Nasterea la Arcadia - Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

gravidacori imi imaginez ca sunt grele ultimele saptamani insa daca dr. ti-a recomandat repaos la pat fa ce zice medicul.Ia si te odihneste acum ca dupa o sa ne fie dor de clipele cand motaiam mai mult in pat.Eu din fericire nu am probleme insa cum fac ceva prin casa cum sare cu gura al meu sot sa stau linistita.Ma trimite ori la odihna in pat ori la plimbat prin curte la aer :))Nu mai zic cand ma vede cu ligheanul de rufe sub brat ce tambalau imi face
Am mai citit ce au scris si alte gravidute cu aceeasi problema (colul deschis) si la fel: cu odihna si repaos la pat au dus sarcina la termen.O sa fie bine, ai sa vezi!Nu te gandi acum decat la momenul cand o sa iti tii mititica in brate.Mult a fost, putin mai este.Trec repede ultimele saptamani si cine spune ca trebuie sa vina chiar la 40 de saptamani?Poate veni si la 38 si tot la termen e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

multumesc dadaina pt incurajari,ma rog sa ajung cu bine la 38 sapt. sa scap de griji si apoi voi sta numai pe afara ...cu tot cu mandruta mea
doamne ajuta la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik_03

Ionelamaria, multumesc pentru grija. O sa incerc sa o contactez pe doamna la care mi-ai dat adresa. Poate da domnul sa se rezolve! Oricum, deocamdata nu iau tratamentul de oprire a lactatiei, mai asteptam un pic!

Ma bucur ca ai hotarat sa mai incerci. Blogul tipei e plin de informatii valoroase si incurajatoare. Pentru unii pare exagerat ce face ea dar, in comparatie cu tendinta generala descurajatoare referitoare la alaptat, poate e nevoie de exagerare pentru a compensa.
Eu nu am mameloanele formate nici acum, dupa aproape 17 luni de alaptat. Ale mele sunt plate. Probabil la tine e chiar mai greu. Bafta multa si tie si bebelusului mic sa creasca mare si sanatos cu laptic de la mami lui

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Continuati la capitolul 5, va rog:)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162796

Oana_B

www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!

Mergi la inceput