Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Am venit doar pentru 2 secunde sa o mai tachinez oleak pe catank

Mai Ancuto, georgyiuly a scris 3.470 gr, de unde ai scos tu 4700 gr? nu avem inca la odisee asa bebei grasuni la nastere

Eu fac sarmale si ardei umpluti, revin in pauza de bucatareala , nu puteam sa trec cu vederea asta pentru Ancuta mea draga cum sa ratez asa o ocazie sa fiu carcotasa sefa ?

Ma duc la sarmalele mele pana nu vii cu batzu dupa mine

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 4 zile

Buna, ...

Da, ai dreptate... am omis cifra 3, si observasem 470 kg, si am dedus singura ca ar avea 4700 g. Chiar ma gindeam... cit Ioana mea

Probabil mi se trage de la pofta de ardei umpluti, ... aseara am visat ca mi-as fi propus sa gatesc si eu...si as fi avut umplutura gata pregatita ca dimineata doar sa-mi iau ardei sa-i umplu. Cind m-am trexit ...pauza nu aveam nici un ingredient...asa ca mi-am pus pofta in cui si ...am revenit la potolirea altei pofte, si anume... inghetata. Am dat iama la cumparaturi...si nu va spun cita am cumparat si cita am mincat... din cauza ta!

Cred ca vin cu batu dupa tine, cit ca nasc pe drum!

p.s. nu ma tachinezi, ... imi esti tare simpa

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off mai fetelor...am vazut ca intrebati cum ma simt...CA NAIBA
spatele continua sa ma doara rau...mai devreme a inceput micuta sa miste, mi-a dat cateva in fofo...si de atunci am o usturime in tot vaginul...oi avea boli?
lol

o prietena de-a mea graviduta, lucreaza la neonatologie in municipal, ea mi-a recomnandat dr cu care voi naste...se duce maine la control si mi-a promis ca incearca sa vrb cu dr sa ma ajute si pe mine sa nasc mai repede daca nu ma lasa durerile pana maine ca nu vad de ce tre sa ma chinui in halul asta...:(

cred ca nu o sa dorm toata noaptea de emotii si de dureri....sper sa zica dr DA desi el nu e deacord cu inducerea nasteri....poate face o exceptie..i-am zis sa ii promita ca sunt cea mai cuminte pacienta..nici pass nu zic..numai sa ma nasca odata:))

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ma duc la vesnicul meu medicament...o baie calda...poate ma mai lasa durerile astea....
nasol e ca....nu sunt contractii si nu pare semn de nastere...ca daca as sti ca toate astea duc spre acolo....le-as suporta cu drag...:(

AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ce frumos ai scris in album. mi-au dat lacrimile. mi-am amintit si eu de primul test, de prima ecografie, ce emotii.... mai stii de la aspirante ce emotii aveam , ce frumos a fost....si uite acum ne tinem comorile in brate, ce bucurie ne-au adus, ne-au umplut viata.... este un miracol.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss puiutii sunt atat de frumosi si tu radiezi de fericire langa ei

catank nu prea poti lua solutia de sterilizat la spital. pai stii cum trebuie sa faci? pui intr-un vas 1 litru de apa si apoi pui o masura din aia cu solutie de sterilizat, iti zice acolo cum, si apoi pui tot ce vrei in solutie. deci la spital este cam peste mana sa faci asa.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am pus sarmalele si ardeii la foc ... de acum pot palavragi oleak pana imi apare domnu sotz acasa

Sa ma bag sa fac si capitol nou sa aveti ce dupa ce plec eu la cina

Revin cu un nou capitol

Pauza 3 min

_
Mind the Bump!39+ Sophia Nicole

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy si pe mine m a cuprns melancolia cand am facut colajul....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou aici !!!

Mergi la inceput