Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
magda imi pare rau, nu pot sa ajut...
geti eu am mare incredere in pedi...intotdeauna cand n-a fost sigura de ceva, ne-a trimis la analize suplimentare....cateodata calca asa...nu-mi fac pb pt asta...
lady sunt bine, mersi...deocamdata sunt plina de calmante, asa cu ele sunt aproape f bine...de maine incep sa le raresc, sper sa fiu bine si apoi...marti sau miercuri merg la control...

noi suntem bine, stam mult pe afara, ca-i timp f frumos...
va pup, un we fain in continuare....mai am niste treaba prin casa....apoi stau cocotata in pat si ma uit la ,romanii au talent'

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

eu sunt somnambula
Ady pai mama s-a operat de vreo mie de ani. S-ar putea sa fi fost pe alte reguli ale medicinei.

Lady nici acum n-am testat rolele fara ca sotul iar a fost plecat. Daca nu ploua main, le testez.

Magda daca as fi stiut.. sigur ti-as fi recomandat eva pt prietenii tai. oare nu-i vreun subiect deschis pe Dc dspre bioala asta und poti da de mamici. Sau deschide tu subiect nou. Poate iti da cineva o recomandare buna.

Laura buna ideea cu bulzul. Adelei ii placea f f mult cand era mica mamaliguta cu branzica, cu iaurt, cu ou, cu ce era. Acum...ioc.

Getik fata, cazi din lac in put. Da-o in colo de treaba. Ia fa tu niste gargara cu ceai de salvie sa vezi ce fuge infectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

busy...felicitari pentru Andi..un balerin minunat.

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dansator, pardon

vino de ne cinsteste

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Salut fetele

Ca sa intelegeti despre ce vorbeste Lady, uite aici filmuletul http://www.youtube.com/watch?v=kM-uqNEKNRc&feature=mfu_in_order&list=UL de la concursul de azi... semifinale doar

Mai intru maine ca nu mai apuc in seara asta...

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
L-am vazut si eu pe Andi, mi-a placut asa de mult, e un scump,bravo Andi

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

salutare

l-am vazut pe andi, are talent

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor

Hai la o aromata si aburinda...

Ramasesem datoare cu povestiri... nu am ajuns in finala... si s-a lasat cu lacrimi rau de tot... insa au fost tare draguti si au dansat tare frumos... acu nu ca e vorba de copilul meu, dar din pacate coregrafia facuta de instructor a fost de 2 lei... degeaba s-au chinuit si s-au emotionat saracutzii Daca i-ati fi vazut cum stateau ca la admitere sa se afiseze listele cu rezultate

Oricum cel mai important este ca au dansat cat au putut ei de bine... Duminica avem auditie cu Mihai Petre (sa ne evalueze) iar peste 2 saptamani avem iar concurs... speram sa le faca o coregrafie mai buna de data asta

A, si filmul e de la incaziri, ca cel din concurs a iesit in ceata... desi au dansat perfect

Hai ca m-am laudat destul

Va pup

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Rares si Iarina sunt foarte jucausi!
De luni incepem misiunea "formularul".

Magda, mami de Rares si Iarina
_Blogul lui Rares

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua si de la mine fetelor,

am avut un we de vis..inca nu-mi revin..Dumnezeu mi-e martor ca eu iubesc duminica cand suntem toti 3 nu conteaza ce facem, dar e absolut minunat..PAROL!!!
Ca de fiecare data, duminica mananc f mult, ca mergem in oras sau mai stiu eu unde si papam ce ne doreste sufletelul...Pustache mi-a zis sa tin regim in timpul saptamanii, ca in we el ma rasfata

Bussy puiul tau e minunat, pe cuvant

vad cate analize faceti la copii, eu nu-i fac nimic...sper sa nu fiu eu cea delasatoare..nu mai vreau sa-mi fac idei..si iar sa stau in tensiune aiurea

Flavius are cuvinte noi in vocabular
"papaka" - capac
"tinti" - cinci
"data" - gata
"pam-pa" - pam-pam
"miam-iam" - yami-yami

dacaimi mai aduc aminte, le mai scriu

va las acum, revin mai tz...pupici

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput