Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!
Raspunsuri - Pagina 10
madutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota si bb vostri prefera o in favoarea celeilalte?mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si dodoloatza frumoasa![]() AMR cat de curand![]() ![]() 69/11 |
de obicei bebe prefera una din tzitzi
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
miki1979 spune:
am admirat si eu ieri pozele cu bebei..monas, ai 2 minunatii acolo, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

deea, fetita ta e frumusica foc..nu stiu cum de am ratat pozele pana acum

madutza, ce grasunica ai acolo, a facut niste bulanase mama mama
nu ne spui si noua cat a luat in greutate ? ca eu cu asta ma stresez acum..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui spiridusha Buna seara!!! Frumoase pozici noi vad cu bebelusi si cu burtici si cu mamici!!! Uuuu ce emotii antguess, pai durerea de coccis e cam semn de nastere. Fugi si ia bagajelul in brate, ca vine ! Nastere usoara!!Intrebare pentru fetele care au trecut prin cezariana, si nu numai: este normal ca de la sonda urinara sa am orificiul uretral, pe unde fac pipi, mai mare?? Ieri la dus, cu manutza asa...mai indrazneata decat pana acum, am descoperit ca e asa, un fel de galma acolo la orificiul ala, e ca si cum as avea o bila la intrarea in vagin. Pana acum n-am simtit nimic, nu ma doare...doar ca am descoperit-o si habar nu am ce e... ![]() Azi l-am scos pe Cristi din casa, am iesit sa ne vizitam strabunicii (bunicii mei)...topiti amandoi, cred ca e un mega sentiment sa-ti vezi stranepotul. Le-am facut si poze cu el...erau foaaarte fericiti!! Se pare ca piticul meu confunda ziua cu noaptea ca ziua doarme de rupe si noaptea ne uitam amandoi pe pereti. Azi am inceput sa ma stresez cand am vazut ca am sanii ca doua shosete...erau moi, lasati, fix ca doua shosete ude...m-am deprimat ca poate pierd laptele, dar cand m-am muls sa avem pt plimbare...am scos cam 100 ml. Voi ce ziceti? Ce se intampla cand nu mai ai lapte deloc? E normal sa fie asa moi sanii? Nu mai sunt mari, frumosi :)) "de toti banii"... O seara de duminica frumoasa!! Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011 |
eu stiam ca dupa o perioada, cateva saptamani..laptele nu mai e stocat in titi si se produce pe moment cand suge bebe..nu mai stiu insa unde am citit..adica ar fi normal ca dupa o perioada sa nu mai simti titi mari, umflate, pline de lapte care curge siroaie..ci totusi lapte sa fie pt bebe cand suge..
eu sper sa fie asta motivul..teoretic la carte spune ca n-ai cum sa pierzi laptele atata timp cat bebe suge..paote doar pe fond de sres sau ceva care are legatura cu receptorii de la creier..depresii si alte cele..si nu e cazul..
dar si eu imi fac griji..ca nu mai sunt plini ca la inceput..dar insist si o tot pun la san..si ceva ceva curge..
aseara iar mi-a facut spectacol, aceasi poveste..vreo 4 ore a vrut la titi, nu mai curgea mai nimic..maraia si nervoasa, a si plans..noroc ca adoarme intr-un final, cred ca mai mult de oboseala..trebuie neaparat sa fac rost de o pompa sa ma conving cat mananca...

ioanna16 spune:
neata mamici si burtici,
am citit ce ati mai povestit de aseara, acum ma duc sa imi termin cafeluta si ma apuc de ceva treaba...
SSAbrya - tinem pumnii pentru marti si asteptam vesti bune!
madutza- felicitari pentru stabilirea datei de 30 martie
ioanales - tinem pumnii ca bebe sa mai stea la mami in burtica
pisuc - multumim de cafea
pupici pentru toate mamicile si burticile, ma duc la treaba si revin mai tarziu
o zi superba sa aveti!

34 +
AMR MAXIM 31 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
cami_antonia spune:
miki si in timp ce tu te chinui cu bebe mic noaptea bebe mare dioarme?
ca antonia mea cred ca s-a obisnuit cu linistea
noi avem casa mica
si mi-e frica ca se va trezi si ea noaptea de n ori
cand isi va auzi sora
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 16 ZILE
lalely07 spune:
Neata burtici,

HAI CRISSS.....HAI BB LUCA!!!

35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
alina06st spune:
Buna dimi!
Scrish, bafta multa! Nici nu stiu, sa scot sau nu motatele? Hai macar una asa de incurajare

Ssabrya, dar tu ai contractii dureroase? Sau cele de la test erau nedureroase? Ca din astea nedureroase am si eu destul de des... Oricum, bafta multa maine! Zici ca la Medlife, la camera de garda, poti face oricand testul? Eu n-am facut deloc pana acum si banuiesc ca in Pitesti nici n-am unde...
Pisuc, cat a costat husa impermeabila de la Miniblu?
Lalely, sa-mi dai accept in lista de mess ![]()
Strumphy, e berbeaca!

Ioanales, tu vad ca esti odata cu mine si cu lalely, tot in sapt 36. Ma gandesc la tine, sa mai stea bebe un picut, ca sa mai creasca si sa nu fie prematur. Macar o saptamana 
Ma duc sa tai niste finet in bucati ca sa-l duc la o tanti sa-i faca tiv. Si sa-mi iau de pe afara un capucino, ca la ce vreme e, parca-s capiata...
Apropo, la noi a nins de dimineata 
Pup toate mamicile si burticile. Vreau sa le spun mamicilor ca va admir f mult si va multumesc ca mai intrati pe aici sa ne mai spuneti si noua una alta, asa ca sa fim cat de cat pregatite, sa stim la ce sa ne asteptam... 
in S 35+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 4 saptamani 
millie spune:
Neata
Scrish nastere usoara daca vine azi bebe!!! asteptam vestiHAI SCRISH

Lalely ,Alina aveti dureri de spate? pe mine ma taie cate o durere de la mijloc si merge in jos.Ah si mi se intareste burta destul de des.Astfel de dureri nu-mi amintesc sa fi avut cu Timeea.mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
35+ s
Amr 3 s
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia miki si in timp ce tu te chinui cu bebe mic noaptea bebe mare dioarme? ca antonia mea cred ca s-a obisnuit cu linistea noi avem casa mica si mi-e frica ca se va trezi si ea noaptea de n ori cand isi va auzi sora ![]() de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANAAMR MAX 16 ZILE |
cami, perioada ei critica e intre 6-7 seara si 11-12 noaptea..iar vlad adoarme cam dupa 11..deci nu il deranjeaza, oricum asta mica plange f rar, mai mult maraie..
azi pleaca mami meu
si vine soacra..

in favoarea celeilalte?
AMR cat de curand
! Nastere usoara!!
Cristi!!!
09.03.2011