repede bb 2 si sa nu asteptati prea mult.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Kitty, acum tb sa strang bani, ca costa nu gluma.
Corina si eu vreau sa-mi fac colposcopie sa vad cum stau cu rana, mie Papanicolau mi-a iesit 1 si anul trecut si in ianuarie anul asta. Din cate stiu eu f. multe fem au rana pe col dar la unele e mai pronuntata, la altele nu face probleme fiind f. usoara.

Mergi la inceput

Trebuie sa ma bag la curatenie si la bucatarit. Nu prea am chef dar nu am incotro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele!
Ela multumesc de info!
Sarah pana la urma daca ar fi sa fi gravi inseamna ca Dumnezeu ti l-a dat. Eu cred ca orice am face noi( lumanare, naturiste, prestat zilnic), daca Dumnezeu nu vrea nu vine bebe si daca El vrea vine bebe. Asa ca problema avortului este si una de moralitate. Una este sa pierzi sarcina, altceva sa avortezi la cerere. Si pana la urma noi suntem parintii copiilor nostri, nu stapani peste viata lor. Sper sa nu te superi, asta e parerea mea.
Lili multi inainte, eu fac 29 si nu am nici un copil, deci se poate si mai rau decat in cazul tau. Tin pumnii sa vina repede bb 2 si sa nu asteptati prea mult.

si eu am 33 ani impliniti si n-am nici un bebe

Mergi la inceput