Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Va urez si eu noapte buna tuturor. Noi am avut niste nopti mai usoare. Cred ca au avut legatura si cu calmarea durerilor de dinti cu nurofen (pe care-l administram ptr viroza lui Theo).

Azi insa a fost ultima zi de tratament asa ca voi vedea cat de linistite vor fi noptile urmatoare.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

sunt cu Mitzucu in brate...bolnavior..cu febra bietu..mucos..marait..stranutici...nu doarme decat f putin..ooff.cred ca din 15 in 15 min mi s-a trezit asta noapte.

io cu sanii ca naiba de durerosi..:(

bravo Vladut pentru Pa!..al meu mai bate din palme cateodata

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Victo sanatatea muulta si multi pupici de la noi!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multam Rody.

Sa va povestesc cum a decurs pranzul la noi. Dupa rugaminti, cantat, recitat etc , moarta de oboseala si cu nervii prastie am intors capul sa inchid telefonul care suna in draci.
Moment in care fiica mea a luat castronul si a dat cu el de podea. In secunda urmatoare un caine era portocaliu, a doua bucata caine lipaia de zor din castronul Anastasiei,toata mobila plina de piure legume, ea chiuia si dadea cu palmutele in mancarea varsata pe tavita iar eu nu imi doream decat sa ma asez in fund in mijlocul bucatariei si sa plang.
Ma epuizeaza povestea asta cu mancatul. Staaaa si descanta fiecare lingurita. Pana terminam micul dejun se face ora pranzului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Apropos de vazutul scamelor si lucrurilor micute, Matei al meu ma distreaza cum vede el suzeta in capatul celalalt al patutului si se invarte/rostogoleste/taraste tot ce e nevoie sa o ia sa si-o puna in gurita.E simpatic rau cum se lupta si cum o intoarce victorios, o baga in gurita si o molfaie.Si noaptea in somn o cauta cu manuta pe langa cap, cu ochii aproape inchisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fac capitol
nu s-a facut,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

poftiti la
Capitol Nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

catalina, ma gandesc eu ca nu e de ras, dar nu m-am putut abtine , ca imi si imaginam scena din bucatarie! eu m-as strica de cap sa nu manance Isa, si asa ma innebuneste Maria cu mofturile ei la mancare, dar macar are cateva (putine!) pe care le-ar manca mereu...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Multam Rody.

Sa va povestesc cum a decurs pranzul la noi. Dupa rugaminti, cantat, recitat etc , moarta de oboseala si cu nervii prastie am intors capul sa inchid telefonul care suna in draci.
Moment in care fiica mea a luat castronul si a dat cu el de podea. In secunda urmatoare un caine era portocaliu, a doua bucata caine lipaia de zor din castronul Anastasiei,toata mobila plina de piure legume, ea chiuia si dadea cu palmutele in mancarea varsata pe tavita iar eu nu imi doream decat sa ma asez in fund in mijlocul bucatariei si sa plang.
Ma epuizeaza povestea asta cu mancatul. Staaaa si descanta fiecare lingurita. Pana terminam micul dejun se face ora pranzului.

Catalina

sorry
sa o trimiti la mine o saptamina

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput