Aspirante optimiste >20 ani (657)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

rachel imi place mult numele micutei
eu vreau daca e baiat david cristian si daca e fata cred(inca nu sunt 100% sigura) natalia maria

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bella am si o poveste pentru numele ales.Eu m-am rugat foarte mult la Sfantul Nectarie sa-mi dea un copilas.Pe Sfantul Nectarie il chema Anastasis ai am zis ca daca imi da un baietel o sa-i pun numele (Matei-Anastasis)si daca este fetita Anastasia si Maria am ales pentru ca se naste intre MArea si Mica Marie.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

bella am si o poveste pentru numele ales.Eu m-am rugat foarte mult la Sfantul Nectarie sa-mi dea un copilas.Pe Sfantul Nectarie il chema Anastasis ai am zis ca daca imi da un baietel o sa-i pun numele (Matei-Anastasis)si daca este fetita Anastasia si Maria am ales pentru ca se naste intre MArea si Mica Marie.[:)

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu - Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

super frumos

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +6

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

frumoase nume

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna dimineata gasca.
Va invit la si la ceai pentru gravidute.
Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

fetelo m-am intins la vorba si nu v-am zis ceva ce ma nelinisteste.In urma cu cu 20 de zile am intrerupt sarcina fiind oprita din evolutie si mi s-a zis ca voi avea scurgeri de sange cam 7-8 zile si asa a si fost.Acum am de trei zile niste dureri la ovarul drept si am scurgere albicioasa ff abundenta .E posibil sa ovulez deja avand in vedere ca astea sunt simptomele ?Mi se pare cam devreme ca dupa avort sa ovulez deja,, nu stiu..cine a patit ca mine?eu astept CM pe 5 aprilie la o luna ca asa mi-a venit data trecuta.Sunt tare nedumerita..Oricum maine dim merg sa fac dozajl de BHCG sa vad daca e totul ok si abia astept sa imi CM si apoi sa fac un control amanuntit.
In alta oridne de idei,va multumesc la toate ca sunteti aici si ii multumesc celui care a inventat DESPRE COPII ca tare e bine cand te descarci cuiva chiar daca e virtual. la toate
Cum se face ca scriu mereu romane eu?
va pup o seara buna

Buna dimineata fetelor!
Magddalena, eu am facut av. tot pentru oprita in evolutie, pe 4 martie...si ieri, 21.03, mi s-a pozitivat testul de ovulatie, adica la ca. 2 saptmini dupa - deci este foarte posibil sa ovulezi si atentie, esti foarte fertila...
Acum astept cu nerabdare armata rusa, ca sa incep testarile hormonale de ziua 3 si 21
Pe 4 aprilie fac un screening pentru Trombophilia (factor v Leiden, proteina C, proteina S, timp de coagulare etc.) - poate ar fi o idee buna sa le faci si tu, daca ai avut oprita in evolutie.
Pentru ca eu nu "pun botu'" la faza cu defectele cromozomiale....asta se poate intimpla o data, dar nu de doua ori la aceeasi femeie - cauza e alta si trebuie descoperita.
Nici nu mai vreau sa aud de liniute duble pina nu aflu ceva concret - iar data viitoare iau aspirina pentru copii si progesteron, indiferent ce mi se spune.
Pina atunci, in loc de acid folic si vitamine, bag naturiste pentru depresie...
Nu vreau sa trag pe nimeni dupa bine la butoi - dar daca stiam ca e asa de greu sa ai un copil, faceam mai multe trasnai "in tinerete" hehe
O zi frumoasa!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

NEATA mersi pentru ceai mihaela,fff bun.
o zi frumoasa sa aveti ,revin si eu acusi pe forum acum ma duc sa fac nani ca am fost de garda aseara si mie asa de somn'chiar daca am furat 2 ore de somn'
o zi cu multe II

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Fetele sunt asa am intrat pe net sa vad ce e cu clorocalcin ca mi-a dat doctorul care mi-a facut EKG zicand ca am lipsa de calciu si de magneziu si stiti ce am descoperit?
Clorocalcin se da pentru intarzierea si reducerea ciclului, asa imi vine sa nu mai iau dar am sunat sotul si el a zis mai bine sa il iau sa nu mai am probleme cu intepaturile la inima si asta ii daca imi intarzie 3 saptamani ca atata am de luat.Voi stiti ceva? Sa mai iau sau nu?

Mergi la inceput

Hai fetelor treziti-va si intrati sa imi dati si mie niste sfaturi ca sunt asa de bagata in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor eu merg la nani ca nu mai pot
am dureri de ovare si de spate si imi e tare somn
eu pana acum dormeam mult dimineata iar seara stam pana tarziu si m-am dezobisnuit cu orele matinale
asa ca va pupic pe toate si ne auzim maine

aaaa sa stiti ca eu va citesc dar imi e frica sa raspund ca trebuie sa ma loghez si ma gandesc sa nu se vada....oare au posibilitatea sa vada ca ma loghez pe forum??????

va pupic dulce

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

da Lore, daca stii ca urmaresc activitatea,
atunci ferea' ca pot face orice....pot vedea orice

Mergi la inceput