Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
Diana_Eva spune:
Rodyca - atunci cand caut pentru mine va scriu si voua. Daca e prea mult sa imi spui.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
puiutz_mic spune:
Salutare mamici!
Paulica, la multe lunite si la multi ani, flacau frumos are mama!!!
Nu am reusit sa citesc mai nimic din urma...is suparata ca Raducu accepta din ce in ce mai putine alimente, ba parca nici LM nu papa f. bine in timpul zilei.
Ieri l-am pacalit cu iaurtul (la sugestia lui Kata) - asta e unul din putinele pe care le accepta - sa pape si putin de tot pireu de broccoli cu piept de pui, dar putin, cred ca 30 gr. + vreo 70 gr. de iaurt Covalact. Cu o zi inainte a papat binisor pireul de broccoli
Dar azi la pranz nu a vrut deloc orez+dovlecel+morcov... si nici LM nu a supt decat putin de tot. Ce ma fac cu el? Pai daca o mai tine mult in ritmul asta nu ia nimic in greutate luna asta... in ultima saptamana nu a luat nimic in greutate...
O sun pe pediatra sa vedem ce zice... prima chestie stiu ce o sa-mi zica..."dar nu va mai impacientati asa din orice..." asta e placa ei!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
katalina spune:
si Victor mai papa sin cam de 2 ori pe noapte
ADRIANA,,mai poti singurica?
PAULA, nu are isofix.am cercetat, toate scaunele care se monteaza si cu spatele la sensul de mers nu au isofix(cu exceptia marcii besafe parca).Am preferat asa pt ca asa il voi plimba pina la 2 ani, cu spatele.A, si modelul asta e f masiv,incape copilul pina tirziu4-5 ani.Am ales asa,pt ca am mai avut un model asa mai vechi,dar l-am dat,si am fost multumita.Pt Roby am de la Jane,cu isofix,si il voi folosi la Victor mai tirziu.
Da, fetele, scumpi turcii acum, profita ca Egiptul nu mai e sigur, Grecia,..si eu cu tribul meu ne usuca 7 zile
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
carla_2008 spune:
Apropo de scaunde masina Kata imi arati si mie de care ai comandat pana la urma?
si cum e procedura cu Ana?ca probabil ati mai explicat-o dar eu nu am fost pe faza?
eu m-am gandit la scaun de masina de la Be safe asta.Ce spuneti de el?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
Denisa daca vrei scaun Besafe cel mai bine suna la ei si roaga-i sa te ajute. Sunt super, super draguti. Iti vor da cel mai bun sfat. Cat despre preturi - Besafe ro are aceleasi preturi ca Besafe germania. In plus ii poti suna oricand pentru orice.
Felicitari pentru Mateo! E greu cu 2 sa stai cu ochii pe ei in acelasi timp, sa faci curat, mancare... Chiar inconstienta soacra ta! La varicela ( zona zoster la adulti) incubatia e parca 10-14 zile. Sper sa scapati!
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Denisa daca vrei scaun Besafe cel mai bine suna la ei si roaga-i sa te ajute. Sunt super, super draguti. Iti vor da cel mai bun sfat. Cat despre preturi - Besafe ro are aceleasi preturi ca Besafe germania. In plus ii poti suna oricand pentru orice. Felicitari pentru Mateo! E greu cu 2 sa stai cu ochii pe ei in acelasi timp, sa faci curat, mancare... Chiar inconstienta soacra ta! La varicela ( zona zoster la adulti) incubatia e parca 10-14 zile. Sper sa scapati! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
sa inteleg ca si tu ai din asta?parca tu ziceai de-un maxi cosi?
Fetele hai sa facem un fel de vot!scaun cu isofix sau fara?sunt in mare dilema!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
DENISA, ai PM
PUIUTZule, daca l-ai prins ca-i place iaurtul, amesteca-l in piureul de legume,sa-l pacalesti.dovlecelul si morcovelul sunt dulcege, pune-i eventual o picatura de lamiie,iaurt, sau mandarina, incearca oeice combinatie, trebuie sa-i placa cumva, si tu FII RELAXATA
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Rodyca - atunci cand caut pentru mine va scriu si voua. Daca e prea mult sa imi spui. |
Doamneeee, ce bataita-ti dau!! mie imi place si mai mult ca pui link, dar faci si rezumat . eu ma multumesc de cele mai multe ori cu rezumatul, cum sa fie prea mult? oare ce-am zis de te-am facut sa crezi asta?...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla_2008
sa inteleg ca si tu ai din asta?parca tu ziceai de-un maxi cosi? Fetele hai sa facem un fel de vot!scaun cu isofix sau fara?sunt in mare dilema! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Eu am izi combi cu izofix - nu am sunat la besafe, am facut doar comanda - cand a venit mi-am dat seama ca e pentru copilasi care pot sta bine in fund( ea avea 3 luni atunci) - asa ca a trebuit sa iau inca un scaun ( plecam in italia si chiar nu o puteam lasa atatea ore in fund).